orkonavt Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому 23.02.2026 в 17:31, BeeKeeper сказав: Проблема в затримці ввімкнення заряджання. На аліекспрес багато подібних товарів - смарт розетки з захистом від низької чи високої напруги та відкладеною подачею струму від кількох секунд до кількох днів. Все керується через вайфай, ціна в порівнянні з зубром досить демократична. a.aliexpress.com/_EwfRxVI 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Игорь&Ира Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 20 годин тому, Vikctor сказав: Від вас це звучить гомерично смішно. Дякую за комплімент. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Игорь&Ира Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 20 годин тому, Vikctor сказав: Тобто ви наразі вирішили повчити професійного електрика? В нас вільна країна Змінено 2 години тому користувачем Игорь&Ира Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Игорь&Ира Опубліковано: 4 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 4 хвилини тому 19 годин тому, Dendnepr сказав: я би робив вузький інтерва і максимальну затримку. О!!! Є ще ідея!!! Смішна, але робоча! Можна послідовно кілька зубрів ставити із затримкою. Після появи світла - затримка і вмикається пеший, потім затримка другого і він вмикається. потім можна ще і ще зубрів ставити Починаємо розуміти, що краще. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Игорь&Ира Опубліковано: тільки що Поділитись Опубліковано: тільки що 17 годин тому, Дорофеев Сергей сказав: Поступило тех. задание. С вступлением, описанием и конкретной задачей. Никто не просил сделать лучше. Спрашивали, "как исполнить то что я хочу." Не в бровь, а в глаз. Все именно так. Попросили реализовать задачу, которая в конечном итоге приведет к искомому результату. Но посыпались предложения, как получить сразу оптимальный вариант. Т.е., задача не выполнена. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз