Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Питання з електрики, що не потребують окремої теми

sanykrimea

Рекомендовані повідомлення

23 часа назад, mib сказал:

Я его не разбирал, но что то мне подсказывает что это невозможно учитывая что там еще и переход через 0

Это какой то....позор(?)© 

Screenshot_20251101-200844.jpg

• Лайк 1
  • Конфуз 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Тепер зрозуміло, як екфлячки і інвертори ловлять зустрічку дугою при продрочуванні таких перемикачів.

• Лайк 2
Посилання на коментар

1 час назад, SantehnikPPR100 сказал:

Это какой то....позор(?)©

А можно развернуть мысль? 

• Лайк 1
Посилання на коментар

22 минуты назад, Chatter сказал:

А можно развернуть мысль? 

Можна включити фантазію і попередню сторінку перечитати.🤪

Посилання на коментар

11 годин тому, SantehnikPPR100 сказав:

Можна включити фантазію і попередню сторінку перечитати.🤪

Фантазію включили ви, бо додумали до дуже хорошої конструкції недоліки, яких там нема.

• Лайк 4
  • Хаха 1
Посилання на коментар

23 часа назад, porterlv сказал:

Тепер зрозуміло, як екфлячки і інвертори ловлять зустрічку

Він такий електрик, як гінеколог (сантехнік). Не може там бути дуги (курить IEC 60947-3). На фото SFT240 - Номінальний робочий струм AC-22A – 40А, це Switching of mixed resistive and inductive loads, including moderate overloads. Так, перемикання під навантаженням передбачено. Він декілька разів змінював свою думку, коментарі форум зберігає. Залипає - не залипає. Дуга є, через вибіг компрессора - дуги нема. Там якись невроз, типу "непереборне бажання уваги". Буває.

Посилання на коментар

49 хвилин тому, Chatter сказав:

Не може там бути дуги (курить IEC 60947-3)

Мені піxyй, я не куру. Несуть з ознаками зустрічки після АВР і перемикачів. Чи не вірно підключали, чи брешуть, чи таки ловлять - мені загалом монопенісуально. 

По логіці би не мали, але несуть палене...

Посилання на коментар

58 минут назад, Chatter сказал:

Він такий електрик, як гінеколог (сантехнік). Не може там бути дуги (курить IEC 60947-3). На фото SFT240 - Номінальний робочий струм AC-22A – 40А, це Switching of mixed resistive and inductive loads, including moderate overloads. Так, перемикання під навантаженням передбачено. Він декілька разів змінював свою думку, коментарі форум зберігає. Залипає - не залипає. Дуга є, через вибіг компрессора - дуги нема. Там якись невроз, типу "непереборне бажання уваги". Буває.

От на...уй ти пиз...иш.де шо я змінював думку про ці перемикачі?! Пиз...ун ти!

Посилання на коментар

1 минуту назад, SantehnikPPR100 сказал:

Ти загубив, тримай:

"х", "д", "д".

Посилання на коментар

1 минуту назад, SantehnikPPR100 сказал:

Может вы бы в личных сообщениях ругались? Оно нам остальным надо? Или сайи заслуживает такой стиль общения?

• Лайк 1
Посилання на коментар

11 часов назад, volomoto сказал:

Фантазію включили ви, бо додумали до дуже хорошої конструкції недоліки, яких там нема.

То така сама конструкція у контактора, ще краще! Там хоч перетинки не з'єднані гальванічно однією пружинкою. В швидкість перемикання в рази більше.

Посилання на коментар

4 минуты назад, Дорофеев Сергей сказал:

Может вы бы в личных сообщениях ругались? Оно нам остальным надо? Или сайи заслуживает такой стиль общения?

Чого це я буду в лічку писати, коли воно привселюдно мене обговорює ше й пи..ть?!

Сам би хоч вибачився за манометр!

Змінено користувачем SantehnikPPR100
Чмо
Посилання на коментар

не хагер , но вот тут например так пишут :

Увага! Перемикання повинно здійснюватись при повністю вимкненому навантаженні! Перекидний рубильник, на відміну від автоматичного вимикача, не містить дугогасної камери. На час перемикання положень рубильника необхідно відключати все його навантаження за допомогою автоматичних вимикачів. Недотримання цієї вимоги веде до обгорання контактів рубильника та передчасного виходу його з ладу (не гарантійний випадок).

elektrotehnik.com.ua/ua/p1869879150-pereklyuchatel-nagruzki-trehpozitsionnyj.html?srsltid=AfmBOorCLs9ZbZ04av-5TfiWHMKYXSFkFkPeTukSwySkLkx4WX_c_1km

• Лайк 1
Посилання на коментар

55 хвилин тому, igorrius сказав:

не хагер , но вот тут например так пишут :

Увага! Перемикання повинно здійснюватись при повністю вимкненому навантаженні! Перекидний рубильник, на відміну від автоматичного вимикача, не містить дугогасної камери. На час перемикання положень рубильника необхідно відключати все його навантаження за допомогою автоматичних вимикачів. Недотримання цієї вимоги веде до обгорання контактів рубильника та передчасного виходу його з ладу (не гарантійний випадок).

elektrotehnik.com.ua/ua/p1869879150-pereklyuchatel-nagruzki-trehpozitsionnyj.html?srsltid=AfmBOorCLs9ZbZ04av-5TfiWHMKYXSFkFkPeTukSwySkLkx4WX_c_1km

Я правильно зрозумів, що необхідно вимкнути автомати до (писали раніше) і після перемикача?

Посилання на коментар

В 31.10.2025 в 13:41, delic сказал:

Не обов'язково Аякс, є й інші варіанти. Головне щоб з акумулятором в комплекті. Але в будь-якому випадку потрібно забезпечити зв'язок. А це додатково або акумулятор на роутер, або сім-картка мобільного оператора...

в комплекті у аякса є. 50 грн у місяць

Посилання на коментар

2 години тому, Игорь&Ира сказав:

Я правильно зрозумів, що необхідно вимкнути автомати до (писали раніше) і після перемикача?

Надо снять нагрузку. Обычно она после 

• Лайк 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...