Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Чищення фотоелектричного поля від снігу струмом

Слободарий

Рекомендовані повідомлення

Как идея, можно взять пару таких мебельных труб и соединитель, выйдет штанга 6 метров, ну и щетку 

epicentrk.ua/shop/truba-khromirovannaya-25x1x3000-mm.html

• Лайк 1
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

6 часов назад, mib сказал:

Как идея, можно взять пару таких мебельных труб и соединитель, выйдет штанга 6 метров, ну и щетку 

epicentrk.ua/shop/truba-khromirovannaya-25x1x3000-mm.html

конкретно ці труби лопаються вздовж, там або якісь мікродефекти або просто погано відшліфовано і воно під навантаженням лопається. Я колись намагався з низ зробити мобільний каркас зборний

• Дізлайк 1
Посилання на коментар

Не обязательно брать в эпике. Я конечно давно с этими трубами не работаю (они были 1.2мм стенка , потом появились 1мм эконом , а уже есть в продаже 0.8мм которые по факту ближе к 0.6) , но не могу представить как их можно нагрузить так, чтоб они лопались по сварному шву.

Скорее этот "ниппель" лопнет из непонятного сплава.

Screenshot_20260119-233734.jpg

Змінено користувачем SantehnikPPR100
  • Лайк 1
Посилання на коментар

38 минут назад, standov сказал:

конкретно ці труби лопаються вздовж, там або якісь мікродефекти або просто погано відшліфовано і воно під навантаженням лопається. Я колись намагався з низ зробити мобільний каркас зборний

У меня на таких висят шторы на террасе, 8 лет точнее это не совсем шторы больше как экран выполняющий функцию штор, тоесть натянуты вверху на такую трубу и внизу, в прошлом году менял шторы еще и по центру такая труба

Так вот штор поменял уже три комплекта их разрывает ветром ибо парус 2900*2400 так же креплений этих труб сменил уже десяток, а трубы целые :-) 

Но я не настаиваю, просто как бюджетная идея

Посилання на коментар

В 19.01.2026 в 15:57, Vikctor сказал:

До речі - здивований що досі таких не знайшлося. Об'яви в місцевій групі стосовно почистити сніг на землі є, а про панелі не згадують.

Реклама трапилася, якась контора з мийки під тиском влітку

Screenshot_20260124-102031.png

• Лайк 1
Посилання на коментар

12 минут назад, standov сказал:

Реклама трапилася, якась контора з мийки під тиском влітку

Screenshot_20260124-102031.png

Адекватна пропозиція, хоча я на свій дах невідомих оленів не пустив би.

Посилання на коментар

Протестував 5-метровий телескопічний алюмінієвий держак. Супер. Дістаю до краю другого ряду панелей довжиною 2,38м

IMG_7073.jpeg

• Лайк 5
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

29 минут назад, МакДо сказал:

Протестував 5-метровий телескопічний алюмінієвий держак.

Де брали, почем!?

Посилання на коментар

30 хвилин тому, DimaF сказав:

Де брали, почем!?

Поки вони не дізналися для чого його можна використовувати - 715грн разом з пилкою. Окремо щітку купував

image.jpg

• Лайк 2
  • Дякую 3
Посилання на коментар

4 години тому, МакДо сказав:

Протестував 5-метровий телескопічний алюмінієвий держак. Супер. Дістаю до краю другого ряду панелей довжиною 2,38м

Я також задовбався ризикувати життям на драбині то насадив на держак щітки у 2+ метри держак-телескоп від щітки басейну під 4+ метри і тепер дістаю.

Було 305w на панелях під снігом і стало 695w одразу після очищення. 

До речі, не розумію як хтось збирався робити штангу з ппр, якщо люмінєва і то прогинається.

• Дізлайк 1
Посилання на коментар

Завтра сильний мороз та сонце. Гарний привід виміряти реальну напругу ХХ, можливо ще одну панельку у стрінг можна додати, без перевищення 500В.

Панелі сьогодні чистив, бо хмарно - не потане. Під снігом 15-20мм льоду, але він прозорий. З 80 до 350 підняв генерацію

Змінено користувачем Enot123h
Посилання на коментар

25 хвилин тому, Фрай сказав:

Я також задовбався ризикувати життям на драбині то насадив на держак щітки у 2+ метри держак-телескоп від щітки басейну під 4+ метри і тепер дістаю.

В мене є 3-метровий держак від басейну. Воно худе) Бо призначене для іншого. А ще коротке. Щось навішувати до такого, то прогин очікуваний. Тут же прогин мінімальний. Побачив це коли бив ребром щітки по тришаровому льоду. Закрутки між секціями телескопу виглядаю потужними. Воно типу легке, але рук не відчуваю)

29 хвилин тому, Фрай сказав:

До речі, не розумію як хтось збирався робити штангу з ппр, якщо люмінєва і то прогинається.

Тому я і поділився цим рішенням, щоб люди не колхозили шланги з ППР. :) 

• Лайк 1
Посилання на коментар

44 минуты назад, МакДо сказал:

Тому я і поділився цим рішенням

А в тиктоке то вы снимали? Пару дней назад попалось, хотел сюда кинуть но тему не нашел :-)

Посилання на коментар

5 хвилин тому, mib сказав:

А в тиктоке то вы снимали? Пару дней назад попалось, хотел сюда кинуть но тему не нашел :-)

Ні, не я. То я якраз в тік тоці і підглянув 😉 

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...