Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Електромобілі-2.

irina1969

Автівку якої торгової марки Ви придбали б  

40 користувачів проголосувало

У вас немає прав на голосування в цьому опитуванні, або на перегляд результатів опитування. Будь ласка, войдите или зареєструйтеся для голосування в опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

58 минут назад, Александр Аврамчук сказал:

теж цікаво. на відміну від вас я радію за німецьких виробників. а не хейтю. як деякі.  

А хто сказав, що я хейтю ? Я свій вибір зробив, мені для себе цікаво було би дізнатися результати наприклад 5-річної експлуатації Айді 4 китайської і європейської зборки.... ви вже тут друга людина, котра зразу стає їжаком, коли згадують її авто, да ще й не дай бог з негативом 🙂 

• Хаха 3
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

В мене в шкоді вилізла перша помилка. 
Засвітилась лампа SOS :)
Маса випадків за останній місяць.. кажуть батарейка там якась є, а міняє тіко дилер бо дуже складно. І хтось вже жалівся що дилер десь у Фінляндії озвучив ціну в 100 євро за заміну на негарантійній машині і очікування до 2 місяців. 

Наразі не звертався, бо шкода обіцяла якесь офіційне роз'яснення на днях. Ну але от таке є.  Можливо прийдеться перевірити як працює моя гарантія найближчим часом.  Єдине що тішить - те що виробник все ж намагається якось комунікувати і роз'яснити.

image.thumb.png.9426603fd3cfcb0ca81a4d92f9306ed5.pngimage.png.2dcc45e08f69bfdaadad7ad005d2486a.png

Хейтери вогонь )

Посилання на коментар

Також нещодавно була презентація офіційного Еньяка в дилера у Львові.
Ми не упустили нагоди прийти подивитися. 
Був розіграш призів - щоправда головний приз за дивним збігом обставин виграв директор автосалону 😄 Виглядало наче все чесно але якось осадочок лишився ))
Був гарний фуршет )

Загалом машина в біднуватій комплектації, крім морди, суто візуально і в салоні я змін практично не помітив.
Нова версія системи мультимедія.
Трохи потужніший мотор, трошки вища максималка, трохи краща аеродинаміка, трошки кращий відповідно розхід і рейндж. Фактично та сама машина.

Для себе було цікаво дізнатися чи є український голос навігації в офіційній машині.
І так, випробував, поклацав маршрути. Він є. Навігація нарешті говорить так як треба. Це дуже тішить, бо в мою машині навіть офіціали його прошити ПОКИ ЩО не можуть, але казали що треба трохи почекати скоріш за все це стане можливим. 

Дуже добре коли в нас появляються офіційні машини. Це і сервіс розвивається і функціонал поступово адаптується виробником під наші реалії.

Найкращий автомобіль це новий автомобіль (с) Генрі Форд.

image.thumb.png.4ed1038e2e9fdde2c9e9f0bbd561dd94.png

• Лайк 7
Посилання на коментар

30 хвилин тому, vovarpd сказав:

Був розіграш призів - щоправда головний приз за дивним збігом обставин виграв директор автосалону

У нас при розігруванні авто співробітникам заборонили участь саме з цього приводу, а у багатьох інших закладах все саме так.

Виграють родичі, знайомі і тд, але щоб сам директор то вже занадто.

а головний приз ця електричка? 

• Лайк 2
Посилання на коментар

1 годину тому, vovarpd сказав:

І хтось вже жалівся що дилер десь у Фінляндії озвучив ціну в 100 євро за заміну на негарантійній машині і очікування до 2 місяців. 

Ось ця логіка...не зрозуміло. Якщо автівка негарантійна, чому не знайти поблизу якусь станцію з гарною репутацією та розумінням того, що там допоможуть. Може це і не збереже грошей але час збереже точно. Ну і розуміння того, що поряд завжди є той, хто допоможе розібратися з проблемою, додає спокою. Дивні люди...

Змінено користувачем allanek
  • Хаха 2
Посилання на коментар

5 хвилин тому, Фрай сказав:

а головний приз ця електричка? 

та ні :) ну це занадто було б ) Там щось 30 000 грн і то у вигляді знижки помоєму на новий кодіак, якщо не помиляюсь, не до кінця розчув.  Але виглядало так що йому і самому було якось незручно отримувати приз ))

Змінено користувачем vovarpd
  • Хаха 1
Посилання на коментар

1 час назад, vovarpd сказал:

Засвітилась лампа SOS :)

Так а что поломалось то!?

Посилання на коментар

5 хвилин тому, DimaF сказав:

Так а что поломалось то!?

Це і є поломка (на скріні "emergency call is restricted"). Воно при аварії має дзвонити кудись. А тепер не дзвонить. 

В деяких країнах без того не пройдеш ТО. 

А в нас.. ну лампа на приборці напрягає.

• Дякую 1
Посилання на коментар

В 27.11.2025 в 16:20, Александр Аврамчук сказал:

ionity.ua/ru/news/novyj-zvit-nimeczkogo-tehnaglyadu-tuv-pokazav-rizke-zrostannya-kilkosti-nespravnostej/

Новый отчет немецкого технадзора TÜV показал резкий рост количества неисправностей

Травят Маска :lol: интересно почему Китайские авто участия не принимали) и про каки именно сборки 3 и Y идет речь), Немецкие или Китайские))), а чего S и Х в списке нету а только изначально дешманские модели?

Посилання на коментар

32 хвилини тому, seksinika сказав:

а чего S и Х в списке нету а только изначально дешманские модели?

Не починайте, бо зараз вас порахують третьою людиною, що нервово реагує на негатив про Теслу, бо ви на ній їздите 😀.

"Дешманськи моделі", бо тільки про них триндить весь інет, що продажі Тесли 3 та Y впали на 47%. Але ж це треба робити аналітичні висновки, а мЬІслЯ далі, як скосплеїти те, що на очі попалось, не працює. І знайти аналітичні статті з висновками-аргументами про те, що з'явилось багато нових моделей електричок інших виробників з показниками, кращими за показники оцих "дешманських" моделей. Я дивуюсь (це сарказм), що ще ніхто з отих, що не мають електричок, але постійно моніторять тему, ще не виклали сюди інформацію про те, що великі концерни просять притримати заборону на ДВЗ, бо не все так гарно в "датському королівству" автопрому, як прогнозувалось. 

Змінено користувачем allanek
  • Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

1 годину тому, US7IGN сказав:

Цікава тенденція

Electric vehicle owners to face pay-per-mile tax

www.bbc.com/news/articles/c8jw9l7gx92o

pay-per-mile - в наших реаліях так поскручують одометри, що держава має доплачувати :)

Посилання на коментар

1 годину тому, MaxS сказав:

pay-per-mile - в наших реаліях так поскручують одометри, що держава має доплачувати :)

Так і в їхніх не краще, ви ж уважно прочитали?

Вони вже шукають як запобігти «несанкціанованому втручанню» в систему фіксації пробігу бо у них хоч і не так нагло як у нас і не всі, але ж мухлюють на всьому де можна.

Посилання на коментар

Думаю було б достатньо вінєтки для всіх. Не їздиш то не купуєш.
Ціни вінєток регулювати в заленості від середньостатистичних пробігів різних типів автомобілів. Є ж якийсь держстат - хай рахує )

А одометри контролювати це таке. В нас думаю не спрацює )

Посилання на коментар

После видео как горят электрички.. то я если бы и решился на покупку то только на литий железофосфате, там хоть есть шанс спасти машину

Змінено користувачем MrBeen
Посилання на коментар

42 хвилини тому, MrBeen сказав:

После видео как горят электрички.. то я если бы и решился на покупку то только на литий железофосфате, там хоть есть шанс спасти машину

Я бачив як вживу горять бензинки :(. Ніфіга не легше :(

Посилання на коментар

• 4 тижні потому...

ЦІкаві випробування на морозі.

67 electric cars take a brutal Chinese winter range test, check out the scores

www.arenaev.com/cold_truth_how_67_electric_cars_handled_a_brutal_chinese_winter-news-5455.php

Посилання на коментар

В мене от при -5 на вулиці зараз розхід 28-30 квт на 100 км. Тобто рейнж майже вполовину впав (весна-осінь без обігрівачів но з кондюками було 14-17 в такому ж стилі їзди).
Але в мене специфіка їзди - короткі поїздки до 5 км по місту. Тобто нагрів салон, руль - проїхав пару км. Через пару годин знов прогрів салон знов проїхав 5 км (а часто й менше) Львів місто компактне. Плюс пробки. А обігрівати салон потрібно. 

Такі реалії ) 

Але пічка подобається. Сів в холодну машину. Буквально хвилина дві і вже тепло. Там помоєму тепловий насос тепловою потужністю до 6квт, ну хай в мороз трохи менше потужність але все одно порядно.  

• Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

3 хвилини тому, vovarpd сказав:

В мене от при -5 на вулиці зараз розхід 28-30 квт на 100 км. Тобто рейнж майже вполовину впав (весна-осінь без обігрівачів но з кондюками було 14-17 в такому ж стилі їзди).
Але в мене специфіка їзди - короткі поїздки до 5 км по місту. Тобто нагрів салон, руль - проїхав пару км. Через пару годин знов прогрів салон знов проїхав 5 км (а часто й менше) Львів місто компактне. Плюс пробки. А обігрівати салон потрібно. 

Такі реалії ) 

Але пічка подобається. Сів в холодну машину. Буквально хвилина дві і вже тепло. Там помоєму тепловий насос тепловою потужністю до 6квт, ну хай в мороз трохи менше потужність але все одно порядно.  

а є можливість прогріватися ще на розетці по таймеру чи з телефона? Чи ви на швидких заряджаєтеся?

Посилання на коментар

21 хвилину тому, MaxS сказав:

а є можливість прогріватися ще на розетці по таймеру чи з телефона? Чи ви на швидких заряджаєтеся?

Маю гараж і можливість є але щось не користуюсь (мені простіше прийти сісти в машину, включити все на максимум, поки виїхав, поки закрив ворота то вже й тепло і нетреба телефонів ))) ). Можу з телефона включити прогрів салону ще в гаражі з розетки але що це принципово міняє в плані реального розходу на 100? Ну показометр покаже напевно менше але лічильник накрутить фактично то саме. 

По трасі зараз не їжджу, думаю там буде значно менше розхід бо там все таки раз нагрів і далі їдеш (і пробок нема) і підтримуєш температуру.

От перші пару 40сек показую розхід (наприклад 114 км в мене получилось середній 28, і відповідно середня швидкість лише 14 км/год ) )) Думаю якби стояла на вулиці , то розхід ще б зріс бо прийшлося б довше гріти щоб лобове розмерзлось, сніг розтопився.

• Лайк 1
Посилання на коментар

37 хвилин тому, vovarpd сказав:

Маю гараж і можливість є але щось не користуюсь (мені простіше прийти сісти в машину, включити все на максимум, поки виїхав, поки закрив ворота то вже й тепло і нетреба телефонів ))) ). Можу з телефона включити прогрів салону ще в гаражі з розетки але що це принципово міняє в плані реального розходу на 100? Ну показометр покаже напевно менше але лічильник накрутить фактично то саме. 

По трасі зараз не їжджу, думаю там буде значно менше розхід бо там все таки раз нагрів і далі їдеш (і пробок нема) і підтримуєш температуру.

От перші пару 40сек показую розхід (наприклад 114 км в мене получилось середній 28, і відповідно середня швидкість лише 14 км/год ) )) Думаю якби стояла на вулиці , то розхід ще б зріс бо прийшлося б довше гріти щоб лобове розмерзлось, сніг розтопився.

з гаража так точно нема такої потреби.  На вулиці 15 хв прогрів салону та батареї від розетки добра опція.

Посилання на коментар

Планував на Айді застосунком користуватися взимку для підігріву, але теж гараж і обломався, все влаштовує.

По Айді схожа ситуація зі Шкодою, десь до третини пробігу злітає взимку, було 420-440км літом, стало в морози десь 300 з копійками, це коли ні в чому собі не відмовляєшь... по місцю достатньо, на дальнякі вже мабуть не так кайфово, але зараз нікуди і не їздимо.

А от на Ніро і Коні не такий великий перепад, десь різниця 20% на Кіа з рідною баткою та 15% на Хюндаї з новою.

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...