standov Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 15 часов назад, k-master сказал: Я щось не розумію це вже-ж було! 2 1 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому (змінено) О, так мене читають, а казав, що я в ігнорі. Не втримався 🤣. І чому я не здивована Дивлюсь, що всі, кому щось не сподобалось в спілкуванні зі мною, підтягуються ЧСВ почухати. А тему "засираю" я. Дивна логіка... Змінено 9 годин тому користувачем allanek Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 4 години тому, allanek сказав: По-четверте. Читаємо Правила форуму Правила 5. Запрещен флейм и флуд 6. Запрещен оффтоп (off top). Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому Ну і наостанок. З приводу отого " що робить Пані найкраще та правильніше". То воно так і є. Бо в Пані будинок купив перший покупець, що його дивився. навіть не сперечався з ціною, яка була сформована до війни. А вона була досить не малою. Тож не тільки не втратила гроші, а ще і зверху в плюсі була. Та більше, будинок каркасний, зараз десь змінився колір обличчя в сектантів цегли. Тож Пані дивиться на рухи та дії "шанувальників", сидячи на терасі своєї нової нерухомості з краєвидом на море-гори-пальми та посміхається над отим всім намаганням мене вкусити. Ще будуть "реплики" чи на цьому , нарешті, можна поставити крапку і не чіплятись до Пані, бо виглядає це, для Пані, відверто по-дурному. І завжди буде так виглядати. 4 хвилини тому, outdoor24 сказав: 4 години тому, allanek сказав: По-четверте. Читаємо Правила форуму Правила 5. Запрещен флейм и флуд 6. Запрещен оффтоп (off top). Розумію, що було б краще, якби я змовчала, але набридло робити вигляд, що не помічаю. Тому так, це порушення Правил з мого боку. Не сумніваюсь, що вже скарга полетіла. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз