seksinika Опубліковано: 17 квітня Поділитись Опубліковано: 17 квітня 7 часов назад, US7IGN сказал: Я теж колись так пару раз зробив, а потім почав купляти нові в салоні. Не цікавим для мене такий "бізнес" виявився Та он как бизнес и мне не очень то интересен, можно сказать хобби вместо марки собирать но на поесть и пару месяцев на море летом побыть хватает. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
seksinika Опубліковано: 17 квітня Поділитись Опубліковано: 17 квітня 2 часа назад, XL.pro сказал: І кожен новий биток позитивніший за попередній))) Можете попробовать обосновать обратное. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
seksinika Опубліковано: 17 квітня Поділитись Опубліковано: 17 квітня 2 часа назад, vovarpd сказал: Якась відносно реактивна доставка з Норвегії. Повезло напевно. Гроші проплатив 7 квітня українській фірмі. Ті далі в Норвегію. Сьогодні 17 квітня вже скинули фото з митниці в Україні. 10 днів наразі, менше 2 тижнів, якщо сьогодні-завтра не встигнуть розмитнити то напевно вже з вівторка зможу забрати і поставити на облік. Якщо комусь цікаво то потім відпишу детальніше саму процедуру покупки і доставки як все пройшло. Бо процес з боку тих хто професійно займається пригоном виглядає трошки інакше чим процес з точки зору покупця який то замовляє вперше. Реально быстро, как правило на +- 3 недели надо рассчитывать. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Made in USSR Опубліковано: 17 квітня Поділитись Опубліковано: 17 квітня 9 часов назад, DimaF сказал: А щас есть авто которые дорожают со временем!?) В принципе есть и не мало . Если говорить об Украине и "масмаркете " то некоторые авто относительно незначительно проседают со временем . Старенькие надежные авто вообще слабо теряют в цене. Электрички в какой то момент имели просто очень большой обвал в цене , то есть экономия это никак не перекрывала. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vovarpd Опубліковано: 18 квітня Поділитись Опубліковано: 18 квітня 17.04.2025 в 18:17, seksinika сказав: Реально быстро, как правило на +- 3 недели надо рассчитывать. Сьогодні забрав на митниці. Ітого з моменту проплати 7 квітня по 18 квітня пройшло 11 днів. Але казав продавець що мені підфартило, бо якраз і місце було на автовозі, і норвежець все оперативно підготував. І митниця за 2 дні все зробила. Залишилось поставити на облік, ну це вже десь "з понеділка". Доречі і ТО норвежець зробив в офіціалів MollerBil щойно 26 березня, дав всі папери по історії ТО. Візуально по стану все як на фото finn.no. Зразу 2 крісла і бустер швиденько випробував. Якщо автокрісла ставити на ізофікси то місця для третього практично нема, хоча в мене одне широченне американське, явно поширше чим то інше MaxiCosi. А бустер теж трошки ширший за MaxiCosi. Думаю 3 штуки Maxi-Cosi може й влізе якщо кріпити суто ременями і зсунути максимально до дверей, а не ізофіксами плюс ремені. Наразі до 3 років одне крісло може їхати спереді проти руху, подушка безпеки легко ключем відключається, а ззаду з двома кріслами жінка наче як нормально поміщається. 6 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kruchenik Опубліковано: 21 квітня Поділитись Опубліковано: 21 квітня (змінено) 18.04.2025 в 23:22, vovarpd сказав: Сьогодні забрав на митниці. Ітого з моменту проплати 7 квітня по 18 квітня пройшло 11 днів. Але казав продавець що мені підфартило, бо якраз і місце було на автовозі, і норвежець все оперативно підготував. І митниця за 2 дні все зробила. Залишилось поставити на облік, ну це вже десь "з понеділка". Доречі і ТО норвежець зробив в офіціалів MollerBil щойно 26 березня, дав всі папери по історії ТО. Візуально по стану все як на фото finn.no. Зразу 2 крісла і бустер швиденько випробував. Якщо автокрісла ставити на ізофікси то місця для третього практично нема, хоча в мене одне широченне американське, явно поширше чим то інше MaxiCosi. А бустер теж трошки ширший за MaxiCosi. Думаю 3 штуки Maxi-Cosi може й влізе якщо кріпити суто ременями і зсунути максимально до дверей, а не ізофіксами плюс ремені. Наразі до 3 років одне крісло може їхати спереді проти руху, подушка безпеки легко ключем відключається, а ззаду з двома кріслами жінка наче як нормально поміщається. вітаю з покупкою! може щось пропустив, скільки вийшло по факту в Україні? тищ в 20 євро вписалось? дивився якось там XC40 Recharge то такі ціни були що ну його нафіг, можна купити офіційну бензинову в Україні і заливати бензом років 10 Змінено 21 квітня користувачем kruchenik 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 21 квітня Поділитись Опубліковано: 21 квітня 15 хвилин тому, kruchenik сказав: то такі ціни були що ну його нафіг, можна купити офіційну бензинову в Україні і заливати бензом років 10 Мені це нагадує, коли я ставила СЕС в 2021 році, як казали про сонячні панелі , що воно того не варто, бо ціна така, що електрикою можна опалюватися років 10-20-30. Чим все закінчилось? Достатньо подивитися скільки зараз тем на форумі про встановлення СЕС. А так ніхто не заперечує, кому що подобається. Комусь ДВЗ, комусь електричка, хтось їздить на обох. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
seksinika Опубліковано: 21 квітня Поділитись Опубліковано: 21 квітня 29 минут назад, kruchenik сказал: вітаю з покупкою! може щось пропустив, скільки вийшло по факту в Україні? тищ в 20 євро вписалось? дивився якось там XC40 Recharge то такі ціни були що ну його нафіг, можна купити офіційну бензинову в Україні і заливати бензом років 10 Поддержу вопрос), на ФИН как бы цену увидели, какая оно вышла ИТОГО на номерах с учетом оплаты в Норвегию итд? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kruchenik Опубліковано: 22 квітня Поділитись Опубліковано: 22 квітня (змінено) 16 годин тому, allanek сказав: Мені це нагадує, коли я ставила СЕС в 2021 році, як казали про сонячні панелі , що воно того не варто, бо ціна така, що електрикою можна опалюватися років 10-20-30. Чим все закінчилось? Достатньо подивитися скільки зараз тем на форумі про встановлення СЕС. А так ніхто не заперечує, кому що подобається. Комусь ДВЗ, комусь електричка, хтось їздить на обох. Так, згоден, аналогія якась є, але ресурс панелей і автомобіля дуже різний. А панелі і зараз не дуже вигідні для домогосподарств. Їх ставлять більше для підстраховки від відключень, а вже в другу чергу для якоїсь там економії (яка там може бути економія при нинішніх дармових тарифах?) )) Змінено 22 квітня користувачем kruchenik Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 22 квітня Поділитись Опубліковано: 22 квітня 1 годину тому, kruchenik сказав: А панелі і зараз не дуже вигідні для домогосподарств. Мій досвід каже про інше. Альтернативність, що дає незалежність домогосподарству не про вигідність ( як на мене), а в першу чергу про комфорт. Хоча моя СЕС (10кВт) давала змогу покрити витрати на опалення взимку та дрова і ще залишалось на якісь дрібнички, при умові, що домогосподарство було на електриці + зарядка електрички. Але тема не про це. Електричка і ДВЗ це зовсім різні відчуття. І електрички мають таке саме право на існування, як і ДВЗ. Ну а що вигідніше та більше до вподоби, то вже вирішує кожен сам. 1 годину тому, kruchenik сказав: але ресурс панелей і автомобіля дуже різний. Звісно. Нема про що і сперечатись. Мова була про аналогію. Тому що теорія та практика це зовсім різні речі. 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kruchenik Опубліковано: 22 квітня Поділитись Опубліковано: 22 квітня (змінено) 41 хвилину тому, allanek сказав: Електричка і ДВЗ це зовсім різні відчуття. І електрички мають таке саме право на існування, як і ДВЗ. Ну а що вигідніше та більше до вподоби, то вже вирішує кожен сам. 19 годин тому, seksinika сказав: Поддержу вопрос), на ФИН как бы цену увидели, какая оно вышла ИТОГО на номерах с учетом оплаты в Норвегию итд? Ви ж цим професійно займаєтесь, напишіть свій прогноз, дуже цікаво. І ще ваша думка чи варто везти електричку з Норвегії в принципі, і якщо так то яку? Змінено 22 квітня користувачем kruchenik Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
seksinika Опубліковано: 22 квітня Поділитись Опубліковано: 22 квітня Ну вот мне и интересно ИТОГО для понимания), 3 года назад было интересно на сегодня у нас можно купить дешевле чем там и не по фото, скажем так я не вижу для себя какого либо интереса в электричке из Норвегии на сегодня в плане последующей ликвидности в Украине. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gonchik Опубліковано: 22 квітня Поділитись Опубліковано: 22 квітня (змінено) 4 часа назад, seksinika сказал: на сегодня у нас можно купить дешевле чем там и не по фото Якщо ситуація залишатиметься такою ж або погіршуватиметься, то буде ще дешевше. Зараз багато знайомих, власників одного-двох авто, банально з хати не виходять. І тут вже не до відчуттів від драйву. У мене, наприклад, з певних причин (літак, службове авто) і за кордоном що електричка, що дизель мають дуже малі пробіги. Хоча обидва ніби то якраз і мають сенс для подолання принаймні пари десятків км щоденно. А в номінації «просто, щоб було про всяк випадок» отой Вадимовий секс четвертий дасть фору більшості сучасного дорогого) Змінено 22 квітня користувачем Gonchik 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vovarpd Опубліковано: 22 квітня Поділитись Опубліковано: 22 квітня Сьогодні поставив на облік шкоду і мав можливість катнути 170 км по трасі, тому трохи є вражень і можна детальніше все описати. Трохи простиня тексту получається, кого цікавить лише ціна то вона майже внизу )) Отож. Розглядав декілька електричок. Спочатку загорівся ягуаром ipace, потім трохи глянув єтрони, ід4, іонік 5, но з тих чи інших причин це все не підійшло. Потім в око впала шкода і на ній і зупинився і почав цільово дивитися лише їх. То був лютий. Почав дивитися а хто би міг пригнати з Німеччини. В Норвегії вони були чуть дорожчі. Всі "гонщики" крім одного хотіли повну суму наперед. Одні дуже відомі ютубери взагалі сказали що треба передати гроші налом якомусь дядькові який ніяких чеків і розписок взагалі не дасть. І тоді чекати машину. Мені це здалось надто ризиковано. Дехто казав що проплата авто в Норвегію це мій клопіт (крипта чи якось інакше), ну це теж не варіант, я не розуміюсь в цьому і не хочу в цьому приймати участь. Дехто по моїх вимогах скидав тупо все підряд, авось проканає. Тобто кажу треба матричні фари, без варіантів, скинули 3 варіанти без них ))) В результаті зупинився на компанії з Києва, яка була не проти пригнати мені машину по передоплаті 15% (+ якісь відсотки звісно за те що вони вкладають решту своїх коштів але то я вважаю нормально, всяко менше ризиків і це значна перевага перед конкурентами) з офіційним договором. І от цілий лютий я моніторив mobile.de (також пробував openlane.eu але там чомусь мені попадався явний секонд хенд з купою нюансів, вони тільки недавно додали опцію next to new, але там роки свіжіше і ціни вже немалі) . Найшов гарний варіант від оф дилера, який обіцяв AVILOO сертифікат, вже по суті все узгодили, я підготував передоплату, но поки в тих німців ми чекали той сертифікат подивитися який вони обіцяли з дня на день - то вони в якийсь день її просто продали і все. На цьому пошуки конкретно призупинились, бо машин вартих уваги (моєї уваги 😄 ) було не так то і багато, а ті що були то трохи задорого. Тим часом євро почало рости, машин в Німеччині було менше чим зимою, і мені компанія підказала звернути більшу увагу на Норвегію. І от трохи лютого, весь березень і трохи квітня активно моніторив вже два сайти mobile.de і finn.no. Зрозумів динаміку цін, Норвегія виглядала дорожчою але деколи попадались нормальні варіанти від приватників ну і плюс зимові литі диски R19 бонусом це теж грошей коштує. В один день знайшлася машина яка підходила мені по всіх параметрах (панорамою рішив пожертвувати, не сильно то і треба), а євро вже зросло до 1.10 на той час і машини в Німеччині досить немало додали в доларах. Недовго думаючи рішився. Нажаль до того часу ця компанія вже тимчасово ненадавала послуги 15%, але так як я за ними цілий квартал слідкував, то вже появилась якась довіра. 1. Перевірив carvertical - нажаль по пробігу цифр не було, комплектація відсутня взагалі, короче трохи розчарував carvertical. 2. Перевірив комплектацію на vaginfo.com (кому цікаво то приєднав файл), за 5 з копійками євро отримав всю розшифровку , так розумію на базі Superetka.com. 1. Дав задаток 1000$ щоб норвежець її не продав раніше комусь іншому. 2. Мінімальний торг з боку компанії. 3. Проплата суми за автомобіль 7 квітня. Оцей крок капець який ризикований, але я так бачу що багато хто так працює. Короче заніс долари в обмінник (аля кіт груп) у Львові, щоб ті перевели в Київ по коду без ідентифікації. Два раза вспотів. Я з тим більше звязуватися нехочу ))) Хоч би свіфти вже відкрили. 4. Гроші за хвилину отримали. Ми заключили договір і підписали його через Дія підпис. Також я отримав акт прийому передачі коштів. 5. Дочекався автомобіля. Компанія все зробила на 5+, по суті я приїхав на митницю, і там по місцю в реальному часі в телефонному режимі мені сказали куда до кого йти і я отримав червоні номери, декларацію і митну декларацію. Митниця з мене здерла ще 600 грн за стоянку в держбюджет. 6. Доплатив решту суми по факту вже отримання (2.5$) 18 квітня. 7. Завів машину, провірив доки (а також всі записи від офдилера mollerbil.no з пробігами за всі 4 роки, дивно чого carvertical того не показав а власник поклав в бардачок всі папірці з ТО), і виїхав своїм ходом. І тут я зрозумів наскільки мені було важливо отримати цілу машину без всякого подальшого головняка, бо поки я там 10хв торчав, то повз мене своїм ходом не виїхав ніхто 😄 Одні евакуатори. 8. Зробив цивілку зразу в свого агента щоб не було питань в поліцаїв. 9. Сьогодні поїхав зробив експертизу (щось 750 грн здерли, черги нема) 10. І також поїхав в область ставити на облік, бо вибрав собі номер, а з номерами є такий тупняк що я не можу любий номер собі замовити у Львові, вони якось привязані до кожного сервісного центру. Постановка на облік вийшла ще десь 1100 грн + вибір номерів ще щось біля 450 грн. 11. В страхового агента вніс зміни в договір цивілки на нові номери. Пригоном машини займалися ці люди, в мене все з ними пройшло гладко і без зауважень. https://www.youtube.com/@electrovoz Короче саме цікаве що всіх мабуть цікавить це ціна питання! Ціна питання 30600$ на все під ключ на червоних номерах зі всіма комісіями за проплати і т.п.. Впевнений що багато хто зараз скаже "дуже дорого" Але машину я купував не на перепродаж, а для себе і не на один рік (попередній форд в мене з 2011, не міняю машини без крайньої потреби). Авторіа варіантів взагалі негусто, точніше їх нема, так щоби дешевше. Дешевше є або бідні комплектації або з пробігом далеко за сотню і без гарантії, або після якогось дтп де власник не здатен показати фото "до дтп". Мені це нецікаво. Але це мої таракани. Хоча звичайно купити машину тут і в наявності і пощупати - це теж "коштує". Статистика сьогоднішньої поїздки на 171 км (трохи Львова в сервісний центр, далі в область часто на круїзі 90-110 з включеною клімою). Travel Assist класна штука але з нею легше заснути за кермом )) Само гальмує за машинами до нуля на світлофорі. Само рушає. Само тримає полосу якщо є розмітка, крутить рулем, але за 10сек каже щоб я руки тримав на рулі, бо я пробував зняти з руля для інтересу. Розхід получився 15.6квт на 100, ну я розумію що то трохи пенсіонерська їзда, але на вузьких дорогах особо швидше і не поїдеш. Загалом зовсім інший досвід водіння чим на бензині в плані розгону-гальмування-вібрацій-вихлопів-прогрівів, і нижчий центр маси теж дається взнаки. Це суто мій досвід. комплектація_TMBJC9NYXMF010598.pdf 9 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 23 квітня Поділитись Опубліковано: 23 квітня 19 годин тому, Gonchik сказав: А в номінації «просто, щоб було про всяк випадок» отой Вадимовий секс четвертий дасть фору більшості сучасного дорогого) Вже не вперше чую від вас таке. Спершу здавалось, що то сарказм, але бачу, що ні. Ще раз спитаю:" Ви це серйозно?" Мене ніколи не цікавить хто на чому їздить, в яких магазинах скуповується та який одяг носить. Але, коли хтось-щось починає тикати мені, що я купила недомобіль та постійно про це торочить, не хочеш та поцікавишся на чому ж їздить такий "поціновувач" електричок. Чому про це згадала. Пару днів тому на дорозі зустрівся Фольксваген Жук, ще з тих, старих, не буду вангувати скільки йому років, але не один десяток і навряд чи він з останніх2000. Весь іржавий, подряпаний, відчувається, що багато чого бачив в житті але... для мене це і є оте, що ви кажете "дасть фору". Бо про цю машину я ніяк не можу сказати, що вона схожа на УГ, бо там, на відміну від сучасних автівок, поєднані дві речі - робоча конячка з красою чистокровного скакуна. Ну і є в мене сумніви, що оте, яке на вашу думку, "дасть фору", зможе протриматись на ходу стільки років, як той Жук. 23 години тому, seksinika сказав: я не вижу для себя какого либо интереса в электричке из Норвегии А якщо поспілкуватись з майстрами на СТО, то зрозумієте наскільки ця ваша думка правильна. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gonchik Опубліковано: 23 квітня Поділитись Опубліковано: 23 квітня (змінено) 1 час назад, allanek сказал: Вже не вперше чую від вас таке. Спершу здавалось, що то сарказм, але бачу, що ні. Ще раз спитаю:" Ви це серйозно?" Мене ніколи не цікавить хто на чому їздить, в яких магазинах скуповується та який одяг носить. Але, коли хтось-щось починає тикати мені, що я купила недомобіль та постійно про це торочить, не хочеш та поцікавишся на чому ж їздить такий "поціновувач" електричок. Чому про це згадала. Пару днів тому на дорозі зустрівся Фольксваген Жук, ще з тих, старих, не буду вангувати скільки йому років, але не один десяток і навряд чи він з останніх2000. Весь іржавий, подряпаний, відчувається, що багато чого бачив в житті але... для мене це і є оте, що ви кажете "дасть фору". Бо про цю машину я ніяк не можу сказати, що вона схожа на УГ, бо там, на відміну від сучасних автівок, поєднані дві речі - робоча конячка з красою чистокровного скакуна. Ну і є в мене сумніви, що оте, яке на вашу думку, "дасть фору", зможе протриматись на ходу стільки років, як той Жук. А якщо поспілкуватись з майстрами на СТО, то зрозумієте наскільки ця ваша думка правильна. Мій допис продиктований спостереженнями за використанням автомобілів поляками в більшій мірі, і в меншій іншими європейцями. І що я бачу - новими і на довго купляються переважно автівки середнього і малого класу. Це скажімо умовна шкода/фолькс/тойота класів b і с. Дорогі машини ( типу хс60, х5, тощо) купляються новими або беруться в лізинг на період гарантії на ці авто. Тут ніхто, окрім людей, які глибоко в автомобільній темі, не покладе собі на плечі умовний десятирічний х5, бо дорого його підтримувати в достойному стані не лише на профільних СТО, а й в місцевих гаражах. Тому і бачу довкола себе переважно не машини «на всі гроші», а машини «щоб було». І так, я цілком серйозно вважаю, що марка Сузукі загалом, і sx4 зокрема, добре підходять на цю роль. Колись купляв дружині свіфта 2007 рв, щоб вчилась. Як купив його в 13-му за шість, так через два роки і пару ДТП продав за шість, так і зараз він коштує шість. Простий мотор та й загалом конструкція, дешеві запчастини, відремонтують під кожним кущем. А отой жук (не знаю, Ви про гарбуз, чи про new beetle) - це крім того, що проста міцна конструкція (якщо мова про гарбуз)+ дизайн, який поза часом. Але авто може бути і надійним по техніці, але повним УГ в плані довговічності дизайну. Це вже фломастери і вибір власника. Мій особистий топ в цьому плані - четвертий гольф від Петера. Коли я кажу «дасть фору», то не маю на увазі, що перевершить по рівню комфорту, обжене, маючи кращу динаміку, буде більш економним. Кажу про те, що такого плану авто в розрізі багаторічної експлуатації буде більш вдалою покупкою для власника без драйверських (та й всяких інших) амбіцій. А щодо Вашого автомобіля - від мене не було жодних закидів. Електрички недомобілями не називаю, ба більше - сам володію. Хоча одна популярна в даній темі дописувачка ( до речі, в парі з іншою зіркою тем про електрички, чи не єдиний випадок, коли ці двоє співали в унісон) так вже потанцювала по недолугості мого вибору, що хіба відкрито лохом не обізвала. І ( вибачте за мою французьку) срати я хтів на їхню думку з приводу того, на чому їжджу, чого і Вам бажаю. Змінено 23 квітня користувачем Gonchik 3 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kruchenik Опубліковано: 23 квітня Поділитись Опубліковано: 23 квітня (змінено) vovarpd скажіть а якщо з автомобілем щось станеться та потребуватиме професійного сто, ну наприклад щось програмно станеться, чи з акб, ітд чи можливо звернутись на офіційне сто шкоди? Я розумію що в електричках нема чому ломатись, але все ж цікаво чи для себе відпочатку як планували поступати в такій гіпотетичній ситуації? І ще хотів спитати, яка батарейка у Вашого авта і чи можна проїхати зі швидкістю 110-120 по трасі хоча б 400 км без дозарядки? Бо по фото я зрозумів що ви проїхали 170 і лишилось 185, і при цьому їхали повільніше ніж 120. Змінено 23 квітня користувачем kruchenik Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 23 квітня Поділитись Опубліковано: 23 квітня 47 хвилин тому, Gonchik сказав: Мій допис продиктований спостереженнями за використанням автомобілів поляками в більшій мірі, і в меншій іншими європейцями. І що я бачу - новими і на довго купляються переважно автівки середнього і малого класу. Це скажімо умовна шкода/фолькс/тойота класів b і с. Дорогі машини ( типу хс60, х5, тощо) купляються новими або беруться в лізинг на період гарантії на ці авто. Тут ніхто, окрім людей, які глибоко в автомобільній темі, не покладе собі на плечі умовний десятирічний х5, бо дорого його підтримувати в достойному стані не лише на профільних СТО, а й в місцевих гаражах. Тому і бачу довкола себе переважно не машини «на всі гроші», а машини «щоб було». Про поляків я знаю достатньо. За 14 років можна вивчити менталітет та напрямок думок. Так мислять не тільки поляки. І що цікаво, вони не обгавкують те, що не збираються купувати. В моєму оточенні серед поляків не чула такого. Марна праця прикладати те, що в голові поляка до голови того, хто їздить на тому, що "ремонтується під кожним кущем" та вважає себе аналітеГом в тому, про що він знає лише з вікіпедії. Але мова про інше. Якщо їздиш на тому, що ви назвали "щоб було", то мені не зрозуміло, чому , як той Тузик на грілку, гавкати без зупину на те, що не збираєшся купляти взагалі або не можеш собі дозволити. Мабуть я цього ніколи не збагну. 57 хвилин тому, Gonchik сказав: це крім того, що проста міцна конструкція (якщо мова про гарбуз)+ дизайн, який поза часом. Чого не можна сказати про те, що "дасть фору". Може воно і ремонтується під кожним кущем? Не знаю, бо ніколи ця "фора" не попадала в моє поле зору. 1 година тому, Gonchik сказав: А щодо Вашого автомобіля - від мене не було жодних закидів. Хіба я щось казала конкретно про мою електричку? Малось на увазі, що електрички загалом вважають чимось, що не достойно уваги. 1 година тому, Gonchik сказав: Хоча одна популярна в даній темі дописувачка ( до речі, в парі з іншою зіркою тем про електрички, чи не єдиний випадок, коли ці двоє співали в унісон) так вже потанцювала по недолугості мого вибору, що хіба відкрито лохом не обізвала. Не слідкувала і не слідкую так прискіпливо за тим, хто-що-про кого. Вже казала, що мені все одно хто на чому їздить чи по якій мобілці розмовляє. 1 година тому, Gonchik сказав: І ( вибачте за мою французьку) срати я хтів на їхню думку з приводу того, на чому їжджу, чого і Вам бажаю. Та я, наче, не переживаю з того приводу. Мене дивує поведінка, яку я називаю неадекватною. Ось і все. Завжди цуралась стадності та мала власну точку зору, навіть, якщо починалось активне цькування з цього приводу. Якби я звертала увагу, наприклад, на те, як ви, свого часу, відпускали "шпильки" на мою адресу чи мого будинку, навряд чи наше спілкування перейшло б в спокійну розмову, як зараз. Мені було цікаво, чому ви раз-за-разом повторюєте про "дасть фору". Я запитала. Відповідь отримала. Дякую))) 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: В п'ятницю в 15:04 Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 15:04 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
seksinika Опубліковано: В суботу в 07:08 Поділитись Опубліковано: В суботу в 07:08 Подолью немного масла в экономию, ценообразование итд не из Ютуба и того как сосед слышал от двоюродного брата бывшей жены кума. Был у меня немного сложный проект), ввиду хотелок клиента и ограниченного бюджета, речь идет о Ford Mustang Mach-E Premium 2023 чистый 2023 год апрель месяц, пробег 26 тысяч, состояние как для списанного страховой битка прекрасное, лот отыгран дешево за 11400$ По чем стоят аналогичные машины в Украине можно посмотреть на РИА auto.ria.com/uk/car/ford/mustang-mach-e/year/2023/ Сама процедура добычи лота). А свежие фото перед загрузкой у себя в темке выложила, если кому интересно то она по ссылке). Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vbb Опубліковано: В суботу в 07:38 Поділитись Опубліковано: В суботу в 07:38 27 хвилин тому, seksinika сказав: речь идет о Ford Mustang Mach-E як каже мій товариш - володар классичного мустангу з 5л койотом, то електричний та ще й універсал - то позор та виродок всього табуна )))) 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
deemage Опубліковано: В суботу в 10:17 Поділитись Опубліковано: В суботу в 10:17 2 часа назад, vbb сказал: як каже мій товариш - володар классичного мустангу з 5л койотом, то електричний та ще й універсал - то позор та виродок всього табуна )))) А Теслу если и брать, то только дизельную и на механике... Если без шуток, то Mach-E-GT я бы взял себе в лучшие времена. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vbb Опубліковано: В суботу в 11:23 Поділитись Опубліковано: В суботу в 11:23 41 хвилину тому, deemage сказав: А Теслу если и брать, то только дизельную и на механике... Если без шуток, то Mach-E-GT я бы взял себе в лучшие времена. Тут таки з точки зору прихільників марки то зрада самому коцепту - традиційно марка двудверне купе а тут зробили універсал, а благородний звук V8 слухати через дінаміки ???? тож назвали б скажімо Thunderbolt ))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
seksinika Опубліковано: В суботу в 12:11 Поділитись Опубліковано: В суботу в 12:11 (змінено) 4 часа назад, vbb сказал: як каже мій товариш - володар классичного мустангу з 5л койотом, то електричний та ще й універсал - то позор та виродок всього табуна )))) Передайте ему, что я как хозяйка еще 2 месяца назад 5 литрового Койота), ответственно заявляю что я его объеду своей Теслой S со старта ну вообще не напрягаясь при условии что у него каких то там диких турбонагнетателей нет, а их уверенна на 99.9% нет), при чем все это при городском расходе Теслы 32грн. на 100км., при его 800грн. на те же 100км., это если не наваливать и пробовать обогонять Теслы, потому как и больше 30 литров на 100км. легко есть может), а так прикольный конечно я себе было дело кабриолет хотела), кстати 3.5 Экобуст поедет веселее Койота. Змінено В суботу в 12:11 користувачем seksinika Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vovarpd Опубліковано: В неділю в 17:13 Поділитись Опубліковано: В неділю в 17:13 (змінено) 23.04.2025 в 13:13, kruchenik сказав: vovarpd скажіть а якщо з автомобілем щось станеться та потребуватиме професійного сто, ну наприклад щось програмно станеться, чи з акб, ітд чи можливо звернутись на офіційне сто шкоди? Я розумію що в електричках нема чому ломатись, але все ж цікаво чи для себе відпочатку як планували поступати в такій гіпотетичній ситуації? І ще хотів спитати, яка батарейка у Вашого авта і чи можна проїхати зі швидкістю 110-120 по трасі хоча б 400 км без дозарядки? Бо по фото я зрозумів що ви проїхали 170 і лишилось 185, і при цьому їхали повільніше ніж 120. Ця машина офіційно в Україну не імпортувалась. Питання на рахунок гарантії я задав і шкодівським офіціалам і норвезькому дилеру, ще чекаю на відповідь. Розраховую на те що гарантія буде якось працювати, але це питання я заздалегідь до уваги не дуже брав. Буде інформація то повідомлю. Також я їм задав питання по одному нюансу який мене підбішує, а саме незважаючи на те що там є українська мова інтерфейсу, в навігації немає українського голосу. І чомусь вшитий руский і на інгліш поміняти неможливо, а я в житті ніколи львівські вулиці по руски не слухав, дуже ріже вухо і приходиться юзати Waze через android auto, тоже ніби ОК, но є дрібні нюанси зі сторонніми навігаціями. Офіціали (оф сторінка шкоди у фейсбук) з тим нічого зробити не змогли але спробували, тому що дана модель не імпортувалась офіційно і в них начебто нема всього обладнання. Порадили звернутись в Норвегію і обов'язково відписатись мовляв вони впевнені що мені допоможуть, що я і зробив у п'ятницю, наразі відповіді нема. По батареї одночазно на 400 км при швидкості 110-120 не хватить. Можливо в новій машині і хватило б, а ще якби без кліми зовсім і колеса не 20 а якісь 18, хоча я сумніваюсь (там WLTP 520км помоєму), а за 4 роки полюбе є певна деградація батареї і менший пробіг. На вихідних з'їздив в Карпати по маршруту Львів-Тухля (+там по околицях ще пару десятків км)-Львів Виїхав з батареєю 89%. Приїхав з батареєю 26%. Кілометраж на все про все 273 км. По трасі їхав по правилах, населені 70, а так то 90-110, траса досить завантажена була, по одній смузі переважно в один бік особо і не поганяєш. Машина повністю завантажена (я, жінка, троє дітей, нема куда поспішати). Назад з районного Миколаєва до Львова трошки "притиснув" 130 (якщо це так можна назвати), то батарея танула значно швидше По дорозі назад кондюка не включав тільки вентилятор, але це і на вулиці було +12. Мене особисто даний кілометраж влаштовує, бо далі чим 400 км roundtrip я їжджу пару разів в році, думаю не така вже й проблема по дорозі на якійсь швидкісній зарядці за годину зарядити. Коротке відео з даними по розходу за дану поїздку. . Змінено В неділю в 17:16 користувачем vovarpd 6 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз