orkonavt Опубліковано: 13 годин тому Поділитись Опубліковано: 13 годин тому 23.02.2026 в 17:31, BeeKeeper сказав: Проблема в затримці ввімкнення заряджання. На аліекспрес багато подібних товарів - смарт розетки з захистом від низької чи високої напруги та відкладеною подачею струму від кількох секунд до кількох днів. Все керується через вайфай, ціна в порівнянні з зубром досить демократична. a.aliexpress.com/_EwfRxVI 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Игорь&Ира Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 20 годин тому, Vikctor сказав: Від вас це звучить гомерично смішно. Дякую за комплімент. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Игорь&Ира Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому (змінено) 20 годин тому, Vikctor сказав: Тобто ви наразі вирішили повчити професійного електрика? В нас вільна країна Змінено 4 години тому користувачем Игорь&Ира Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Игорь&Ира Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 19 годин тому, Dendnepr сказав: я би робив вузький інтерва і максимальну затримку. О!!! Є ще ідея!!! Смішна, але робоча! Можна послідовно кілька зубрів ставити із затримкою. Після появи світла - затримка і вмикається пеший, потім затримка другого і він вмикається. потім можна ще і ще зубрів ставити Починаємо розуміти, що краще. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Игорь&Ира Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 17 годин тому, Дорофеев Сергей сказав: Поступило тех. задание. С вступлением, описанием и конкретной задачей. Никто не просил сделать лучше. Спрашивали, "как исполнить то что я хочу." Не в бровь, а в глаз. Все именно так. Попросили реализовать задачу, которая в конечном итоге приведет к искомому результату. Но посыпались предложения, как получить сразу оптимальный вариант. Т.е., задача не выполнена. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Игорь&Ира Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 16 годин тому, Energon сказав: В мене у головному розподільчому щиті, 3 фази. Струм споживання розбігається по них від 45А до 23А в середньому. Напруга від 165В і до 225В. І це все діло скаче по фазам рандомно кожен день. Сьогодні ніби норм, а потім 3 дні напруга 175В. Екофло 900Вт на зарядку бере, просідає ще більше, і станція не заряджається. Повірте, затримку на реле в розетці можно дуже довго чекати, прям дуже) Хіба мова йшла про трьохфазну систему? Яким чином це впливає на вирішення задачі? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз