allanek Опубліковано: учора в 14:12 Поділитись Опубліковано: учора в 14:12 36 хвилин тому, vovarpd сказав: Короче все там якось незручно в тих кауфландах і лідлах.. Я вам казала, що не знаю, як зараз в Кауфланді, раніше було просто і зручно, без додатку, тому що було безкоштовно. В Лідлі взагалі ніколи не заряджались. Стосовно незручно чи складно... в Польщі заплатити за стоянку біля магазину, поки пішов на закупи може бути теж складно, поки в тих автоматах розберешся. Воно майже завжди так, поки призвичаїшся. Головне, щоб ці незручності не вплинули на задоволення від мандрівки. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vovarpd Опубліковано: учора в 14:31 Поділитись Опубліковано: учора в 14:31 (змінено) 22 хвилини тому, allanek сказав: Я вам казала, що не знаю, як зараз в Кауфланді, раніше було просто і зручно, без додатку, тому що було безкоштовно. В Лідлі взагалі ніколи не заряджались. Стосовно незручно чи складно... в Польщі заплатити за стоянку біля магазину, поки пішов на закупи може бути теж складно, поки в тих автоматах розберешся. Воно майже завжди так, поки призвичаїшся. Головне, щоб ці незручності не вплинули на задоволення від мандрівки. Та я без претензій, просто ділюсь актуальною інформацією. Зарядитися там пробував більше з інтересу чим по потребі. Змінено учора в 14:34 користувачем vovarpd 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: учора в 14:39 Поділитись Опубліковано: учора в 14:39 4 хвилини тому, vovarpd сказав: Та я без претензій, просто ділюсь актуальною інформацією. Я так і сприймаю ваші дописи, як інформацію від людини, що набула досвід. Які тут претензії, коли обставини можуть змінюватись. То все добре. Вам можна лише подякувати, що ви звітуєте, як склалось в дорозі))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vovarpd Опубліковано: 16 годин тому Поділитись Опубліковано: 16 годин тому 21 годину тому, allanek сказав: Пару днів тому прийшла розсилка по цінам на суперчарджери по Європі. Якщо пам'ятаю, то для Тесли щось 0,25 центів в Хорватії. Їздимо на українських номерах. Гарантія на автівку офіційна, для Тесли діє по всій Європі. Щойно побачив що і в мене тариф на суперчарджері в Хорватії 0.22 євро але нічний. З 21:00 до 08:00. В Угорщині такого не маю. Цікаво. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lecter Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому IONITY то ТОП як на мене. Потужні і з реєстрацією та запуском нуль питань. Також використовував MOL Plugee. Але всі що мені траплялись - 50 кВт. Але їх багато по автобану, завжди працюють, зрозумілий додаток. Ще заряджався на Shell Recharche. Процес запуску теж максимально зрозумілий. Вставив конекстор, підніс картку до рідера, пішла зарядка. Додаток в Угорщині не працює. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vovarpd Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому 1 годину тому, Lecter сказав: IONITY то ТОП як на мене. Потужні і з реєстрацією та запуском нуль питань. Також використовував MOL Plugee. Але всі що мені траплялись - 50 кВт. Але їх багато по автобану, завжди працюють, зрозумілий додаток. Ще заряджався на Shell Recharche. Процес запуску теж максимально зрозумілий. Вставив конекстор, підніс картку до рідера, пішла зарядка. Додаток в Угорщині не працює. Так IONITY ж не працює для українців. Нема країни в списку, неможливо вибрати підписку. А без підписки ціни не цікаві. Я їх теж в першу чергу хотів заюзати.. Можна пробувати обходити з лєвими адресами, карточками типу wise (хто має..), але все одно є ризик блоку. Можливо ризикну на зворотній дорозі. Кажуть що воно на відміну від тесли звіряє білінг адресу карточки. Тесла з моїм payoneer працює, а український приват не приймає. Є нюанси. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lecter Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 2 часа назад, vovarpd сказал: Так IONITY ж не працює для українців. Нема країни в списку, неможливо вибрати підписку. А без підписки ціни не цікаві. Я обрав Німеччину, адресу в Мюнхені першу зустрічну з інтренета. Все працювало і підписки теж. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз