Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Зброя

FLASH

Рекомендовані повідомлення

3 години тому, DmiVady сказав:

Моя думка та досвід.
Вигадувати лісапед нема ніякого сенсу, згідно 622-го наказу.
Сейф.
Якщо набоїв багато, їх додатково тримати в ящику, що закривається на замок, чи додатковий сейф.
Споряджений магазин(и) - поруч зі зброєю.
Якщо це рушниця, то кожен вирішує по-своєму, але довго тримати набої в трубчастому магазині - не найкраща ідея.
У мене на рушниці сайдседл: взяв в руки - і вже маєш п'ять набоїв.
Для 12-го калібру цього більш ніж достатньо :oops:
Сейф, як на мене, краще мати з двома замками: один - для швидкого доступу, другий - під ключ, коли швидкий доступ не потрібен.
У селі поки що просто вішаю на двері :pardon: але залізний ящик приглядаю, поки що з місцем зберігання не визначився.
Коли приходять гості, ховаю в шафу із замком або в автівку.
А так собі й висить: раптом вовк на подвір'я заскочить чи якийсь агресивний байбак :pardon:
Але це радше ікебана - естетична прикраса, бо основна надія на держак від лопати біля дверей :razz:

295928866_).thumb.jpg.c270c5c267c11a36a66ea5dc9dbe00d5.jpg

www.autocentre.ua/news/tyuning/vsiudykhid-na-milion-overfinch-predstavyv-naidorozhchyi-range-rover.html

У спеціальному сейфі, інтегрованому в багажник, є пара фірмових мисливських рушниць.

Нарешті для вас правильну машину зробили :flag1:

• Хаха 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

28.07.2026 в 19:55, МаТраС сказав:

я бачив набато  круче з повним магазином в ак)) і не раз

www.instagram.com/reel/DZFgsr1jTYV/

www.instagram.com/reel/DbSr8LwNQvu/

Змінено користувачем US7IGN
Посилання на коментар

Ще один гарний варіант "домашньої рушниці", яка може розкрити свої властивості у вправних руках.
Не антидрон, не полювання - коротка і зручна (умовно) для застосування в обмеженому просторі.
Для тих хто любить побабахати по картонках дуже гарний варіант "з коробки".

😍

Змінено користувачем DmiVady
Посилання на коментар

29.07.2026 в 16:22, US7IGN сказав:

www.instagram.com/reel/DZFgsr1jTYV/

www.instagram.com/reel/DbSr8LwNQvu/

😁 перше даааа.. але в лице коли табуном і в лице гільзи летять, то  напрягає трохи цілитись)

друге, то мені здалось, в середині відео наче бльоскти полетіли,як з хлопушки..

Посилання на коментар

В 22.07.2026 в 16:35, DmiVady сказал:

Якщо десь поруч є тир або полігон, то дуже корисно, навіть за свої гроші, взяти кілька занять з інструктором.
Можна просто виділити на це пару годин під час відпустки.
Багато набоїв не треба.
По 50 на перші заняття вистачить (якщо інструктор, звісно, не довбойоб).

Якщо буде потрібно, можу через спільноту поспитати про нормальних інструкторів у містах.

Сьогодні вперше став попадати в мішень. Якось нічого не змінював, але 10 пострілів раз в тиждень на протязі місяця дали якісь результати😀. Бачу що найбільша проблема в першому пострілі. Чомусь спуск якийсь не такий, як послідуючі. Це така особливість пм, чи я щось не розумію, хз. Вопщем перші успіхи на мішені і це радує😀. Дякую за підказки.

• Лайк 1
Посилання на коментар

48 хвилин тому, yukon сказав:

Це така особливість пм

Просто м'язи неодразу адаптуються тримати міцно, я з пістоля стріляв всього один раз одну обойму у років 10 (брат був прапором на полігоні), затвором розбив палець - шрам на все життя, руку віддачею підкидувало вверх з повністю горизонтального положення на вертикальне, звісно жодного разу в 3л банку з 10м не поцілив і слава богу ніякого курсанта не задів (а на полігоні їх було повно...)

Посилання на коментар

1 годину тому, yukon сказав:

Бачу що найбільша проблема в першому пострілі. Чомусь спуск якийсь не такий, як послідуючі.

Спочатку потренуйтесь вхолосту, у ПМ спуск не дуже хороший, тугий, я після Шмайсера довго не міг призвичаїтися, але він на будь якій зброї різний.

Коли будеш відчувати момент пострілу, буде стабільно плавний спуск тоді і буде результат.

додав:

Цитата

Чомусь спуск якийсь не такий, як послідуючі.

А ви часом не забуваєте звести курок?

Змінено користувачем Фрай
Посилання на коментар

24 минуты назад, Фрай сказал:

Спочатку потренуйтесь вхолосту, у ПМ спуск не дуже хороший, тугий, я після Шмайсера довго не міг призвичаїтися, але він на будь якій зброї різний.

Коли будеш відчувати момент пострілу, буде стабільно плавний спуск тоді і буде результат.

додав:

А ви часом не забуваєте звести курок?

Затвор передьоргнув і все. Треба взводить? Дамав він автоматично взводиться.

Посилання на коментар

2 години тому, yukon сказав:

Сьогодні вперше став попадати в мішень. Якось нічого не змінював, але 10 пострілів раз в тиждень на протязі місяця дали якісь результати😀. Бачу що найбільша проблема в першому пострілі. Чомусь спуск якийсь не такий, як послідуючі. Це така особливість пм, чи я щось не розумію, хз. Вопщем перші успіхи на мішені і це радує😀. Дякую за підказки.

Я радий, що в вас є результати 💪:good:

Щодо першого пострілу точно не підкажу - треба бачити, що і як ви робите :unknown:
Можу лише припустити з пам'яті: під час постановки зведеного ПМ на запобіжник курок спускається з бойового зводу (у сучасних пістолетах для цього служить "декокер").
Тому після зняття ПМ з патроном у патроннику із запобіжника перший постріл буде "самозводом".
Це потребує значно більшого зусилля пальця і дуже ускладнює влучний постріл, особливо для новачка.

Тобто, якщо алгоритм такий:
звели пістолет - поставили на запобіжник і поклали в кобуру - дістали з кобури - зняли із запобіжника - постріл,
то додайте ще одну маніпуляцію (якщо дозволяють правила заліку або сітуація):
дістали з кобури - зняли із запобіжника - великим пальцем стріляючої руки звели курок - постріл.
Влучних пострілів! :beer:

Змінено користувачем DmiVady
  • Лайк 1
Посилання на коментар

25 минут назад, DmiVady сказал:

Я радий, що в вас є результати 💪:good:

Щодо першого пострілу точно не підкажу - треба бачити, що і як ви робите :unknown:
Можу лише припустити з пам'яті: під час постановки зведеного ПМ на запобіжник курок спускається з бойового зводу (у сучасних пістолетах для цього служить "декокер").
Тому після зняття ПМ з патроном у патроннику із запобіжника перший постріл буде "самозводом".
Це потребує значно більшого зусилля пальця і дуже ускладнює влучний постріл, особливо для новачка.

Тобто, якщо алгоритм такий:
звели пістолет - поставили на запобіжник і поклали в кобуру - дістали з кобури - зняли із запобіжника - постріл,
то додайте ще одну маніпуляцію (якщо дозволяють правила заліку або сітуація):
дістали з кобури - зняли із запобіжника - великим пальцем стріляючої руки звели курок - постріл.
Влучних пострілів! :beer:

Точно, взвожу а потім ставлю на запобіжник і чекаю дозволу на стрільбу. Тепер в запасі буде плюс один патрон😀. Щось таке я і здогадувався, тільки коли перевіряв на холостому то не включав запобіжник після взводу.

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...