orkonavt Опубліковано: 16 годин тому Поділитись Опубліковано: 16 годин тому 23.02.2026 в 17:31, BeeKeeper сказав: Проблема в затримці ввімкнення заряджання. На аліекспрес багато подібних товарів - смарт розетки з захистом від низької чи високої напруги та відкладеною подачею струму від кількох секунд до кількох днів. Все керується через вайфай, ціна в порівнянні з зубром досить демократична. a.aliexpress.com/_EwfRxVI 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Игорь&Ира Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 20 годин тому, Vikctor сказав: Від вас це звучить гомерично смішно. Дякую за комплімент. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Игорь&Ира Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому (змінено) 20 годин тому, Vikctor сказав: Тобто ви наразі вирішили повчити професійного електрика? В нас вільна країна Змінено 7 годин тому користувачем Игорь&Ира 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Игорь&Ира Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 19 годин тому, Dendnepr сказав: я би робив вузький інтерва і максимальну затримку. О!!! Є ще ідея!!! Смішна, але робоча! Можна послідовно кілька зубрів ставити із затримкою. Після появи світла - затримка і вмикається пеший, потім затримка другого і він вмикається. потім можна ще і ще зубрів ставити Починаємо розуміти, що краще. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Игорь&Ира Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 17 годин тому, Дорофеев Сергей сказав: Поступило тех. задание. С вступлением, описанием и конкретной задачей. Никто не просил сделать лучше. Спрашивали, "как исполнить то что я хочу." Не в бровь, а в глаз. Все именно так. Попросили реализовать задачу, которая в конечном итоге приведет к искомому результату. Но посыпались предложения, как получить сразу оптимальный вариант. Т.е., задача не выполнена. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Игорь&Ира Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 16 годин тому, Energon сказав: В мене у головному розподільчому щиті, 3 фази. Струм споживання розбігається по них від 45А до 23А в середньому. Напруга від 165В і до 225В. І це все діло скаче по фазам рандомно кожен день. Сьогодні ніби норм, а потім 3 дні напруга 175В. Екофло 900Вт на зарядку бере, просідає ще більше, і станція не заряджається. Повірте, затримку на реле в розетці можно дуже довго чекати, прям дуже) Хіба мова йшла про трьохфазну систему? Яким чином це впливає на вирішення задачі? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Energon Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 3 часа назад, Игорь&Ира сказал: Хіба мова йшла про трьохфазну систему? Яким чином це впливає на вирішення задачі? Це щит в багатоквартирному будинку, в квартиру заходить звичайно 1фаза. Це я так коротко розповів, що зараз відбувається взагалі. Грубо кажучи, те що працює у Вас, не працює в будинку через дорогу. Ну якось так) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Игорь&Ира Опубліковано: 26 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 26 хвилин тому 1 годину тому, Energon сказав: Грубо кажучи, те що працює у Вас, не працює в будинку через дорогу. Ну якось так) Тоді втрачають сенс поради на форумі. 😄 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 20 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 20 хвилин тому 4 минуты назад, Игорь&Ира сказал: Тоді втрачають сенс поради на форумі. 😄 Поради від вас це взагалі оксюмарон і не мають сенсу як таки.) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Игорь&Ира Опубліковано: 13 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 13 хвилин тому Тільки що, Vikctor сказав: Поради від вас це взагалі оксюмарон і не мають сенсу як таки.) Ви просто заангажовані проти мене, але варіант з Зубром є оптимальним. Повторю переваги: 1) напруга на станцію піде тільки при досягненні бажаних значень; 2) виключений фальш-старт при непередбачуваній затримці нормалізації напруги; 3) зарядка станції буде відключена при падінні напруги. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз