Vikctor Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому Стикнувся з незрозумілою проблемою. Не розумію звідки вона взялася, що на це впливає і як її вирішити. Може ще в когось таке буває. Наразі електрику вмикають на 1,5-2 години. Вночі бува і до 3,5. І звичайно є бажання за цей час зарядитись якомога швидше. Але інвертор чомусь зволікає. Буває 30 хвилин, а буває й годину. Причому при появі світла я можу підійти переконатись що заряд почався і заспокоїтись, а потім випадково зайти ще раз і здивуватись, що зарядка не відбувається. Напруга по всіх фазах в межах норми. Бмс теж не показує чогось нештатного. Налаштування не змінював. В чому може бути проблема? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 40 хвилин тому, Vikctor сказав: Стикнувся з незрозумілою проблемою. Не розумію звідки вона взялася, що на це впливає і як її вирішити. Може ще в когось таке буває. Наразі електрику вмикають на 1,5-2 години. Вночі бува і до 3,5. І звичайно є бажання за цей час зарядитись якомога швидше. Але інвертор чомусь зволікає. Буває 30 хвилин, а буває й годину. Причому при появі світла я можу підійти переконатись що заряд почався і заспокоїтись, а потім випадково зайти ще раз і здивуватись, що зарядка не відбувається. Напруга по всіх фазах в межах норми. Бмс теж не показує чогось нештатного. Налаштування не змінював. В чому може бути проблема? В мене колись таке було. Приходив час заряду по ToU. Заряд починався та струм заряду повільно падав до 0. Я не став розбиратися і просто зробив Factory reset. З мінусів: зникла історія з інвертора. З плюсів: історія збереглася у хмаринці Деє та заряд полікувався. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 4 минуты назад, МакДо сказал: В мене колись таке було. Приходив час заряду по ToU. Заряд починався та струм заряду повільно падав до 0. Я не став розбиратися і просто зробив Factory reset. З мінусів: зникла історія з інвертора. З плюсів: історія збереглася у хмаринці Деє та заряд полікувався. Що при цьому відбувається? Короткочасний блекаут настає? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 2 хвилини тому, Vikctor сказав: Що при цьому відбувається? Короткочасний блекаут настає? Здається нічого не вимикалося. То було рік назад і я навіть не памʼятаю, чи злетіли налаштування 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
newbee2020 Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому Включив мульті поінт скан, трохи почистив панелі, може самонакрут, але здається що стало значно краще стало. За сьогодні із одного поля (4) майже 5 кВт 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 38 хвилин тому, newbee2020 сказав: Включив мульті поінт скан, трохи почистив панелі, може самонакрут, але здається що стало значно краще стало. За сьогодні із одного поля (4) майже 5 кВт Я теж увімкнув. Чистих панелей 6 з 24ч ще 6 трішки знизу почищено. Генерує. Субʼєктивно допомагає. Немає змоги перевірити то день до дня, бо погода не стабільна. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
k-master Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 3 години тому, Vikctor сказав: Стикнувся з незрозумілою проблемою. Не розумію звідки вона взялася, що на це впливає і як її вирішити. Може ще в когось таке буває. Наразі електрику вмикають на 1,5-2 години. Вночі бува і до 3,5. І звичайно є бажання за цей час зарядитись якомога швидше. Але інвертор чомусь зволікає. Буває 30 хвилин, а буває й годину. Причому при появі світла я можу підійти переконатись що заряд почався і заспокоїтись, а потім випадково зайти ще раз і здивуватись, що зарядка не відбувається. Напруга по всіх фазах в межах норми. Бмс теж не показує чогось нештатного. Налаштування не змінював. В чому може бути проблема? А батарейка заводська чи саморобна? Може воно вимикає заряд та балансуванням займається? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 минуту назад, k-master сказал: А батарейка заводська чи саморобна? Може воно вимикає заряд та балансуванням займається? Саморобна. В мене як і у всіх балансування відбувається наприкінці заряду, а не на 60-70% ємності. І зрозуміло що я перевірив бмс під час такої дивної поведінки - балансування офф. Воно не те щоб постійно не працювало. Таке іноді трапляється. Може якісь гармоніки мережі чи частота далекі від норми. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 28 хвилин тому, k-master сказав: А батарейка заводська чи саморобна? Може воно вимикає заряд та балансуванням займається? Бмс не вимикає заряд. То на стороні інвертора. При чому раптово. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз