Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Електромобілі-2.

irina1969

Рекомендовані повідомлення

Сьогодні проїхався зі Львова в Ущики Дольні через Смільницю. Перший раз пересікав кордон після початку війни.
І здавалось би Смільниця.. нема трафіку.. ага.. 20 машин.. стояв 4 години. Майже кожен в черзі їхав перший раз і відповідно там хвилин 15 наші провіряють по всіх базах. Крім резерву де вказана відстрочка ще питають посвідчення багатодітного, свідоцтва про народження (з дії підійшло), свідоцтво про шлюб ( з дії підійшло)

Потім я приїхав в лідл в тих Ущиках Дольних. Дай думаю випробую як воно працює та зарядка за кордоном. вставив кабель ccs, щось туда сюда і опа все OFFLINE світиться в додатку а сам апарат не подає ознак життя. :)
Поїхав через дорогу в бедронці є якийсь  powerdot.pl. Потужний агрегат, поза 100квт CCS. Але що толку.. я їхніх додатків заздалегідь не ставив, розбиратися часу не було, клікнув на екрані мол оплачую напряму кредиткою, а воно мені "термінал для кредиток недоступний, прикладіть RFID" :)

Поганий досвід тоже досвід, не варто тягнути до 10%, краще при першій нагоді підзарядитися, не дивлячись що там ціна на пару центів вища.

Отак і поїхав до Львова :)
Назад кордон зайняв до 10хв, я був сам :)

Виїхав з зарядом 93%, приїхав з зарядом 42% (ще 190 км запасу показує), пробіг 250 км туда назад, з кліматом.

Змінено користувачем vovarpd
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

7 хвилин тому, vovarpd сказав:

Потім я приїхав в лідл в тих Ущиках Дольних.

Про Польщу. Ще біля Ашану мають бути зарядки. Якщо є у Вроцлаві, то і біля інших магазинів ашановських теж повинні бути. Але то Грінвей.  В Кауфланді заряджались. Там не потрібно було ніяких додатків. Але вони тоді були безкоштовними. Приїхав, втикнувся і все. Чи щось змінилось зараз, то не скажу. По Польщі суперчарджерів не так, щоб і багато і вже казала, що можуть бути розташовані десь  на стоянці вантажівок , у якомусь невеличкому сквері та таке інше. Грінвея багато, але ж і ціна...

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...