Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Електромобілі-2.

irina1969

Автівку якої торгової марки Ви придбали б  

40 користувачів проголосувало

У вас немає прав на голосування в цьому опитуванні, або на перегляд результатів опитування. Будь ласка, войдите или зареєструйтеся для голосування в опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

58 минут назад, Александр Аврамчук сказал:

теж цікаво. на відміну від вас я радію за німецьких виробників. а не хейтю. як деякі.  

А хто сказав, що я хейтю ? Я свій вибір зробив, мені для себе цікаво було би дізнатися результати наприклад 5-річної експлуатації Айді 4 китайської і європейської зборки.... ви вже тут друга людина, котра зразу стає їжаком, коли згадують її авто, да ще й не дай бог з негативом 🙂 

• Хаха 3
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

В мене в шкоді вилізла перша помилка. 
Засвітилась лампа SOS :)
Маса випадків за останній місяць.. кажуть батарейка там якась є, а міняє тіко дилер бо дуже складно. І хтось вже жалівся що дилер десь у Фінляндії озвучив ціну в 100 євро за заміну на негарантійній машині і очікування до 2 місяців. 

Наразі не звертався, бо шкода обіцяла якесь офіційне роз'яснення на днях. Ну але от таке є.  Можливо прийдеться перевірити як працює моя гарантія найближчим часом.  Єдине що тішить - те що виробник все ж намагається якось комунікувати і роз'яснити.

image.thumb.png.9426603fd3cfcb0ca81a4d92f9306ed5.pngimage.png.2dcc45e08f69bfdaadad7ad005d2486a.png

Хейтери вогонь )

Посилання на коментар

Також нещодавно була презентація офіційного Еньяка в дилера у Львові.
Ми не упустили нагоди прийти подивитися. 
Був розіграш призів - щоправда головний приз за дивним збігом обставин виграв директор автосалону 😄 Виглядало наче все чесно але якось осадочок лишився ))
Був гарний фуршет )

Загалом машина в біднуватій комплектації, крім морди, суто візуально і в салоні я змін практично не помітив.
Нова версія системи мультимедія.
Трохи потужніший мотор, трошки вища максималка, трохи краща аеродинаміка, трошки кращий відповідно розхід і рейндж. Фактично та сама машина.

Для себе було цікаво дізнатися чи є український голос навігації в офіційній машині.
І так, випробував, поклацав маршрути. Він є. Навігація нарешті говорить так як треба. Це дуже тішить, бо в мою машині навіть офіціали його прошити ПОКИ ЩО не можуть, але казали що треба трохи почекати скоріш за все це стане можливим. 

Дуже добре коли в нас появляються офіційні машини. Це і сервіс розвивається і функціонал поступово адаптується виробником під наші реалії.

Найкращий автомобіль це новий автомобіль (с) Генрі Форд.

image.thumb.png.4ed1038e2e9fdde2c9e9f0bbd561dd94.png

• Лайк 6
Посилання на коментар

30 хвилин тому, vovarpd сказав:

Був розіграш призів - щоправда головний приз за дивним збігом обставин виграв директор автосалону

У нас при розігруванні авто співробітникам заборонили участь саме з цього приводу, а у багатьох інших закладах все саме так.

Виграють родичі, знайомі і тд, але щоб сам директор то вже занадто.

а головний приз ця електричка? 

• Лайк 1
Посилання на коментар

1 годину тому, vovarpd сказав:

І хтось вже жалівся що дилер десь у Фінляндії озвучив ціну в 100 євро за заміну на негарантійній машині і очікування до 2 місяців. 

Ось ця логіка...не зрозуміло. Якщо автівка негарантійна, чому не знайти поблизу якусь станцію з гарною репутацією та розумінням того, що там допоможуть. Може це і не збереже грошей але час збереже точно. Ну і розуміння того, що поряд завжди є той, хто допоможе розібратися з проблемою, додає спокою. Дивні люди...

Змінено користувачем allanek
  • Хаха 1
Посилання на коментар

5 хвилин тому, Фрай сказав:

а головний приз ця електричка? 

та ні :) ну це занадто було б ) Там щось 30 000 грн і то у вигляді знижки помоєму на новий кодіак, якщо не помиляюсь, не до кінця розчув.  Але виглядало так що йому і самому було якось незручно отримувати приз ))

Змінено користувачем vovarpd
  • Хаха 1
Посилання на коментар

1 час назад, vovarpd сказал:

Засвітилась лампа SOS :)

Так а что поломалось то!?

Посилання на коментар

5 хвилин тому, DimaF сказав:

Так а что поломалось то!?

Це і є поломка (на скріні "emergency call is restricted"). Воно при аварії має дзвонити кудись. А тепер не дзвонить. 

В деяких країнах без того не пройдеш ТО. 

А в нас.. ну лампа на приборці напрягає.

Змінено користувачем vovarpd
  • Дякую 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...