МаТраС Опубліковано: 15 годин тому Поділитись Опубліковано: 15 годин тому читаю, аналізую,слухаю всіх і з усіх сторін, навіть типа зрадників,які теж володіють якоюсь інфо.. .. якби, втомився від цього всього,але хочеться послухати думку толкових людей з нашого форуму. яких, нажаль, мало залишилось тут.. прохання: я не за пороха ,я не за зеленького і не хочу читати ці батли, обзивання і тп... будь-ласка, не тягніть сюди цей срач. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 13 годин тому Поділитись Опубліковано: 13 годин тому (змінено) 1 годину тому, МаТраС сказав: хочеться послухати думку толкових людей з нашого форуму Не претендуючи на толковість: Змінено 13 годин тому користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Offroad Опубліковано: 13 годин тому Поділитись Опубліковано: 13 годин тому Тема класна, жаль, смайла "попкорн" серед підтримуваних форумом нема. Починай, пиши свої власні висновки після читання, аналізу, прослуховування і втоми від цього. Толкові люди підтягнуться Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 13 годин тому Поділитись Опубліковано: 13 годин тому тема відкрита передчасно. до закінчення війни актуальна ця тема Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 13 годин тому Поділитись Опубліковано: 13 годин тому Тю Вся перспектива розвитку подальших подій прямопропорційно залежить від того наскільки великий у вас шанс поповнити піхотні ряди ЗСУ в осяжному майбутньому. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому 1 година тому, Offroad сказав: жаль, смайла "попкорн" серед підтримуваних форумом нема. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vbb Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому Для переважної більшості навелення гарних переспектив не буде доки більшість не збагне що ***Іти та пИздити - це погано і треба якось з цим зав'язувати.... * більшості не є тотожніми але на дуже великий відсоток пересікаються. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сарочка Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому Нажаль, на форумі залишилось десь 20 неадекватів , і ви всі між собою більш менш знойоми, то яку думку ви хочете побачити ?…. Чи ви дійсно думаєте що вона буде якась інша ,ніж в темі в якій всі 20 чюдикив постіню сперечаються між собою хто в них більший сьогодні експерД , до того, поки особо рьяного не відправлять в бан? Просто на форумі нема людей. Якщо ви думаєте, що нова тема притягне якісь нови обличчя, то це так не працює. Нажаль. Тема нова, обличчя ті ж самі. Зараз ще підтягнеться піхвоокій Бездомний і додаст висер про жінок і Чорнобиль- атомний геноцид і все. . Можна казати, що всі висловились по темі. 1 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 6 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 3 години тому, Сарочка сказав: неадекватів , і ви всі між собою більш менш знойоми, то Я входжу в цю двадцятку?) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 6 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 6 годин тому (змінено) 7 годин тому, Offroad сказав: Тема класна, жаль, смайла "попкорн" серед підтримуваних форумом нема. Починай, пиши свої власні висновки після читання, аналізу, прослуховування і втоми від цього. Толкові люди підтягнуться Мої думки зходяться з нитіком року Акхінео в темі війна... я хоч і живу з посмішкою на лиці при любих ситуаціях, але треба трохи планувати... не бачу ні хера ...згадуючи руфінсректора.. думаю Змінено 6 годин тому користувачем МаТраС Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 6 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 7 годин тому, murava сказав: Тю Вся перспектива розвитку подальших подій прямопропорційно залежить від того наскільки великий у вас шанс поповнити піхотні ряди ЗСУ в осяжному майбутньому. Пока живий, дякую. І дякую Богу,що придурка в 22 не взяли)) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 6 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 7 годин тому, Offroad сказав: Тема класна, жаль, смайла "попкорн" серед підтримуваних форумом нема. Починай, пиши свої власні висновки після читання, аналізу, прослуховування і втоми від цього. Толкові люди підтягнуться Хочете не спати ночами?) В мене там такий клубок, що Сам фрейд не розв яже)) я глибока й складна людина Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 2 часа назад, МаТраС сказал: але треба трохи планувати... Ось Вам...до плану... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
loader Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому Десь в вересні 2022 одна знайома запитала коли це закінчиться. Я сказав не знаю, але точно не в найближчий рік. Така ж думка була в 2023 і в 2024 і на початку 2025. І я завжди був би радий помилятись. Але поки весь "розвиток подій" диктується розвитком нашого впк і можливостей і підарського впк і можливостей. Нам важче бо впк був фактично відсутній, присутні були тільки дійні корови типу укроборонпрому, які крім гучної назви нічого не могли. По суті вся сфера почала формуватись з гаражів, а це десятки років фори кацапам. По союзникам щось схоже - при наявності технологій це все було слабо адаптовані під війну такого масштабу. Надто дороге чи сильно штучне. Тому там теж фактично багато чого вимагає змін. Жоден ***унець не може спрогнозувати як це буде змінюватись в часі. Головне лишається незмінне - на цьому етапі зупинити кацапів можна тільки силою. Вони повинні захлинутись у крові, тоді буде шанс. Силу треба створювати, але усвідомили далеко не всі, а у владі в широкому сенсі - одиниці. Тому бачимо закупівлі тротуарки, нові тролейбусі зупинки, нові патрульні автівки, клумби, і тп замість фінансування зброї. 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
viksel Опубліковано: 54 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 54 хвилини тому 1 час назад, loader сказал: По суті вся сфера почала формуватись з гаражів, а це десятки років фори кацапам. Вибачте сфера чого почала формуватись з гаражів?Маєте на увазі ВПК? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
loader Опубліковано: 38 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 38 хвилин тому 10 хвилин тому, viksel сказав: Вибачте сфера чого почала формуватись з гаражів?Маєте на увазі ВПК? там все написано чорним по білому. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз