Телесистемы Опубліковано: 9 грудня 2021 Поділитись Опубліковано: 9 грудня 2021 Посмотрел Финч Для одноразового просмотра можно рекомендовать. В конце фильма поймал себя на мысли, что в картине снялся только один актер(если не считать собаку) И этот актер - Том Хэнкс однозначно ее(картину) вытянул. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Privet Опубліковано: 9 грудня 2021 Поділитись Опубліковано: 9 грудня 2021 10 часов назад, bardyk сказал: Похищение / Secuestro. Испания, 2016 У нас в городе есть такой же персонаж. Терпеть не могу эту тётку - особенно когда она рот открывает и извлекает каки-то странные звуки . В том числе, лицевое сходство с главной героиней фильма поражает. Смеялся весь фильм. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Privet Опубліковано: 14 грудня 2021 Поділитись Опубліковано: 14 грудня 2021 Міркую, - усім буде цікаво. *** Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Реалист Опубліковано: 1 січня 2022 Поділитись Опубліковано: 1 січня 2022 Не смотри вверх - деградация полная (херня несусветная). Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 січня 2022 Поділитись Опубліковано: 1 січня 2022 21 минуту назад, Реалист сказал: Не смотри вверх - деградация полная (херня несусветная). Кстати да. Фильм оказался хорошим тестом. Из интересных - воровка книг, довольно добрый человек. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 1 січня 2022 Поділитись Опубліковано: 1 січня 2022 По соседству. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Музей Опубліковано: 6 січня 2022 Поділитись Опубліковано: 6 січня 2022 Книга Илая Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 6 січня 2022 Поділитись Опубліковано: 6 січня 2022 Минисериал "Северные воды". Мрачная нудотина, но последняя серия того стоит. Колин Фаррелл конечно актерище! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 7 січня 2022 Поділитись Опубліковано: 7 січня 2022 9 годин тому, US7IGN сказав: Колин Фаррелл конечно актерище! Да, в "Джентльменах" он круто сыграл. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 7 січня 2022 Поділитись Опубліковано: 7 січня 2022 01.01.2022 в 10:19, Реалист сказав: Не смотри вверх - деградация полная (херня несусветная). Я своë ошибочное мнение сложил из беглого просмотра первых десяти минут, а фильм оказался достойный. 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bardyk Опубліковано: 7 січня 2022 Поділитись Опубліковано: 7 січня 2022 под впечатлением от Здравозахоронение / Sicko 2007, документальный. Режиссер Майкл Мур, автор Фаренгейт 9/11 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 8 січня 2022 Поділитись Опубліковано: 8 січня 2022 (змінено) 9 годин тому, bardyk сказав: под впечатлением от Здравозахоронение / Sicko 2007, документальный. В свое время (в 2008) я спрашивал у коллеги-американки из Хьюстона, что она об этом думает. Ответ: сплошная ложь и натягивание совы на глобус. Змінено 8 січня 2022 користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 8 січня 2022 Поділитись Опубліковано: 8 січня 2022 5 минут назад, vadimv сказал: я спрашивал у коллеги-американки из Хьюстона, что она об этом дуамет. может она и права, но спросите у какого-нибудь ватника например из Одессы шо он таки думает за майдан... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 8 січня 2022 Поділитись Опубліковано: 8 січня 2022 (змінено) 14 хвилин тому, US7IGN сказав: может она и права Она права, поскольку более адекватного человека, чем она, трудно найти. 14 хвилин тому, US7IGN сказав: спросите у какого-нибудь ватника Насчет ватника - это прям в деcяточку: Цитата На выборах 2016 года поддерживал кандидатуру Берни Сандерса. Майкл придерживается социал-либеральных политических взглядов. Он сторонник мультикультурализма, однополых браков Змінено 8 січня 2022 користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
JFK Опубліковано: 8 січня 2022 Поділитись Опубліковано: 8 січня 2022 15 хвилин тому, US7IGN сказав: может она и права, но спросите у какого-нибудь ватника например из Одессы шо он таки думает за майдан... И шо Вы таки думаете за майдан?))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 8 січня 2022 Поділитись Опубліковано: 8 січня 2022 50 минут назад, vadimv сказал: На выборах 2016 года поддерживал кандидатуру Берни Сандерса. Майкл придерживается социал-либеральных политических взглядов. Он сторонник мультикультурализма, однополых браков Насчёт однополых браков - это по нему прямо видно, что сторонник. Вообще как можно что-то смотреть от этого идиота?... Хуже наверное только творения Оливера Стоуна... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 8 січня 2022 Поділитись Опубліковано: 8 січня 2022 «Я працюю на цвинтарі» - вміють і у нас гарне кіно знімати... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 8 січня 2022 Поділитись Опубліковано: 8 січня 2022 48 хвилин тому, US7IGN сказав: «Я працюю на цвинтарі» - вміють і у нас гарне кіно знімати... А хтось "Віддану" вже дивився? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Privet Опубліковано: 8 січня 2022 Поділитись Опубліковано: 8 січня 2022 (змінено) 15 часов назад, vadimv сказал: сплошная ложь и натягивание совы на глобус. Якось, за кордоном, я попав до лікарні - був застрахований. Доктор виписав ліки - на декілька сотен доларів. У аптеці мені їх відмовили видавати - робили спроби впарити щось інше за копійки - та це те саме.... Я подзвонив доктору - той попросив аптекаря до телефону та ,судячи з усього, його дуже сильно нагнув - згодом , без будь-яких питань я отримав безкоштовно, або за символічну плату (вже не пам'ятаю) - виписані ліки. До речі, ліки допомогли. Але, до цього звертався до іншого лікаря - з тією самою проблемою - той виписав мені щось схоже на анальгін... за копійки. Змінено 8 січня 2022 користувачем Privet Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Privet Опубліковано: 10 січня 2022 Поділитись Опубліковано: 10 січня 2022 Судячи з усього, сценариста або продюсера дістала ця тягомотина з Декстером - він його у останній серії пристрелив.😁 Як на мене - давно потрібно було це зробити... бо якась санта-барбара... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
normal Опубліковано: 10 січня 2022 Поділитись Опубліковано: 10 січня 2022 Матрицу выключил как только начали долго молоть языками, а Обитель Зла с гораздо меньшим рейтингом зашла... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 10 січня 2022 Поділитись Опубліковано: 10 січня 2022 9 минут назад, normal сказал: Матрицу выключил как только начали долго молоть языками, а Обитель Зла с гораздо меньшим рейтингом зашла... а якби ви подивились лише останні хвилини, то вирішили б що це був "супермен" ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
JFK Опубліковано: 10 січня 2022 Поділитись Опубліковано: 10 січня 2022 Темные воды rezka.ag/films/drama/32751-temnye-vody-2019.html 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
=YaSto= Опубліковано: 17 січня 2022 Поділитись Опубліковано: 17 січня 2022 Хороший плохой коп, 2020 вроде, український дубляж бомба Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 17 січня 2022 Поділитись Опубліковано: 17 січня 2022 3 минуты назад, =YaSto= сказал: Хороший плохой коп, 2020 вроде, український дубляж бомба Да фильм с любым дубляжом (я именно украинский смотрел) отстой... Даже расстроился, что Джеральд Баттлер в таком говне сыграл... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз