Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Deye інвертори гібридні

yur43

Рекомендовані повідомлення

Стикнувся з незрозумілою проблемою. Не розумію звідки вона взялася, що на це впливає і як її вирішити. Може ще в когось таке буває. Наразі електрику вмикають на 1,5-2 години. Вночі бува і до 3,5. І звичайно є бажання за цей час зарядитись якомога швидше. Але інвертор чомусь зволікає. Буває 30 хвилин, а буває й годину. Причому при появі світла я можу підійти переконатись що заряд почався і заспокоїтись, а потім випадково зайти ще раз і здивуватись, що зарядка не відбувається. Напруга по всіх фазах в межах норми. Бмс теж не показує чогось нештатного. Налаштування не змінював. В чому може бути проблема?

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

40 хвилин тому, Vikctor сказав:

Стикнувся з незрозумілою проблемою. Не розумію звідки вона взялася, що на це впливає і як її вирішити. Може ще в когось таке буває. Наразі електрику вмикають на 1,5-2 години. Вночі бува і до 3,5. І звичайно є бажання за цей час зарядитись якомога швидше. Але інвертор чомусь зволікає. Буває 30 хвилин, а буває й годину. Причому при появі світла я можу підійти переконатись що заряд почався і заспокоїтись, а потім випадково зайти ще раз і здивуватись, що зарядка не відбувається. Напруга по всіх фазах в межах норми. Бмс теж не показує чогось нештатного. Налаштування не змінював. В чому може бути проблема?

В мене колись таке було. Приходив час заряду по ToU. Заряд починався та струм заряду повільно падав до 0. Я не став розбиратися і просто зробив Factory reset. З мінусів: зникла історія з інвертора. З плюсів: історія збереглася у хмаринці Деє та заряд полікувався.

• Лайк 1
  • Дякую 1
Посилання на коментар

4 минуты назад, МакДо сказал:

В мене колись таке було. Приходив час заряду по ToU. Заряд починався та струм заряду повільно падав до 0. Я не став розбиратися і просто зробив Factory reset. З мінусів: зникла історія з інвертора. З плюсів: історія збереглася у хмаринці Деє та заряд полікувався.

Що при цьому відбувається? Короткочасний блекаут настає?

Посилання на коментар

2 хвилини тому, Vikctor сказав:

Що при цьому відбувається? Короткочасний блекаут настає?

Здається нічого не вимикалося. То було рік назад і я навіть не памʼятаю, чи злетіли налаштування 

• Лайк 1
Посилання на коментар

Включив мульті поінт скан, трохи почистив панелі, може самонакрут, але здається що стало значно краще стало. За сьогодні із одного поля (4) майже 5 кВт

• Лайк 2
Посилання на коментар

38 хвилин тому, newbee2020 сказав:

Включив мульті поінт скан, трохи почистив панелі, може самонакрут, але здається що стало значно краще стало. За сьогодні із одного поля (4) майже 5 кВт

Я теж увімкнув. Чистих панелей 6 з 24ч ще 6 трішки знизу почищено. Генерує. Субʼєктивно допомагає. Немає змоги перевірити то день до дня, бо погода не стабільна.

• Лайк 2
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...