yur43 Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому (змінено) Була вже версія, що в трубах вихлопа живуть птахи в гніздах? ..бо я вже на грані нервового зриву в здогадах Змінено 5 годин тому користувачем yur43 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
andrey_ka Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 51 хвилину тому, yur43 сказав: Була вже версія, що в трубах вихлопа живуть птахи в гніздах? ..бо я вже на грані нервового зриву в здогадах Нє , птахи ж не дурні жити там , де постійно в дупу дує. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 12 хвилин тому, andrey_ka сказав: Нє , птахи ж не дурні жити там , де постійно в дупу дує. В них там свої пташині каменщики, замурували і живуть собі. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
andrey_ka Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 1 година тому, yur43 сказав: В них там свої пташині каменщики, замурували і живуть собі. Можливо , тим більше в них зараз курортний сезон починається і вдома нікого немає. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SON Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) В 21.10.2025 в 16:21, Nesnakomez сказал: 1. Снаружи вот так: 2. Питание вентилятора завязано на кнопку включения/выключения освещения в ванной комнате. 3. Где тут наиболее явные причины и с чего начинать, чтобы решить проблему? 4. Принципиально ли расположение вытяжного вентилятора строго над кабиной? Насколько это критично? 5.Мог ли деградировать двигатель в вытяжном устройстве? Работает он не слишком уверено. Как проверить его производительность - я не знаю. 1. Можно сделать так. Cм фото. 3. Пункт 2 синеньньким. Вентиляция в с/у должна быть небольшой (25-50 м3/ч), но постоянной. Т.е. вент должен маслать постоянно, можно по таймеру напр. 10мин.вкл/10 мин выкл. 4. У Вас вполне норм. 5. Могла подгореть обмотка, подношенные втулки/подшипники. Производительность проверить анемометром. Змінено 1 година тому користувачем SON 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз