vovarpd Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому (змінено) Сьогодні проїхався зі Львова в Ущики Дольні через Смільницю. Перший раз пересікав кордон після початку війни. І здавалось би Смільниця.. нема трафіку.. ага.. 20 машин.. стояв 4 години. Майже кожен в черзі їхав перший раз і відповідно там хвилин 15 наші провіряють по всіх базах. Крім резерву де вказана відстрочка ще питають посвідчення багатодітного, свідоцтва про народження (з дії підійшло), свідоцтво про шлюб ( з дії підійшло) Потім я приїхав в лідл в тих Ущиках Дольних. Дай думаю випробую як воно працює та зарядка за кордоном. вставив кабель ccs, щось туда сюда і опа все OFFLINE світиться в додатку а сам апарат не подає ознак життя. Поїхав через дорогу в бедронці є якийсь powerdot.pl. Потужний агрегат, поза 100квт CCS. Але що толку.. я їхніх додатків заздалегідь не ставив, розбиратися часу не було, клікнув на екрані мол оплачую напряму кредиткою, а воно мені "термінал для кредиток недоступний, прикладіть RFID" Поганий досвід тоже досвід, не варто тягнути до 10%, краще при першій нагоді підзарядитися, не дивлячись що там ціна на пару центів вища. Отак і поїхав до Львова Назад кордон зайняв до 10хв, я був сам Виїхав з зарядом 93%, приїхав з зарядом 42% (ще 190 км запасу показує), пробіг 250 км туда назад, з кліматом. Змінено 5 годин тому користувачем vovarpd Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 7 хвилин тому, vovarpd сказав: Потім я приїхав в лідл в тих Ущиках Дольних. Про Польщу. Ще біля Ашану мають бути зарядки. Якщо є у Вроцлаві, то і біля інших магазинів ашановських теж повинні бути. Але то Грінвей. В Кауфланді заряджались. Там не потрібно було ніяких додатків. Але вони тоді були безкоштовними. Приїхав, втикнувся і все. Чи щось змінилось зараз, то не скажу. По Польщі суперчарджерів не так, щоб і багато і вже казала, що можуть бути розташовані десь на стоянці вантажівок , у якомусь невеличкому сквері та таке інше. Грінвея багато, але ж і ціна... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз