shneider_vova Опубліковано: 3 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 3 листопада 2024 31 хвилину тому, Dmode сказав: Це просто набір графічних карт. Щоб вони працювали треба виконати те що написано в README. Тобто встановити ще кілька кастомних карт якщо вони ще не встановлені. І звісно ручками налаштувати кожну карту, щоб в ній були ваші сутності а не ті що по замовчуванню. Бо тільки вам відомо як ви їх назвали. Я повитягував з цього набору карти які мені сподобались і заточив під сутності люкса. я застряг на цьому. в мене нічого не створюється Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmode Опубліковано: 3 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 3 листопада 2024 16 хвилин тому, shneider_vova сказав: я застряг на цьому. в мене нічого не створюється Це потрібно якщо у вас жодної інтеграції немає з Деєю. У вас вже стоїть якась інтеграція Деєвська, нє? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 6 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 6 листопада 2024 8 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
S K Опубліковано: 7 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 7 листопада 2024 залипальний релакс 👍 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 8 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 8 листопада 2024 В 06.11.2024 в 12:21, yur43 сказал: не думав що там стільки виробничих циклів, за "срані 80 баксов" 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 8 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 8 листопада 2024 6 часов назад, standov сказал: не думав що там стільки виробничих циклів, за "срані 80 баксов" Из которых 50% это доставка 10% и остальное цепочка продаванов С завода она выходит за 30 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 20 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 20 листопада 2024 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmode Опубліковано: 20 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 20 листопада 2024 В Керхера є для цього спеціальні щітки 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 20 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 20 листопада 2024 та там ще й тапки по ходу треба спіцальні, ходити по панелям 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmode Опубліковано: 20 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 20 листопада 2024 1 хвилину тому, yur43 сказав: та там ще й тапки по ходу треба спіцальні, ходити по панелям Для першого відео хіба :). А керхер має телескопічну ручку, тож ходити по панелям немає необхідності. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 20 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 20 листопада 2024 а так можна? він же проламає панель! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 20 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 20 листопада 2024 2 минуты назад, Фрай сказал: а так можна? він же проламає панель! Чого це? По панелях ходять аж бігом. Багато відео з англомовними монтажниками бачив - всі топчуться по тіх панелях після встановлення. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 20 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 20 листопада 2024 (змінено) Дядя Вітя, а слабо проекспериментувати? бо я один фронтон пофарбував, а от на другий не знаю як забратись, панелі заважають. сам так точно не ризикую стати Змінено 20 листопада 2024 користувачем Фрай 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 20 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 20 листопада 2024 16 минут назад, Фрай сказал: Дядя Вітя, а слабо проекспериментувати? бо я один фронтон пофарбував, а от на другий не знаю як забратись, панелі заважають. сам так точно не ризикую стати Я би легко в умовах як бачив на відео - угол нахилу скатів десь до 15 градусів та знизу неслизька бітумка. В мене 30 градусів, від низу панелей до краю скату трохи більше метра і головне - особливість кріплень в дах черепичной покрівлі така, що направляючі для панелей зовсім не монолітні, а помітно так хитаються. Так що панелі не лишень тримаються на направляючих а ще й зміцнюють всю конструкцію. А якщо без води - то на своїх ні.) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 20 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 20 листопада 2024 Отож, бо коли я їх допомагав подати нагору то не побачив такої міцності на пласку поверхню аби можна було стати. от маю навесні проблему як стати пофарбувати фронтон і не пошкодити панелі? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 20 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 20 листопада 2024 14 хвилин тому, Фрай сказав: Отож, бо коли я їх допомагав подати нагору то не побачив такої міцності на пласку поверхню аби можна було стати. от маю навесні проблему як стати пофарбувати фронтон і не пошкодити панелі? Як казав сусід-інсталятор промислових СЕС: ми бігали по тим панелям ніби по землі, якщо точки кріплення відповідають даташиту, то нічого їм не буде. В мене панелі під 25 градусів. Коли закручував крайні кріплення, доводилося спиратися усією вагою на середину панелі. Все ціле. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 20 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 20 листопада 2024 (змінено) Чомусь пригадав як колись на авторинку зʼявилось скло «кальонка». продаван рекламував його кидаючи на скло шарову опору і йому нічого. Ну, я привів товариша і запропонував купити замість триплексу, вирішив показати гідність заміни, взяв з лотка опору і так само кинув на скло. Воно на друзки! Тому ризикувати не стану, боюсь. Та й панелі у мене десь градусів на 26, замість замовлених 30. ) Змінено 21 листопада 2024 користувачем Фрай Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 20 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 20 листопада 2024 2 часа назад, Фрай сказал: Чомусь пригадав як колись на авторинку зʼявилось скло «кальонка». продаван рекламував його кидаючи на скло шарову опору і йому нічого. Ну, я привів товариша і запропонував купити замість триплексу, вирішив показати гідність заміни, взяв з лотка опору і так само кинув на скло. Воно на друзки! Тому ризикувати не стану, боюсь. Тай панелі у мене десь градусів на 26, замість замовлених 30. ) Имхо если положить пару досок, то все у вас с покраской получится, но по голым панелям мне тоже было бы страшно 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
k-master Опубліковано: 21 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 21 листопада 2024 19 годин тому, МакДо сказав: Як казав сусід-інсталятор промислових СЕС: ми бігали по тим панелям ніби по землі, якщо точки кріплення відповідають даташиту, то нічого їм не буде. В мене панелі під 25 градусів. Коли закручував крайні кріплення, доводилося спиратися усією вагою на середину панелі. Все ціле. Щоб казати що все ок то треба після цього в теплий день, під повною потужністю подивитись на ту панель тепловізором. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 21 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 21 листопада 2024 10 хвилин тому, k-master сказав: Щоб казати що все ок то треба після цього в теплий день, під повною потужністю подивитись на ту панель тепловізором. Гартоване скло не завжди павутину пускає? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 21 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 21 листопада 2024 20 минут назад, k-master сказал: Щоб казати що все ок то треба після цього в теплий день, під повною потужністю подивитись на ту панель тепловізором. Вам би подивитись на ютубчику як до панелей ставляться монтажники в нерозвинутих країнах азії. Вони їх хіба що зі самоскидів не розвантажують, а так тягають як доведеться. І головне що все чудово працює. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
k-master Опубліковано: 21 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 21 листопада 2024 14 хвилин тому, Vikctor сказав: Вам би подивитись на ютубчику як до панелей ставляться монтажники в нерозвинутих країнах азії. Вони їх хіба що зі самоскидів не розвантажують, а так тягають як доведеться. І головне що все чудово працює. Так пару пошкоджених елементів не будуть особливо впливати на генерацію. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 21 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 21 листопада 2024 1 минуту назад, k-master сказал: Так пару пошкоджених елементів не будуть особливо впливати на генерацію. Я думав тут як з тінню - хоч одна панель в стрінгу пошкоджена/затемнена - не працює весь стрінг. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 21 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 21 листопада 2024 2 години тому, Vikctor сказав: Вони їх хіба що зі самоскидів не розвантажують, а так тягають як доведеться. І головне що все чудово працює. Це як про бомжів кажуть, що вони голі й босі у будь-яку погоду і їм хоч би що, а насправді хто їх реєструє і веде статистику захворювань чи смертності? Чомусь немає бажання випробувати. Я от помітив при установці, що на деяких панелях були плями А як вони впливають на роботу ніхто не перевіряв і я сказати не можу, хіба стверджувати, що все ОК. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 21 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 21 листопада 2024 53 минуты назад, Фрай сказал: Це як про бомжів кажуть, що вони голі й босі у будь-яку погоду і їм хоч би що, а насправді хто їх реєструє і веде статистику захворювань чи смертності? Чомусь немає бажання випробувати. Я от помітив при установці, що на деяких панелях були плями А як вони впливають на роботу ніхто не перевіряв і я сказати не можу, хіба стверджувати, що все ОК. В мене подібні плями відтиралися ганчіркою. Вони як від змащування якогось. Я лізти на дах і мити панелі в подальшому не планую й тому витирав ці плями при встановленні. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз