Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

СЕС

Oksana Boiko

Рекомендовані повідомлення

31 хвилину тому, Dmode сказав:

Це просто набір графічних карт. Щоб вони працювали треба виконати те що написано в README. Тобто встановити ще кілька кастомних карт якщо вони ще не встановлені. І звісно ручками налаштувати кожну карту, щоб в ній були ваші сутності а не ті що по замовчуванню. Бо тільки вам відомо як ви їх назвали. Я повитягував з цього набору карти які мені сподобались і заточив під сутності люкса.

я застряг на цьому. в мене нічого не створюється

image.thumb.png.d2585fb24b291acba670890b10fb3769.png

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

16 хвилин тому, shneider_vova сказав:

я застряг на цьому. в мене нічого не створюється

Це потрібно якщо у вас жодної інтеграції немає з Деєю. У вас вже стоїть якась інтеграція Деєвська, нє?

• Лайк 1
Посилання на коментар

В 06.11.2024 в 12:21, yur43 сказал:

не думав що там стільки виробничих циклів, за "срані 80 баксов"

• Лайк 1
Посилання на коментар

6 часов назад, standov сказал:

не думав що там стільки виробничих циклів, за "срані 80 баксов"

Из которых 50% это доставка 10% и остальное цепочка продаванов :-) С завода она выходит за 30

• Лайк 1
Посилання на коментар

• 2 тижні потому...
1 хвилину тому, yur43 сказав:

та там ще й тапки по ходу треба спіцальні, ходити по панелям

Для першого відео хіба :). А керхер має телескопічну ручку, тож ходити по панелям немає необхідності.

Посилання на коментар

2 минуты назад, Фрай сказал:

IMG_7708.thumb.jpeg.48e59588d17ddc04471115c6aef2c319.jpeg

а так можна? :shock:

він же проламає панель!

Чого це? По панелях ходять аж бігом. Багато відео з англомовними монтажниками бачив - всі топчуться по тіх панелях після встановлення.

Посилання на коментар

Дядя Вітя, а слабо проекспериментувати? image.gif.e722b1abd93e8bddab462fb46dda75fb.gif
бо я один фронтон пофарбував, а от на другий не знаю як забратись, панелі заважають.

сам так точно не ризикую стати

Змінено користувачем Фрай
  • Лайк 1
Посилання на коментар

16 минут назад, Фрай сказал:

Дядя Вітя, а слабо проекспериментувати? image.gif.e722b1abd93e8bddab462fb46dda75fb.gif
бо я один фронтон пофарбував, а от на другий не знаю як забратись, панелі заважають.

сам так точно не ризикую стати

Я би легко в умовах як бачив на відео - угол нахилу скатів десь до 15 градусів та знизу неслизька бітумка. В  мене 30 градусів, від низу панелей до краю скату трохи більше метра і головне - особливість кріплень в дах черепичной покрівлі така, що направляючі для панелей зовсім не монолітні, а помітно так хитаються. Так що панелі не лишень тримаються на направляючих а ще й зміцнюють всю конструкцію. А якщо без води - то на своїх ні.)

Посилання на коментар

Отож, бо коли я їх допомагав подати нагору то не побачив такої міцності на пласку поверхню аби можна було стати.

от маю навесні проблему як стати пофарбувати фронтон і не пошкодити панелі?

Посилання на коментар

14 хвилин тому, Фрай сказав:

Отож, бо коли я їх допомагав подати нагору то не побачив такої міцності на пласку поверхню аби можна було стати.

от маю навесні проблему як стати пофарбувати фронтон і не пошкодити панелі?

Як казав сусід-інсталятор промислових СЕС: ми бігали по тим панелям ніби по землі, якщо точки кріплення відповідають даташиту, то нічого їм не буде. В мене панелі під 25 градусів. Коли закручував крайні кріплення, доводилося спиратися усією вагою на середину панелі. Все ціле.

• Лайк 1
Посилання на коментар

Чомусь пригадав як колись на авторинку зʼявилось скло «кальонка».
продаван рекламував його кидаючи на скло шарову опору і йому нічого.

Ну, я привів товариша і запропонував купити замість триплексу, вирішив показати гідність заміни, взяв з лотка опору і так само кинув на скло.
Воно на друзки! image.gif.9df06c6d3a5a329a78212b5fe0a83e40.gif
Тому ризикувати не стану, боюсь. Та й панелі у мене десь градусів на 26, замість замовлених 30. )

Змінено користувачем Фрай
Посилання на коментар

2 часа назад, Фрай сказал:

Чомусь пригадав як колись на авторинку зʼявилось скло «кальонка».
продаван рекламував його кидаючи на скло шарову опору і йому нічого.

Ну, я привів товариша і запропонував купити замість триплексу, вирішив показати гідність заміни, взяв з лотка опору і так само кинув на скло.
Воно на друзки! image.gif.9df06c6d3a5a329a78212b5fe0a83e40.gif
Тому ризикувати не стану, боюсь. Тай панелі у мене десь градусів на 26, замість замовлених 30. )

Имхо если положить пару досок, то все у вас с покраской получится, но по голым панелям мне тоже было бы страшно

• Лайк 2
Посилання на коментар

19 годин тому, МакДо сказав:

Як казав сусід-інсталятор промислових СЕС: ми бігали по тим панелям ніби по землі, якщо точки кріплення відповідають даташиту, то нічого їм не буде. В мене панелі під 25 градусів. Коли закручував крайні кріплення, доводилося спиратися усією вагою на середину панелі. Все ціле.

Щоб казати що все ок то треба після цього в теплий день, під повною потужністю подивитись на ту панель тепловізором.

• Лайк 1
Посилання на коментар

10 хвилин тому, k-master сказав:

Щоб казати що все ок то треба після цього в теплий день, під повною потужністю подивитись на ту панель тепловізором.

Гартоване скло не завжди павутину пускає?

Посилання на коментар

20 минут назад, k-master сказал:

Вам би подивитись на ютубчику як до панелей ставляться монтажники в нерозвинутих країнах азії. Вони їх хіба що зі самоскидів не розвантажують, а так тягають як доведеться. І головне що все чудово працює.

• Дізлайк 1
Посилання на коментар

14 хвилин тому, Vikctor сказав:

Вам би подивитись на ютубчику як до панелей ставляться монтажники в нерозвинутих країнах азії. Вони їх хіба що зі самоскидів не розвантажують, а так тягають як доведеться. І головне що все чудово працює.

Так пару пошкоджених елементів не будуть особливо впливати на генерацію.

Посилання на коментар

1 минуту назад, k-master сказал:

Так пару пошкоджених елементів не будуть особливо впливати на генерацію.

Я думав тут як з тінню - хоч одна панель в стрінгу пошкоджена/затемнена - не працює весь стрінг.

• Дізлайк 1
Посилання на коментар

2 години тому, Vikctor сказав:

Вони їх хіба що зі самоскидів не розвантажують, а так тягають як доведеться. І головне що все чудово працює.

Це як про бомжів кажуть, що вони голі й босі у будь-яку погоду і їм хоч би що, а насправді хто їх реєструє і веде статистику захворювань чи смертності?

Чомусь немає бажання випробувати.

Я от помітив при установці, що на деяких панелях були плями

IMG_7724.thumb.jpeg.98b6e3642e450f819c5e85f9f650931b.jpeg

А як вони впливають на роботу ніхто не перевіряв і я сказати не можу, хіба стверджувати, що все ОК.

Посилання на коментар

53 минуты назад, Фрай сказал:

Це як про бомжів кажуть, що вони голі й босі у будь-яку погоду і їм хоч би що, а насправді хто їх реєструє і веде статистику захворювань чи смертності?

Чомусь немає бажання випробувати.

Я от помітив при установці, що на деяких панелях були плями

IMG_7724.thumb.jpeg.98b6e3642e450f819c5e85f9f650931b.jpeg

А як вони впливають на роботу ніхто не перевіряв і я сказати не можу, хіба стверджувати, що все ОК.

В мене подібні плями відтиралися ганчіркою. Вони як від змащування якогось. Я лізти на дах і мити панелі в подальшому не планую й тому витирав ці плями при встановленні.

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...