Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Електромобілі-2.

irina1969

Автівку якої торгової марки Ви придбали б  

23 користувача проголосувало

У вас немає прав на голосування в цьому опитуванні, або на перегляд результатів опитування. Будь ласка, войдите или зареєструйтеся для голосування в опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

1 година тому, Игорь Long сказав:

Не розкидайтесь так сразу словами, ви людина ніяк не об"єктивна... або ви просто ділетант, тому що про суттєву різницю між CLTC та WLTP знає люба людина, яка хоч трохи в темі електроавто.

Screenshot_20250921_190509_Chrome.jpg

це ви розкидуетеся словами, про те що заявлений пробіг на китайці можна отримати рухаючись з гірки.  це бред. я прекрасно знаю різницю  між циклами . і ви самі сказали що між циклами е різниця. і ви мабуть намагайтеся натягнути wltp на cltc. проблема в отримані заявленого пробігу на китайці виникає тому що ідуть в режимі wltp намагаючись отримати пробіг по cltc. 

і ви теж зацікавлена особа , мало того, упереджена , судячи з постів, тому   віри вам нема. Віри ШІ теж нема.

я отримав заявлений пробіг по Київським пробкам. так. я їхав спокійно, без клімату  . але в потоці з усіма. 

• Хаха 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Ну по пробкам все электрички меньше кВт пользуют, особенно если без климата эксплуатировать.

• Лайк 1
  • Хаха 2
Посилання на коментар

11 годин тому, Александр Аврамчук сказав:

я їхав спокійно, без клімату  . 

No commets )))

Змінено користувачем vadimv
Посилання на коментар

51 хвилину тому, seksinika сказав:

особенно если без климата эксплуатировать.

о, згадалася моя перша шоха часів комунізма :lol:

— Братан, открой окно... Жара в машине.. .

— Терпи брат, пусть все думают, что у нас тоже кондиционер!

• Хаха 2
Посилання на коментар

35 минут назад, Александр Аврамчук сказал:

це ви розкидуетеся словами, про те що заявлений пробіг на китайці можна отримати рухаючись з гірки.  це бред. я прекрасно знаю різницю  між циклами . і ви самі сказали що між циклами е різниця. і ви мабуть намагайтеся натягнути wltp на cltc. проблема в отримані заявленого пробігу на китайці виникає тому що ідуть в режимі wltp намагаючись отримати пробіг по cltc. 

Так цикл чи режим ? Ви якось на чомусь одному зупиніться 🙂

Проблема в тому, що китайці для маркетингової привабливості видумали цей свій тест, якій проводиться в суперідеальних умовах, але тихенько видають його результати як звичайні щоденні показники експлуатації електроавто і це є обманом покупця... але це Китай, він продав і потім ні за що не відповідає, його ніяким судом потім не дістанешь.

Зверху людина виділила для себе 750км запасу пробігу, але в відповіді ШІ приводиться посилання на заміри НЕЗАЛЕЖНОГО КИТАЙСЬКОГО автожурналу, що реальна нормальна експлуатація це 462км... в інтернеті повно подібних прикладів, але це ж правда, яка вас не влаштовує так? Тому і граєтесь в "вірю-невірю" і "сам такий" 🙂.... десь разок-другой вдалося видавити вказаний в паспорті запас ходу і значить все гуд, ніхто нікого не найо.. ? Я теж можу на любій з моїх електричек натошнити даже більше ніж їй приписують, але це разве буде нормальна експлуатація авто ?

p.s. Згадав як місяць тому виїхали з жінкою на 2х авто з Києва додому в Васильків, в мене в Айді були внуки і вони позасинали. Нам їзди як правило 30-40 хвилин, а тут треба щоб малі поспали години 2-2,5... я поставив круїз на 60км і кружляв по одеській трасі і навкруги ці 2 з лишнім години....стільки злобних поглядів від різних водіїв я ще ніколи не бачив 😀.... зате потім поставив на 100% зарядку на нічь, бо зранку треба було в дорогу, то показало запас 495км, до цього більше 440км ніколи не було, а стандартно десь 400км

• Хаха 1
Посилання на коментар

1 час назад, vadimv сказал:

No commets, как говорится )))

Я при чем), у меня он не выключается ни зимой ни летом, а у напомню и не включатся))).

Посилання на коментар

54 минуты назад, US7IGN сказал:

о, згадалася моя перша шоха часів комунізма :lol:

— Братан, открой окно... Жара в машине.. .

— Терпи брат, пусть все думают, что у нас тоже кондиционер!

Да, только это было про Волгу с двумя Грузинами :lol: а вы плагиатом занимаетесь.

Посилання на коментар

11 хвилин тому, seksinika сказав:

Да, только это было про Волгу с двумя Грузинами :lol: а вы плагиатом занимаетесь.

Може у вас і була Волга з двома Грузинами, а у мене шоха :lol:

Посилання на коментар

Поздравляю, но анекдот вы совкой дернули именно про двух Грузинов и Волгу, по сему если у вас те Грузины были то это ваши трудности :hlop:

image.png.80549cb0764708b88684adea0b5ef461.png

П.С. Не стоит думать, что вы самый умный, может подвести эпизодически :lol: !!!

Посилання на коментар

9 часов назад, Игорь Long сказал:

що китайці для маркетингової привабливості видумали цей свій тест, якій проводиться в суперідеальних умовах,

Не только китайцы, а и все производители, в т.ч. машин с ДВС.

Поэтому ни одна машина которая была в руках и близко к паспортным расходам не стояла.

Всегда на 1-2, а то больше литров больше расход.

• Хаха 1
Посилання на коментар

40 минут назад, DimaF сказал:

Не только китайцы, а и все производители, в т.ч. машин с ДВС.

Поэтому ни одна машина которая была в руках и близко к паспортным расходам не стояла.

Всегда на 1-2, а то больше литров больше расход.

Согласен, но по ДВСам хоть играются с 5-10% разницы, а по електро есть 3 теста: Европа более-менее реальный, Америка уже приукрашает ситуацию и Китай, рисующий идеальные условия, которые при обычной эксплуатации фиг встретишь, доходящий до 33% как в данном случае.

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...