SantehnikPPR100 Опубліковано: учора в 18:10 Поділитись Опубліковано: учора в 18:10 23 часа назад, mib сказал: Я его не разбирал, но что то мне подсказывает что это невозможно учитывая что там еще и переход через 0 Это какой то....позор(?)© 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
porterlv Опубліковано: учора в 18:15 Поділитись Опубліковано: учора в 18:15 Тепер зрозуміло, як екфлячки і інвертори ловлять зустрічку дугою при продрочуванні таких перемикачів. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Chatter Опубліковано: учора в 19:40 Поділитись Опубліковано: учора в 19:40 1 час назад, SantehnikPPR100 сказал: Это какой то....позор(?)© А можно развернуть мысль? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SantehnikPPR100 Опубліковано: учора в 20:04 Поділитись Опубліковано: учора в 20:04 22 минуты назад, Chatter сказал: А можно развернуть мысль? Можна включити фантазію і попередню сторінку перечитати.🤪 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volomoto Опубліковано: 16 годин тому Поділитись Опубліковано: 16 годин тому 11 годин тому, SantehnikPPR100 сказав: Можна включити фантазію і попередню сторінку перечитати.🤪 Фантазію включили ви, бо додумали до дуже хорошої конструкції недоліки, яких там нема. 4 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Chatter Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 23 часа назад, porterlv сказал: Тепер зрозуміло, як екфлячки і інвертори ловлять зустрічку Він такий електрик, як гінеколог (сантехнік). Не може там бути дуги (курить IEC 60947-3). На фото SFT240 - Номінальний робочий струм AC-22A – 40А, це Switching of mixed resistive and inductive loads, including moderate overloads. Так, перемикання під навантаженням передбачено. Він декілька разів змінював свою думку, коментарі форум зберігає. Залипає - не залипає. Дуга є, через вибіг компрессора - дуги нема. Там якись невроз, типу "непереборне бажання уваги". Буває. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Chatter Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 23 часа назад, porterlv сказал: ловлять зустрічку з таких хвістиків 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
porterlv Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 45 хвилин тому, Chatter сказав: з таких хвістиків Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
porterlv Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 49 хвилин тому, Chatter сказав: Не може там бути дуги (курить IEC 60947-3) Мені піxyй, я не куру. Несуть з ознаками зустрічки після АВР і перемикачів. Чи не вірно підключали, чи брешуть, чи таки ловлять - мені загалом монопенісуально. По логіці би не мали, але несуть палене... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Chatter Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 3 минуты назад, porterlv сказал: чи брешуть Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Chatter Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 10 минут назад, porterlv сказал: Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SantehnikPPR100 Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 58 минут назад, Chatter сказал: Він такий електрик, як гінеколог (сантехнік). Не може там бути дуги (курить IEC 60947-3). На фото SFT240 - Номінальний робочий струм AC-22A – 40А, це Switching of mixed resistive and inductive loads, including moderate overloads. Так, перемикання під навантаженням передбачено. Він декілька разів змінював свою думку, коментарі форум зберігає. Залипає - не залипає. Дуга є, через вибіг компрессора - дуги нема. Там якись невроз, типу "непереборне бажання уваги". Буває. От на...уй ти пиз...иш.де шо я змінював думку про ці перемикачі?! Пиз...ун ти! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Chatter Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 1 минуту назад, SantehnikPPR100 сказал: От на...уй ти пиз...иш.де шо я змінював думку про ці перемикачі?! Пиз...ун ти! Ти загубив, тримай: "х", "д", "д". Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дорофеев Сергей Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 1 минуту назад, SantehnikPPR100 сказал: От на...уй ти пиз...иш.де шо я змінював думку про ці перемикачі?! Пиз...ун ти! Может вы бы в личных сообщениях ругались? Оно нам остальным надо? Или сайи заслуживает такой стиль общения? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SantehnikPPR100 Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 11 часов назад, volomoto сказал: Фантазію включили ви, бо додумали до дуже хорошої конструкції недоліки, яких там нема. То така сама конструкція у контактора, ще краще! Там хоч перетинки не з'єднані гальванічно однією пружинкою. В швидкість перемикання в рази більше. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SantehnikPPR100 Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому (змінено) 4 минуты назад, Дорофеев Сергей сказал: Может вы бы в личных сообщениях ругались? Оно нам остальным надо? Или сайи заслуживает такой стиль общения? Чого це я буду в лічку писати, коли воно привселюдно мене обговорює ше й пи..ть?! Сам би хоч вибачився за манометр! Змінено 5 годин тому користувачем SantehnikPPR100 Чмо Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз