Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

який розвиток подій,перспективи

МаТраС

Рекомендовані повідомлення

читаю, аналізую,слухаю всіх і  з усіх сторін, навіть типа зрадників,які теж володіють якоюсь інфо.. ..
якби, втомився від цього всього,але хочеться послухати думку толкових людей з нашого форуму. яких, нажаль, мало залишилось тут..
прохання: я не за пороха ,я не за зеленького і не хочу читати ці батли, обзивання і тп... будь-ласка, не тягніть сюди цей срач.

• Хаха 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

1 годину тому, МаТраС сказав:

хочеться послухати думку толкових людей з нашого форуму

Не претендуючи на толковість:

Змінено користувачем vadimv
  • Хаха 1
Посилання на коментар

Тема класна, жаль, смайла "попкорн" серед підтримуваних форумом нема. Починай, пиши свої власні висновки після читання, аналізу, прослуховування і втоми від цього. Толкові люди підтягнуться

Посилання на коментар

Тю :)

Вся перспектива розвитку подальших подій прямопропорційно залежить від того наскільки великий у вас шанс поповнити піхотні ряди ЗСУ в осяжному майбутньому.

Посилання на коментар

:o

1 година тому, Offroad сказав:

жаль, смайла "попкорн" серед підтримуваних форумом нема.

• Хаха 1
Посилання на коментар

Для переважної більшості навелення гарних переспектив не буде доки більшість не збагне що ***Іти та пИздити - це погано і треба якось з цим зав'язувати....

* більшості не є тотожніми але на дуже великий відсоток пересікаються.

Посилання на коментар

Нажаль, на форумі залишилось десь 20 неадекватів , і ви всі між собою більш менш знойоми, то яку думку ви хочете побачити ?…. Чи ви дійсно думаєте що вона буде якась інша ,ніж в темі в якій всі 20 чюдикив постіню сперечаються між собою хто в них більший сьогодні експерД , до того, поки особо рьяного  не відправлять в бан?  
Просто на форумі нема людей. Якщо ви думаєте, що нова тема притягне якісь нови обличчя, то це так не працює. Нажаль. Тема нова, обличчя ті ж самі.

Зараз ще підтягнеться піхвоокій Бездомний і додаст висер про жінок і Чорнобиль- атомний геноцид і все. . Можна казати, що всі висловились по темі.

• Лайк 1
  • Дякую 1
Посилання на коментар

3 години тому, Сарочка сказав:

неадекватів , і ви всі між собою більш менш знойоми, то

Я входжу в цю двадцятку?)

Посилання на коментар

7 годин тому, Offroad сказав:

Тема класна, жаль, смайла "попкорн" серед підтримуваних форумом нема. Починай, пиши свої власні висновки після читання, аналізу, прослуховування і втоми від цього. Толкові люди підтягнуться

Мої думки зходяться з нитіком року Акхінео в темі війна... я хоч і живу з посмішкою на лиці при любих ситуаціях, але треба трохи планувати... не бачу ні хера ...згадуючи руфінсректора.. думаю

Змінено користувачем МаТраС
Посилання на коментар

7 годин тому, murava сказав:

Тю :)

Вся перспектива розвитку подальших подій прямопропорційно залежить від того наскільки великий у вас шанс поповнити піхотні ряди ЗСУ в осяжному майбутньому.

Пока живий, дякую.  І дякую Богу,що придурка в 22 не взяли))

• Хаха 1
Посилання на коментар

7 годин тому, Offroad сказав:

Хочете не спати ночами?) В мене там такий клубок, що Сам фрейд не розв яже)) я глибока й складна людина

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...