МаТраС Опубліковано: 18 годин тому Поділитись Опубліковано: 18 годин тому читаю, аналізую,слухаю всіх і з усіх сторін, навіть типа зрадників,які теж володіють якоюсь інфо.. .. якби, втомився від цього всього,але хочеться послухати думку толкових людей з нашого форуму. яких, нажаль, мало залишилось тут.. прохання: я не за пороха ,я не за зеленького і не хочу читати ці батли, обзивання і тп... будь-ласка, не тягніть сюди цей срач. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 17 годин тому Поділитись Опубліковано: 17 годин тому (змінено) 1 годину тому, МаТраС сказав: хочеться послухати думку толкових людей з нашого форуму Не претендуючи на толковість: Змінено 17 годин тому користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Offroad Опубліковано: 17 годин тому Поділитись Опубліковано: 17 годин тому Тема класна, жаль, смайла "попкорн" серед підтримуваних форумом нема. Починай, пиши свої власні висновки після читання, аналізу, прослуховування і втоми від цього. Толкові люди підтягнуться Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 17 годин тому Поділитись Опубліковано: 17 годин тому тема відкрита передчасно. до закінчення війни актуальна ця тема Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 17 годин тому Поділитись Опубліковано: 17 годин тому Тю Вся перспектива розвитку подальших подій прямопропорційно залежить від того наскільки великий у вас шанс поповнити піхотні ряди ЗСУ в осяжному майбутньому. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 16 годин тому Поділитись Опубліковано: 16 годин тому 1 година тому, Offroad сказав: жаль, смайла "попкорн" серед підтримуваних форумом нема. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vbb Опубліковано: 14 годин тому Поділитись Опубліковано: 14 годин тому Для переважної більшості навелення гарних переспектив не буде доки більшість не збагне що ***Іти та пИздити - це погано і треба якось з цим зав'язувати.... * більшості не є тотожніми але на дуже великий відсоток пересікаються. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сарочка Опубліковано: 14 годин тому Поділитись Опубліковано: 14 годин тому Нажаль, на форумі залишилось десь 20 неадекватів , і ви всі між собою більш менш знойоми, то яку думку ви хочете побачити ?…. Чи ви дійсно думаєте що вона буде якась інша ,ніж в темі в якій всі 20 чюдикив постіню сперечаються між собою хто в них більший сьогодні експерД , до того, поки особо рьяного не відправлять в бан? Просто на форумі нема людей. Якщо ви думаєте, що нова тема притягне якісь нови обличчя, то це так не працює. Нажаль. Тема нова, обличчя ті ж самі. Зараз ще підтягнеться піхвоокій Бездомний і додаст висер про жінок і Чорнобиль- атомний геноцид і все. . Можна казати, що всі висловились по темі. 1 2 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 10 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 3 години тому, Сарочка сказав: неадекватів , і ви всі між собою більш менш знойоми, то Я входжу в цю двадцятку?) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 9 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 9 годин тому (змінено) 7 годин тому, Offroad сказав: Тема класна, жаль, смайла "попкорн" серед підтримуваних форумом нема. Починай, пиши свої власні висновки після читання, аналізу, прослуховування і втоми від цього. Толкові люди підтягнуться Мої думки зходяться з нитіком року Акхінео в темі війна... я хоч і живу з посмішкою на лиці при любих ситуаціях, але треба трохи планувати... не бачу ні хера ...згадуючи руфінсректора.. думаю Змінено 9 годин тому користувачем МаТраС Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 9 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 7 годин тому, murava сказав: Тю Вся перспектива розвитку подальших подій прямопропорційно залежить від того наскільки великий у вас шанс поповнити піхотні ряди ЗСУ в осяжному майбутньому. Пока живий, дякую. І дякую Богу,що придурка в 22 не взяли)) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 9 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 7 годин тому, Offroad сказав: Тема класна, жаль, смайла "попкорн" серед підтримуваних форумом нема. Починай, пиши свої власні висновки після читання, аналізу, прослуховування і втоми від цього. Толкові люди підтягнуться Хочете не спати ночами?) В мене там такий клубок, що Сам фрейд не розв яже)) я глибока й складна людина Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 2 часа назад, МаТраС сказал: але треба трохи планувати... Ось Вам...до плану... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
loader Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому Десь в вересні 2022 одна знайома запитала коли це закінчиться. Я сказав не знаю, але точно не в найближчий рік. Така ж думка була в 2023 і в 2024 і на початку 2025. І я завжди був би радий помилятись. Але поки весь "розвиток подій" диктується розвитком нашого впк і можливостей і підарського впк і можливостей. Нам важче бо впк був фактично відсутній, присутні були тільки дійні корови типу укроборонпрому, які крім гучної назви нічого не могли. По суті вся сфера почала формуватись з гаражів, а це десятки років фори кацапам. По союзникам щось схоже - при наявності технологій це все було слабо адаптовані під війну такого масштабу. Надто дороге чи сильно штучне. Тому там теж фактично багато чого вимагає змін. Жоден ***унець не може спрогнозувати як це буде змінюватись в часі. Головне лишається незмінне - на цьому етапі зупинити кацапів можна тільки силою. Вони повинні захлинутись у крові, тоді буде шанс. Силу треба створювати, але усвідомили далеко не всі, а у владі в широкому сенсі - одиниці. Тому бачимо закупівлі тротуарки, нові тролейбусі зупинки, нові патрульні автівки, клумби, і тп замість фінансування зброї. 6 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
viksel Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 1 час назад, loader сказал: По суті вся сфера почала формуватись з гаражів, а це десятки років фори кацапам. Вибачте сфера чого почала формуватись з гаражів?Маєте на увазі ВПК? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
loader Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 10 хвилин тому, viksel сказав: Вибачте сфера чого почала формуватись з гаражів?Маєте на увазі ВПК? там все написано чорним по білому. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 16 годин тому, МаТраС сказав: читаю, аналізую,слухаю всіх і з усіх сторін, навіть типа зрадників,які теж володіють якоюсь інфо.. .. якби, втомився від цього всього,але хочеться послухати думку толкових людей з нашого форуму. яких, нажаль, мало залишилось тут.. прохання: я не за пороха ,я не за зеленького і не хочу читати ці батли, обзивання і тп... будь-ласка, не тягніть сюди цей срач. Якщо є гарний психолог або психіатр, побалакайте з ним. Я це без под'ебок, допоможе систематизувати мозок. Скінчить внутрішню торгівлю "а щоб було якби... а що буде якщо ... а оті от обіцяли" ... фільтруйте зовнішній вплив на мозок. Важливі новини, які впливають на вас і на які ваша реакція має наслідки: куди летить балістика чи мопед, де купити продукти й чи є вони тощо; Неважливі новини, все те, на що ви не змозі впливати: що сказав Трамп, ЛБЗ тощо ... це інфошум задля розваги та по***іти ніачом на форумі(це у вільний від корисних дій час, але тре розуміти, що без звички протидії цьому шуму, він вас дезорганізує та сильно послаблює). Знайдіть себе "тут і зараз", і починайте планувати спираючись на те, що потрібно вам (в першу чергу вам, особисто, інше почекає), передивіться свої ресурси (матеріальні й нематеріальні) тільки свої. Намалюйте майбутнє у самих суворих (не станеться та й добре, це робиться для психологічної стійкості) тонах: частина країни окупована, частина залежна від РФ, частина зі збіглим урядом контролює пару областей, частину "контролюють західні партнери" теж по суті окуповані. Розберіться, яка з цих частин вам більш підходить, що ви будете робити у цій частині, як жити ... Як тільки ви скінчите торгівлю, можливо трошки посумуєте, та знайдете себе "тут і зараз", то ви самі(якщо більш-менш психічно здорові) почнете діяти. Нагадаю: алкоголь чи наркотики допоможуть забути на кілька годин, але не розв'яжуть проблему. Адаптогени, фізичні навантаження допоможуть інше теж, але то з доктором). Ще раз: гарно якщо знайти психолога та психіатра, ці витрачені гроші окупляться, бо трансформувати свою психіку, це не такі прості речі ... це не "кинути палити на спор" це "перестроїти мозок так, щоб палити здавалося дивним" але можна пробувати самому, це нешвидкий шлях (ну, і не дивитися напівграмотних блогерів-"психологів" у ютубах, мотиваторів з "базою" та інший мотолох). Ну і звісно, наше майбутнє, для кожної людини на планеті, більш-менш однакове) але то все у свій час) Прихований текст Змінено 2 години тому користувачем DmiVady 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 1 хвилину тому, DmiVady сказав: Якщо є гарний психолог або психіатр, побалакайте з ним. Я це без под'ебок, допоможе систематизувати мозок. Скінчить внутрішню торгівлю "а щоб було якби... а що буде якщо ... а оті от обіцяли" ... отфільтруйте зовнішній вплив на мозок. Важливі новини, які впливають на вас і на які ваша реакція має наслідки: куди летить балістика чи мопед, де купити продукти й чи є вони тощо; Неважливі новини, все те, на що ви не змозі впливати: що сказав Трамп, ЛБЗ тощо ... це інфошум задля розваги та по***іти ніачом на форумі(це у вільний від корисних дій час, але тре розуміти, що без звички протидії цьому шуму, він вас дезорганізує та сильно послаблює). Знайдіть себе "тут і зараз", і починайте планувати спираючись на те, що потрібно вам (в першу чергу вам, особисто, інше почекає), передивіться свої ресурси (матеріальні й нематеріальні) тільки свої. Намалюйте майбутнє у самих суворих (не станеться та й добре, це робиться для психологічної стійкості) тонах: частина країни окупована, частина залежна від РФ, частина зі збіглим урядом контролює пару областей, частину "контролюють західні партнери" теж по суті окуповані. Розберіться, яка з цих частин вам більш підходить, що ви будете робити у цій частині, як жити ... Як тільки ви скінчите торгівлю, можливо трошки посумуєте, та знайдете себе "тут і зараз", то ви самі(якщо більш-менш психічно здорові) почнете діяти. Нагадаю: алкоголь чи наркотики допоможуть забути на кілька годин, але не вирішать проблему. Адаптогени, фізичні навантаження допоможуть. Ще раз: гарно якщо знайти психолога та психіатра, ці витрачені гроші окупляться, бо трансформувати свою психіку, це не такі прості речі ... це не "кинути палити на спор" це "перестроїти мозок так, щоб палити здавалося дивним" але можна пробувати самому, це нешвидкий шлях (ну, і не дивитися напівграмотних блогерів-"психологів" у ютубах, мотиваторів з "базою" та інший мотолох). Ну і звісно, наше майбутнє, для кожної людини на планеті, більш-менш однакове) але то все у свій час) Приховати вміст Ці поради не мають сенсу бо люди не змінюються. Хоч з психологами хоч без. Вчити думати можна років до 20. 1 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 1 хвилину тому, US7IGN сказав: Ці поради не мають сенсу бо люди не змінюються. Хоч з психологами хоч без. Вчити думати можна років до 20. Це - не порада, це - інформація для роздумів) Допоможе хоч комусь - мені + у карму 😉 Мають, перевірено на собі, але без психологів та психіатрів) не всі зможуть, але то таке ... я не буду залазити у диспут по цій темі) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 37 хвилин тому, DmiVady сказав: Знайдіть себе "тут і зараз", і починайте планувати спираючись на те, що потрібно вам (в першу чергу вам, особисто, інше почекає), передивіться свої ресурси (матеріальні й нематеріальні) тільки свої. Намалюйте майбутнє у самих суворих (не станеться та й добре, це робиться для психологічної стійкості) тонах: Показати вміст Браво. Цю прописну істину потрібно закріпити в усіх темах про війну. Тоді все інше буде цілком логічним і зрозумілим. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Якщо комусь потрібні прогнози, ось вони: В найближчі три роки війна в Україні не закінчиться, — президент Литви Науседа Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 50 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 50 хвилин тому 21 минуту назад, vadimv сказал: В найближчі три роки війна в Україні не закінчиться, Она и за 10 не закончится, если ху?ло у власти будет. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 44 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 44 хвилини тому 5 минут назад, DimaF сказал: Она и за 10 не закончится, если ху?ло у власти будет. Ви про наше маленьке чи їхнє, побільше? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 42 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 42 хвилини тому 1 хвилину тому, murava сказав: Ви про наше маленьке чи їхнє, побільше? Яким чином наше впливає на закінчення війни? Тим, що не капітулює? 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 37 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 37 хвилин тому 10 хвилин тому, DimaF сказав: Она и за 10 не закончится, если ху?ло у власти будет. кінцівка ху?ла ще не гарантує закінчення війни. в росії вистачає крім нього неадекватів. той же медведев. мало того заміник може бути більш неадекватним, але більш ефективним. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз