allanek Опубліковано: учора в 13:42 Поділитись Опубліковано: учора в 13:42 35 хвилин тому, andrey_ka сказав: , бо я жодної поради не надавав. Тоді що ви робите в цій темі? Оте все, що я цитувала з вашої творчості , бо ви ж кажете, що то не поради, та питання вам задавала, то що було? "Профдеформація"? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
andrey_ka Опубліковано: учора в 14:01 Поділитись Опубліковано: учора в 14:01 5 хвилин тому, allanek сказав: Тоді що ви робите в цій темі? Читаю , висловлюю свої думки з цього приводу. Точно те саме що і ви. 7 хвилин тому, allanek сказав: Оте все, що я цитувала з вашої творчості , бо ви ж кажете, що то не поради, та питання вам задавала, то що було? Та я звідки знаю , оте все що ви цитували , що то було і ще питання якісь задавали. Це тільки ви можете пояснити. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: учора в 14:40 Поділитись Опубліковано: учора в 14:40 3 години тому, andrey_ka сказав: Наприклад під плитою між шкафчиками залишити або сформувати шілину у 2мм. і ховати туди цей лист. А ви миєте фартух , коли на плиті стоять гарячі каструлі ? То кіно не про фартух. То просто реальні кухні попали в кадр. А так як я пов'язаний з будівництвом та ремонтами , то і звертаю увагу на такі речі , профдеформація. Ви взагалі уявляєте скільки на кухні в ці шпарини набивається бруду??? Так, мию, але я казала про незручність коли треба ЗНІМАТИ той лист згадався гарний анекдот саме про профдеформацію - а можна вашого дизайнера до телефона - він не може підійти, він зайнятий - чим? - його б'ють Є квартири з Пінтреста ( кіно, відео) чи ті, до яких додається кліринг, а є правда життя та досвід 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Миколайчик Опубліковано: учора в 14:49 Поділитись Опубліковано: учора в 14:49 9 часов назад, allanek сказал: А чому скло не розглядаєте? Не оті "скіналі" з малюнком, а прозоре скло. Я так 2 рази робила. Тому і питаю. Єстетику не порушує і легко мити. Може і існують гарні покриття, що витримують чищення від жиру та плям, але я того не знаю. За темою слідкую, бо цікаво , яке рішення приймете. скло, плитка, натуральний камінь, бетонна плитка, хпл плитка ... - яка разниця, вибір є. тут в принципі незрозіміла позиція автора чому його мучають естетичні сумніви. настільки сильні, що він шукає якесь нестандартне рішення. і все для того, щоб потім все переробити заново і зробити вже нормально Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
andrey_ka Опубліковано: 23 години тому Поділитись Опубліковано: 23 години тому 22 хвилини тому, irina1969 сказав: Ви взагалі уявляєте скільки на кухні в ці шпарини набивається бруду??? Так . Але я не думаю що в ту вертикальну шпарину буде набиватись хоч якийсь бруд , хіба що пил. І не обов`язково це має бути шпарина , і не обов`язково вона має бути вертикальна. Це треба брати конкретну кухню , якщо вона готова і дивитись по місцю. А якщо вона на стадії проєктування так взагалі без проблем. 29 хвилин тому, irina1969 сказав: Так, мию, але я казала про незручність коли треба ЗНІМАТИ той лист І що тут може бути проблемою? Нахили на себе та й вийняли. 38 хвилин тому, irina1969 сказав: Є квартири з Пінтреста ( кіно, відео) чи ті, до яких додається кліринг, а є правда життя та досвід Та я не думаю , що в якомусь бойовику де ГГ мимоходом пробігає через якусь кухню режисери переймаються дизайном. Іменно на такі речі я і звертаю увагу , а не на сцени , де персонажі сидять на кухні та триндять по сто серій. Це і є правда життя та досвід. Зробити за плитою легко миючу поверхню. А я до цього тільки додав функцію знімання. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 22 години тому Поділитись Опубліковано: 22 години тому 1 година тому, andrey_ka сказав: Точно те саме що і ви. Ні між нами велика різниця. Я тут тому, що маю досвід і про нього кажу. Ви тут тому, що не маючи досвіду, висловлюєте думки. 46 хвилин тому, Миколайчик сказав: він шукає якесь нестандартне рішення. і все для того, щоб потім все переробити заново і зробити вже нормально Ми не знаємо, чому виникла проблема і чому шукається рішення. Тому я і казала, що хочу дочекатися появи ТС та почути, а краще було б, побачити, чому його не влаштовують звичні рішення. 1 година тому, irina1969 сказав: а є правда життя та досвід А пагаварітЬ тоді як. Якщо досвіду нема, а думок в голові, як блох на собаці. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
andrey_ka Опубліковано: 21 година тому Поділитись Опубліковано: 21 година тому 14 хвилин тому, allanek сказав: Я тут тому, що маю досвід і про нього кажу. Навіщо , який у цьому сенс ? Адже автор ясно висловився , ніякого скла - плитки - керамограніту. Цитата Технічно зробити плитку/керамограніт/скло - не вийде. Або буде "шо попало". А тут ви зі своїм склом. Це якраз про поговорити ні про що. Я хоч по темі висловився. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 20 годин тому Поділитись Опубліковано: 20 годин тому 5 годин тому, Simpapula сказав: Навіщо картонки, якщо треба захистити фартук. Кришки на плити для цього придумали. Даааа. А по бокам жир не стріляє? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Simpapula Опубліковано: 19 годин тому Поділитись Опубліковано: 19 годин тому (змінено) 32 минуты назад, МаТраС сказал: Даааа. А по бокам жир не стріляє? По боках жир не долітає до стін, бо жарять зазвичай на великій передній конфорці. А щоб борщ не ляпав на стіни - треба не долівати рідини. І не досипати овочів. Я собі так кожен раз казала, коли борщ вискакував з каструлі 🙂 Змінено 19 годин тому користувачем Simpapula 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 19 годин тому Поділитись Опубліковано: 19 годин тому 25 хвилин тому, Simpapula сказав: По боках жир не долітає до стін, бо жарять зазвичай на великій передній конфорці. вибачте,але ви скільки разів жарили?), бо я якби полбляв в свій час готувати і знаю навіть відстань, на яку жир стріляє. рідко,але стріляє. тому, помимо фартуха зробив собі вологостійким ламінатом додатково ще на метр Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Simpapula Опубліковано: 19 годин тому Поділитись Опубліковано: 19 годин тому (змінено) 21 минуту назад, МаТраС сказал: вибачте,але ви скільки разів жарили?), бо я якби полбляв в свій час готувати і знаю навіть відстань, на яку жир стріляє. рідко,але стріляє. тому, помимо фартуха зробив собі вологостійким ламінатом додатково ще на метр Ну, років 30 годування сім'ї - мінімум хоча б раз на день щось готувала. В мене фартука немає, тільки краска на стіні і кришка у плити. Колись читала, що гарно відчищається жир парою, відпарювачем. Але в мене його немає, тому намазую все доместосом і потім відтираю. Допишу ще, що жир стріляє, якщо вода до нього попадає. Тому потрібно олію наливати на суху пательню, і перемішувати чи перевертати страву сухими приладдями. І продукти підсущувати салфетками перед смаженням. Змінено 18 годин тому користувачем Simpapula Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 18 годин тому Поділитись Опубліковано: 18 годин тому Зайшла в тему, почитала, згадала строку з Висоцького " Удивительное рядом". Пішла, повернусь, коли anabioz з'явиться в темі. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз