FOX.kissfm Опубліковано: 8 березня Поділитись Опубліковано: 8 березня (змінено) 9 часов назад, sapozhnik сказал: Я не блоХер, ніс закладений, грип лютує ))) Що пам'ятав, розповів. drive.google.com/file/d/1nf23Y5-4vOgC5LgEVxa0A0VGStWorVWh/view?usp=sharing Ура. Я його переміг )) Довелось прибрати одну з констант в конверторі, і він запрацював. Більшість показників підтягнув, а от по деяким дивно... одиниці вимірювання показує, але дані передати чомусь не може. Але ж це вже перемога )) Змінено 8 березня користувачем FOX.kissfm 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sapozhnik Опубліковано: 8 березня Поділитись Опубліковано: 8 березня Нема даних, бо інші регістри в твоєму девайсів. Треба або пробувати налаштування з іншого конвертора, або, як робив я, просто пробувати їх підібрати. Я висадив їх по 10-20 шт і дивився, чи є якісь схожі цифри. Можливо є якійсь нормальний спосіб, але я його не знаю 😄 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
FOX.kissfm Опубліковано: 8 березня Поділитись Опубліковано: 8 березня 36 минут назад, sapozhnik сказал: Нема даних, бо інші регістри в твоєму девайсів. Треба або пробувати налаштування з іншого конвертора, або, як робив я, просто пробувати їх підібрати. Я висадив їх по 10-20 шт і дивився, чи є якісь схожі цифри. Можливо є якійсь нормальний спосіб, але я його не знаю 😄 Судячи з цієї доки - www.zigbee2mqtt.io/advanced/support-new-devices/03_find_tuya_data_points.html#_8-find-your-data-point , можна через тую отримати потрібні регістри. Але нажаль у мене Tuya шлюзу немає (( Доречі, побачив що Акара випустила комбайн який дозволяє зібрати до купи tuya та Matter девайси. www.aqara.com/eu/product/hub-m3/ Я так розумію, його можна причипити до USB стіка, та через Matter інтеграцію щє розширити перелік підтримуємих девайсів? Чи там є якісь підводні камені? ...ну і щє ціна у нього не демократична як на мене. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sapozhnik Опубліковано: 9 березня Поділитись Опубліковано: 9 березня (змінено) 15 часов назад, FOX.kissfm сказал: Судячи з цієї доки - www.zigbee2mqtt.io/advanced/support-new-devices/03_find_tuya_data_points.html#_8-find-your-data-point , можна через тую отримати потрібні регістри. Але нажаль у мене Tuya шлюзу немає (( Я бачив його, але теж не маю шлюзу - бо жлоб ))) Хоча акаунт в туї завадив заради local tuya, але так і не використав цей модуль, бо з wifi а мене тільки дві новорічні розетки. на олх бачив якісь по 300 грн. В них є ще один плюс, через них прилітають оновлення прошивки для девайсів. В мене є знайомий,який налепив повер-моніторів, а вони настільки часто "серуть" в мережу, що кладуть її йому. Він купляв шлюз заради оновлення прошивки Змінено 9 березня користувачем sapozhnik Очіпятка Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
FOX.kissfm Опубліковано: 9 березня Поділитись Опубліковано: 9 березня (змінено) 9 часов назад, sapozhnik сказал: В мене є знайомий,який налепив повер-моніторів, а вони настільки часто "беруть" в мережу, що кладуть її йому. доречі.... також зустрічав інфу про проблему спаму в zigbee мережі. І тут навіть не від багатьох лічильників... це може бути пару датчиків СО2 які кожну секунду данні будуть оновлюявати. І наче вся мережа починає тупити. Одне з рішень яке пропонують - типу ставити декілька екзмеплярів z2m із різних репозиріїв, але там потім можуть бути трабли з оновленням. Це цікавий момент, який чомусь не дуже висвітлений в ютубі...хоча типу хаб повинен перетравлювати 200+девайсів, при цьому ніде не зутрічав такого параметру як пропускна здатність. Змінено 9 березня користувачем FOX.kissfm Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: В понеділок в 16:38 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 16:38 Хочу прибити старий планшет-андроїд до стіни, в якості панелі НА. Не можу вибрати програму для панелі НА. Прошу поради, хто що використовує? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
TaurosRMK Опубліковано: В понеділок в 17:46 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 17:46 1 година тому, yur43 сказав: Не можу вибрати програму для панелі НА. Прошу поради, хто що використовує? А яку програму ви хочете вибрати? Я також використовую старий андроїд планшет для таких цілей. Просто встановив НА з плеймаркету і все, аналогічно як і на смартфоні, просто вивів на планшет потрібний мені дашборд. Зроблено це через Browser Mod 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: В понеділок в 19:40 Автор Поділитись Опубліковано: В понеділок в 19:40 3 часа назад, yur43 сказал: Хочу прибити старий планшет-андроїд до стіни, в якості панелі НА. Не можу вибрати програму для панелі НА. Прошу поради, хто що використовує? Сам не пользовался, но в американском ютубе они любят киоск или как его там Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз