porterlv Опубліковано: В середу в 07:45 Поділитись Опубліковано: В середу в 07:45 8 годин тому, Андрій Миколайович сказав: А якою? ) Вислати вам кусок дроту? Чи землі? Наміряна напруга залежатиме від магнітних полів (дроти мережі 220 в стінах. Вишки ЛЕП відносно близько, струми в контурах заземлення на виробництві, тощо. А ще статика). Та від довжини дроту і його положення відносно тих полів. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
TaurosRMK Опубліковано: В середу в 10:11 Поділитись Опубліковано: В середу в 10:11 2 години тому, porterlv сказав: Наміряна напруга залежатиме від 5В / 2А хоча б буде? Так щоб смарфтони заряджати 😄 А я то думаю чому в мене на щупах мультиметра в повітрі є напруга 🤣 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: В середу в 10:38 Поділитись Опубліковано: В середу в 10:38 26 хвилин тому, TaurosRMK сказав: 5В / 2А хоча б буде? Так щоб смарфтони заряджати 😄 А я то думаю чому в мене на щупах мультиметра в повітрі є напруга 🤣 Моток кабеля под высоковольтной - вполне реально) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
delic Опубліковано: В середу в 10:57 Поділитись Опубліковано: В середу в 10:57 42 хвилини тому, TaurosRMK сказав: 5В / 2А хоча б буде? Так щоб смарфтони заряджати 😄 А я то думаю чому в мене на щупах мультиметра в повітрі є напруга 🤣 Лед світильники тускло, але блимають ще й як. Десь 20м проводки з прохідним вимикачем. Підключав приблуду, з конденсатором чи то резистором всередині, до світильника, щоб не блимав. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
porterlv Опубліковано: В середу в 15:07 Поділитись Опубліковано: В середу в 15:07 4 години тому, TaurosRMK сказав: 5В / 2А хоча б буде? Так щоб смарфтони заряджати 😄 Ні... Там лише "потанцевал". А от під ЛЕП як натянути пару метрів провідника - пару ват таки знімете. Але вважайте, бо можуть РЕСівці вам яці відірвати і дати в руки бавитись. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kukish Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому Вітаю, спільнота. Прошу електриків підказати з приводу підключення ecoflow river pro 2 800w у якості дбж на освітлення в однокімнатній квартирі. Маю щиток в середині квартири де є окремий автомат 16а на світло. Планую відключити фазу від входу автомату та відключити відповідний нуль від загальної шини. Та подати на автомат та на відповідний нульовий провідник напругу з екофло. Сам екофло заживити від розетки штатно. Питання перше, можливо я щось не враховую та друге, на виході екофло, як зрозуміти який провід кидати на нуль від ламп, а який на автомат чи це не принципово? Дякую. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SantehnikPPR100 Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 6 минут назад, kukish сказал: як зрозуміти який провід Індикаторною викруткою в розетку підключеного екофлоу Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Roma_Z Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому Підкажіть кращий гібридний інвертор на 10 кВт, ціна/якість. Дякую. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 13 минут назад, Roma_Z сказал: Підкажіть кращий гібридний інвертор на 10 кВт, ціна/якість. Дякую. Народный понятный но лучше на 12 то deya Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
beavis Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 2 хвилини тому, mib сказав: Народный понятный но лучше на 12 то deya Мож на одну фазу людині. але також Дея)) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 6 минут назад, beavis сказал: Мож на одну фазу людині. але також Дея)) Так и на одну 12 есть Но как спросили так я и ответил Но есть тот же и srne и люкс это дешевле и в определенных условиях не хуже, но не народный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 13 хвилин тому, mib сказав: Так и на одну 12 есть Смотрел недавно два варианта на 12 кВт и они совершенно разньіе на вид, а в чем разница хозяева не в курсе. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 минуту назад, Фрай сказал: Смотрел недавно два варианта на 12 кВт и они совершенно разньіе на вид, а в чем разница хозяева не в курсе. Та тут главное что бы нравилось, я больше о том что про deya проще спосить, так сложилось У соседа 12 srne тоде доволен он еще и вдвое дешевле вышел У меня был мелкий srne я перегуглил весь интернет, такое впечатление что я его первый в Украине купил, от того и тему тут завел, сказать что я страдал или был несчастлив не могу, все настроил все работало, но не все готовы вникать, и если нужно пригласить стороннего специалиста то сейчас по deya даже сантехники шарят 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Я шукав Дейю і зайшов подивитись запропоноване Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 минуту назад, Фрай сказал: Я шукав Дейю і зайшов подивитись запропоноване Скорее это религия, но в теме по дея верхний это как волга, а нижний это какой то опель, металл тонкий, лкп с отливами Почитайте там для меня довольно понятные аргументы, велика вероятность так и есть Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
beavis Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 6 хвилин тому, Фрай сказав: Я шукав Дейю і зайшов подивитись запропоноване Стара і нова версії. Брати треба ту, яка буде дешевше. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 3 минуты назад, mib сказал: Скорее это религия, но в теме по дея верхний это как волга, Щось якось стрьомно стало - я не хотів волгу купувати.) Та й волга то якась стара убога херня, а цей інвертор цілком сучасний з великою кількістю опцій. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 минуту назад, Vikctor сказал: Щось якось стрьомно стало - я не хотів волгу купувати.) Та й волга то якась стара убога херня, а цей інвертор цілком сучасний з великою кількістю опцій. Фрай без обид! Виктор для того что бы донести мысль про надежность нужно использовать ассоциации, Фрай по совку не страдает, но точно на подсознании помнит что волга то надежное 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 22 хвилини тому, mib сказав: нижний это какой то опель, металл тонкий, лкп с отливами То було тоді якраз тоді коли ми з вами спілкувались чи варто. До речі, не хочу показувати все, але верхній монтував місцевий електрик, акуратно, а цей фірма, з проводами навскоси. 13 хвилин тому, mib сказав: Фрай по совку не страдает, но точно на подсознании помнит что волга то надежное Це точно, але у мене були і 21-а, і 24-а і досі є опель, волга по надійності і комфорту далеко позаду. Взагалі маю на увазі, що можливо у моделях якісь обмеження по функціоналу, а я як пересічний не в курсі. Змінено 1 година тому користувачем Фрай 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 55 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 55 хвилин тому 19 минут назад, mib сказал: Фрай без обид! Виктор для того что бы донести мысль про надежность нужно использовать ассоциации, Фрай по совку не страдает, но точно на подсознании помнит что волга то надежное Дотепно. А я гальмо. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
porterlv Опубліковано: 50 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 50 хвилин тому Та нова Дея на холодильник схожа. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 4 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 4 хвилини тому 1 час назад, Фрай сказал: То було тоді якраз тоді коли ми з вами спілкувались чи варто. До речі, не хочу показувати все, але верхній монтував місцевий електрик, акуратно, а цей фірма, з проводами навскоси. Це точно, але у мене були і 21-а, і 24-а і досі є опель, волга по надійності і комфорту далеко позаду. Взагалі маю на увазі, що можливо у моделях якісь обмеження по функціоналу, а я як пересічний не в курсі. Ну я старался В итоге почитайте тему по deya там что то было по урезанным номиналам комплектующих Задеть не хотел, пытался шутить Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз