igorrius Опубліковано: 13 годин тому Поділитись Опубліковано: 13 годин тому 2 часа назад, Фрай сказал: Єтапʼятьнах!!!! А ви не могли б це повторити у темі Каналізації, ой, теми про війну, бо там місцевий актив копрофагів саме так і живе. А тепер по темі, для дилетантів: то потрібні автомати після Хагеру, ЕТІ чи ці три-ходові перемикачі самі з дугою впораються? Бо вже кілька разів ловив себе на тому, що не знімав навантаження при перемиканні. Хагер говорит , что да Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 13 годин тому Поділитись Опубліковано: 13 годин тому Ну, все, надо приготовить себе якусь табличку на перемикач, бо знать и не забыть сделать две большие разницы. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому 17 минут назад, igorrius сказал: Хагер говорит , что да Ответ конечно достойный Лично от меня спросите, а что сказано в инструкции? Вот я ее лет 5 назад читал там точно было сказано ято нужно, а тут ответ авось пронесет Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому 16 минут назад, Фрай сказал: Ну, все, надо приготовить себе якусь табличку на перемикач, бо знать и не забыть сделать две большие разницы. Инструкцию да и вообще описание всей схемы/системы имеет смысл иметь, не для себя так для близких Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Chatter Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому 54 минуты назад, mib сказал: а что сказано в инструкции? Вот я ее лет 5 назад читал там точно было сказано ято нужно Цитату, скрин, ссылку, pdf? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому 6 минут назад, Chatter сказал: Цитату, скрин, ссылку, pdf? Яж вам не википедия, поищите, мне достаточно того что я в свое время нашел и прочитал Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Chatter Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 1 час назад, mib сказал: Яж вам не википедия, поищите, мне достаточно того что я в свое время нашел и прочитал Ты извергнул дичь из чертогов своего больного разума и предлагаешь мне искать источник твоего бреда? 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз