Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Home Assistant Накопичення досвіду

mib

Рекомендовані повідомлення

9 часов назад, sapozhnik сказал:

Я не блоХер, ніс закладений, грип лютує )))  Що пам'ятав, розповів. 

drive.google.com/file/d/1nf23Y5-4vOgC5LgEVxa0A0VGStWorVWh/view?usp=sharing

Ура. Я його переміг ))

Довелось прибрати одну з констант в конверторі, і він запрацював.

Більшість показників підтягнув, а от по деяким дивно... одиниці вимірювання показує, але дані передати чомусь не може. Але ж це вже перемога ))

image.thumb.png.a6e637616b7eecb76ea8ddd0b2cf3966.png

Змінено користувачем FOX.kissfm
  • Лайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Нема даних, бо інші регістри в твоєму девайсів. Треба або пробувати налаштування з іншого конвертора, або, як робив я, просто пробувати їх підібрати. Я висадив їх по 10-20 шт і дивився, чи є якісь схожі цифри. 

Можливо є якійсь нормальний спосіб, але я його не знаю 😄

• Лайк 1
Посилання на коментар

36 минут назад, sapozhnik сказал:

Нема даних, бо інші регістри в твоєму девайсів. Треба або пробувати налаштування з іншого конвертора, або, як робив я, просто пробувати їх підібрати. Я висадив їх по 10-20 шт і дивився, чи є якісь схожі цифри. 

Можливо є якійсь нормальний спосіб, але я його не знаю 😄

Судячи з цієї доки - www.zigbee2mqtt.io/advanced/support-new-devices/03_find_tuya_data_points.html#_8-find-your-data-point , можна через тую отримати потрібні регістри.

Але нажаль у мене Tuya шлюзу немає ((

Доречі, побачив що Акара випустила комбайн  який дозволяє зібрати до купи tuya та Matter девайси. 

www.aqara.com/eu/product/hub-m3/

Я так розумію, його можна причипити до USB стіка, та через Matter інтеграцію щє розширити перелік підтримуємих девайсів? Чи там є якісь підводні камені?

...ну і щє ціна у нього не демократична як на мене.

Посилання на коментар

15 часов назад, FOX.kissfm сказал:

Судячи з цієї доки - www.zigbee2mqtt.io/advanced/support-new-devices/03_find_tuya_data_points.html#_8-find-your-data-point , можна через тую отримати потрібні регістри.

Але нажаль у мене Tuya шлюзу немає ((

Я бачив його, але теж не маю шлюзу - бо жлоб ))) Хоча акаунт в туї завадив заради local tuya, але так і не використав цей модуль, бо з wifi а мене тільки дві новорічні розетки.

на олх бачив якісь по 300 грн. В них є ще один плюс, через них прилітають оновлення прошивки для девайсів. В мене є знайомий,який налепив повер-моніторів, а вони настільки часто "серуть" в мережу, що кладуть її йому. Він купляв шлюз заради оновлення прошивки

Змінено користувачем sapozhnik
Очіпятка
Посилання на коментар

9 часов назад, sapozhnik сказал:

В мене є знайомий,який налепив повер-моніторів, а вони настільки часто "беруть" в мережу, що кладуть її йому.

доречі.... також зустрічав інфу про проблему спаму в zigbee мережі. І тут навіть не від багатьох лічильників... це може бути пару датчиків СО2 які кожну секунду данні будуть оновлюявати. І наче вся мережа починає тупити.

Одне з рішень яке пропонують - типу ставити декілька екзмеплярів z2m із різних репозиріїв, але там потім можуть бути трабли  з оновленням.

Це цікавий момент, який чомусь не дуже висвітлений в ютубі...хоча типу хаб повинен перетравлювати 200+девайсів, при цьому ніде не зутрічав такого параметру як пропускна здатність. 

Змінено користувачем FOX.kissfm
Посилання на коментар

• 1 місяць потому...

Хочу прибити старий планшет-андроїд до стіни, в якості панелі НА. Не можу вибрати програму для панелі НА. Прошу поради, хто що використовує?

Посилання на коментар

1 година тому, yur43 сказав:

Не можу вибрати програму для панелі НА. Прошу поради, хто що використовує?

А яку програму ви хочете вибрати? Я також використовую старий андроїд планшет для таких цілей. Просто встановив НА з плеймаркету і все, аналогічно як і на смартфоні, просто вивів на планшет потрібний мені дашборд. Зроблено це через Browser Mod

• Лайк 1
Посилання на коментар

3 часа назад, yur43 сказал:

Хочу прибити старий планшет-андроїд до стіни, в якості панелі НА. Не можу вибрати програму для панелі НА. Прошу поради, хто що використовує?

Сам не пользовался, но в американском ютубе они любят киоск или как его там

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...