Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Електромобілі-2.

irina1969

Рекомендовані повідомлення

36 хвилин тому, vovarpd сказав:

Короче все там якось незручно в тих кауфландах і лідлах..

Я вам казала, що не знаю, як зараз в Кауфланді, раніше було просто і зручно, без додатку, тому що було безкоштовно. В  Лідлі взагалі ніколи  не заряджались. Стосовно незручно чи складно... в Польщі заплатити за стоянку біля магазину, поки пішов на закупи може бути теж складно, поки в тих автоматах розберешся. Воно майже завжди так, поки призвичаїшся. Головне, щоб ці незручності не вплинули на задоволення від мандрівки.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Screenshot_20250706-123810.Chrome.thumb.png.6cde3626337cb6121b94ea1565fcdfad.png

22 хвилини тому, allanek сказав:

Я вам казала, що не знаю, як зараз в Кауфланді, раніше було просто і зручно, без додатку, тому що було безкоштовно. В  Лідлі взагалі ніколи  не заряджались. Стосовно незручно чи складно... в Польщі заплатити за стоянку біля магазину, поки пішов на закупи може бути теж складно, поки в тих автоматах розберешся. Воно майже завжди так, поки призвичаїшся. Головне, щоб ці незручності не вплинули на задоволення від мандрівки.

Та я без претензій, просто ділюсь актуальною інформацією. Зарядитися там пробував більше з інтересу чим по потребі.

Змінено користувачем vovarpd
  • Лайк 1
Посилання на коментар

4 хвилини тому, vovarpd сказав:

Та я без претензій, просто ділюсь актуальною інформацією.

Я так і сприймаю ваші дописи, як інформацію від людини, що набула досвід. Які тут претензії, коли обставини можуть змінюватись. То все добре. Вам можна лише подякувати, що ви звітуєте, як склалось в дорозі)))

Посилання на коментар

21 годину тому, allanek сказав:

Пару днів тому прийшла розсилка по цінам на суперчарджери по Європі. Якщо пам'ятаю, то для Тесли щось 0,25 центів в Хорватії. Їздимо на українських номерах. Гарантія на автівку офіційна, для Тесли діє по всій Європі.

Щойно побачив що і в мене тариф на суперчарджері в Хорватії 0.22 євро але нічний. З 21:00 до 08:00.

В Угорщині такого не маю.

Цікаво. 

Screenshot_20250707-042204.Tesla.png

Посилання на коментар

IONITY то ТОП як на мене. Потужні і з реєстрацією та запуском нуль питань. 

Також використовував MOL Plugee. Але всі що мені траплялись  - 50 кВт. Але їх багато по автобану, завжди працюють, зрозумілий додаток.

Ще заряджався на Shell Recharche. Процес запуску теж максимально зрозумілий. Вставив конекстор, підніс картку до рідера, пішла зарядка. Додаток в Угорщині не працює.

Посилання на коментар

1 годину тому, Lecter сказав:

IONITY то ТОП як на мене. Потужні і з реєстрацією та запуском нуль питань. 

Також використовував MOL Plugee. Але всі що мені траплялись  - 50 кВт. Але їх багато по автобану, завжди працюють, зрозумілий додаток.

Ще заряджався на Shell Recharche. Процес запуску теж максимально зрозумілий. Вставив конекстор, підніс картку до рідера, пішла зарядка. Додаток в Угорщині не працює.

Так IONITY ж не працює для українців. Нема країни в списку, неможливо вибрати підписку. А без підписки ціни не цікаві.

Я їх теж в першу чергу хотів заюзати..

Можна пробувати обходити з лєвими адресами, карточками типу wise (хто має..), але все одно є ризик блоку. Можливо ризикну на зворотній дорозі.

Кажуть що воно на відміну від тесли звіряє білінг адресу карточки.

Тесла з моїм payoneer працює, а український приват не приймає. Є нюанси.

Посилання на коментар

2 часа назад, vovarpd сказал:

Так IONITY ж не працює для українців. Нема країни в списку, неможливо вибрати підписку. А без підписки ціни не цікаві.

Я обрав Німеччину, адресу в Мюнхені першу зустрічну з інтренета. Все працювало і підписки теж.

• Лайк 2
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...