Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Деякі загальні питання по вибору гібридного інвертора з акб

AnMig

Рекомендовані повідомлення

30 хвилин тому, Vikctor сказав:

Так з цього і треба було починати

Ви мабуть не зрозуміли. Я не знаю які ціни на комірки були в 2025. Кажу лише про те, що мені сказили про готову зібрану і налаштовану батарею в Україні. Які ціни зараз, та які були літом. Сказали що цього літа теж має дешевшати. Якщо це неправда, значить неправда.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

11 минут назад, МакДо сказал:

Здорожчало майже все. Комірки, корпус, текстоліт... Порівнюю з АКБ, що складав менше місяця тому. Highstar 314 на nkon був 48,95. Зараз 59,95. 

Іві 280Аг під замовлення  65 в листопаді та 57 наразі.

Спойлер

це мій власний скрін, зроблений в листопаді для іншій теми:

1167956714_.thumb.png.1dda20fdd4bce51b9257a5cecc8f3db7.png

а це ті самі комірки наразі:  

1918923808_.thumb.png.e708689b6dc93f44db8a22478258a528.png

Корпус ще рік тому коштував в півтора рази дорожче. Бачив це в чисельних відео того часу, яки передивився перед замовленням корпусів. Ба більше - восени 2024р я його не розглядав, бо вони були під 200 баксів і з очикуванням до пари місяців. Ви місяць тому придбали його лишень на 150-200грн дешевше ніж зараз. Бмс V19 (2А/200А) я пару днів тому придбав за 90. Невже місяць тому було дешевше? Текстоліт звичайно міг подорожчати, але йдеться аж про 1500грн. Я вчора накінечники замовляв (до речі недооціненна стаття витрат - на дві збірки в мене під 40 баксів вийшло і це з урахуванням що частину старих разом з дротами використаю) і подивився скільки вони мені коштували у вересні 24р. Так ось наразі дешевше на 30-40%.

До речі - текстоліт 0,5 чи 1мм брати? Бо я минулого разу купив готовий набір порізаних кусінчиків текстоліту на алі і яка там товщина не знаю.

Посилання на коментар

5 минут назад, AnMig сказал:

налаштовану батарею в Україні

Це все змінює. Влітку налаштування точно подешевшає. 

Посилання на коментар

15 хвилин тому, Vikctor сказав:

текстоліт 0,5 чи 1мм брати?

0,5. Брав на Стандарт-Комплект Стеф 0,5 1000х2000мм в листопаді за 650, а вчора взяв за 810. Різав сам ножицями по металу. Знайомий царапав різцем/саморізом по правилу і ламав в сторону подряпини. Сказав - швидше та зручніше.

• Лайк 1
Посилання на коментар

37 хвилин тому, Vikctor сказав:

Це все змінює. Влітку налаштування точно подешевшає. 

Причина танців?
Попередніх коментарів більш ніж достатньо щоб зрозуміти тенденцію цін

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...