orkonavt Опубліковано: У вівторок в 18:59 Поділитись Опубліковано: У вівторок в 18:59 23.02.2026 в 17:31, BeeKeeper сказав: Проблема в затримці ввімкнення заряджання. На аліекспрес багато подібних товарів - смарт розетки з захистом від низької чи високої напруги та відкладеною подачею струму від кількох секунд до кількох днів. Все керується через вайфай, ціна в порівнянні з зубром досить демократична. a.aliexpress.com/_EwfRxVI 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Игорь&Ира Опубліковано: В середу в 04:01 Поділитись Опубліковано: В середу в 04:01 20 годин тому, Vikctor сказав: Від вас це звучить гомерично смішно. Дякую за комплімент. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Игорь&Ира Опубліковано: В середу в 04:02 Поділитись Опубліковано: В середу в 04:02 (змінено) 20 годин тому, Vikctor сказав: Тобто ви наразі вирішили повчити професійного електрика? В нас вільна країна Змінено В середу в 04:03 користувачем Игорь&Ира 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Игорь&Ира Опубліковано: В середу в 06:23 Поділитись Опубліковано: В середу в 06:23 19 годин тому, Dendnepr сказав: я би робив вузький інтерва і максимальну затримку. О!!! Є ще ідея!!! Смішна, але робоча! Можна послідовно кілька зубрів ставити із затримкою. Після появи світла - затримка і вмикається пеший, потім затримка другого і він вмикається. потім можна ще і ще зубрів ставити Починаємо розуміти, що краще. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Игорь&Ира Опубліковано: В середу в 06:28 Поділитись Опубліковано: В середу в 06:28 17 годин тому, Дорофеев Сергей сказав: Поступило тех. задание. С вступлением, описанием и конкретной задачей. Никто не просил сделать лучше. Спрашивали, "как исполнить то что я хочу." Не в бровь, а в глаз. Все именно так. Попросили реализовать задачу, которая в конечном итоге приведет к искомому результату. Но посыпались предложения, как получить сразу оптимальный вариант. Т.е., задача не выполнена. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Игорь&Ира Опубліковано: В середу в 06:33 Поділитись Опубліковано: В середу в 06:33 16 годин тому, Energon сказав: В мене у головному розподільчому щиті, 3 фази. Струм споживання розбігається по них від 45А до 23А в середньому. Напруга від 165В і до 225В. І це все діло скаче по фазам рандомно кожен день. Сьогодні ніби норм, а потім 3 дні напруга 175В. Екофло 900Вт на зарядку бере, просідає ще більше, і станція не заряджається. Повірте, затримку на реле в розетці можно дуже довго чекати, прям дуже) Хіба мова йшла про трьохфазну систему? Яким чином це впливає на вирішення задачі? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Energon Опубліковано: В середу в 09:39 Поділитись Опубліковано: В середу в 09:39 3 часа назад, Игорь&Ира сказал: Хіба мова йшла про трьохфазну систему? Яким чином це впливає на вирішення задачі? Це щит в багатоквартирному будинку, в квартиру заходить звичайно 1фаза. Це я так коротко розповів, що зараз відбувається взагалі. Грубо кажучи, те що працює у Вас, не працює в будинку через дорогу. Ну якось так) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Игорь&Ира Опубліковано: В середу в 11:29 Поділитись Опубліковано: В середу в 11:29 1 годину тому, Energon сказав: Грубо кажучи, те що працює у Вас, не працює в будинку через дорогу. Ну якось так) Тоді втрачають сенс поради на форумі. 😄 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: В середу в 11:34 Поділитись Опубліковано: В середу в 11:34 4 минуты назад, Игорь&Ира сказал: Тоді втрачають сенс поради на форумі. 😄 Поради від вас це взагалі оксюмарон і не мають сенсу як таки.) 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Игорь&Ира Опубліковано: В середу в 11:42 Поділитись Опубліковано: В середу в 11:42 Тільки що, Vikctor сказав: Поради від вас це взагалі оксюмарон і не мають сенсу як таки.) Ви просто заангажовані проти мене, але варіант з Зубром є оптимальним. Повторю переваги: 1) напруга на станцію піде тільки при досягненні бажаних значень; 2) виключений фальш-старт при непередбачуваній затримці нормалізації напруги; 3) зарядка станції буде відключена при падінні напруги. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дорофеев Сергей Опубліковано: В середу в 14:59 Поділитись Опубліковано: В середу в 14:59 3 часа назад, Vikctor сказал: Поради від вас це взагалі оксюмарон і не мають сенсу як таки.) Напрасно вы так. Здесь любой может высказаться. 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: В середу в 15:23 Поділитись Опубліковано: В середу в 15:23 16 минут назад, Дорофеев Сергей сказал: Напрасно вы так. Здесь любой может высказаться. На будь-якому майданчику будь-хто може висловитись. Але це чи не єдиний відомий мені дописувач на цьому форумі, чия обізнаність про будівництво загалом чи стосовно окремих інженерних мереж за 10+ років не змінилася. Здебільшого сюди приходять необізнані дописувачи, яки з часом і по мірі просування свого будівництва поступово збільшують рівень знань в обговорюємих тут питаннях. А це виключення. Але і це неважливо. Мене розсмішило те, що він/вона почали зверхнє давати поради професійному електрику в питанні за його профілем. Ну хіба це не смішно? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дорофеев Сергей Опубліковано: В середу в 18:09 Поділитись Опубліковано: В середу в 18:09 2 часа назад, Vikctor сказал: А це виключення. Я с уважаемым Игорь&Ира в личке переписывался. Не разделяю вашу точку зрения. Уважаемый Vikctor, по любому будьте толерантны. Давайте жить, по крайне мере, мирно. Спасибо 5 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: В четвер в 09:38 Поділитись Опубліковано: В четвер в 09:38 (змінено) … 15 годин тому, Дорофеев Сергей сказав: Давайте жить, по крайне мере, мирно. І як тут не погодитись? На мій погляд хороші підколки також не завадять, але все одно потрібно бути добрішими один до одного, хоча б в корисних порадах. Та й взагалі, ми ж форум Строімдом, а не якесь там учрєждєніє з вертухаями. Особисто я завжди з цікавістю читаю тих хто залишив свій слід тим, що щедро ділився з нами своїм досвідом у побудові власного гніздечка, ось хоча б вищезгаданий @Dendnepr До речі, нагадаю тут аби не забув вчергове, що йому сьогодні 47. (яка чудова цифра!) Та й всім іншим добра, здоровʼя і миру! Змінено В четвер в 09:40 користувачем Фрай 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dendnepr Опубліковано: В четвер в 12:08 Поділитись Опубліковано: В четвер в 12:08 Дякую! Неочікування тема для прийняття вітань 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 15 годин тому Поділитись Опубліковано: 15 годин тому У минулому році міняв лічильник з виносом і старий не дав демонтувати, хотів порівняти. Сьогодні перевірив показники і цікава історія, на старому на 110 кВт більше ніж на новому. Це що ж виходить, якщо він брехав з самого початку то за 11 років додав мені зайвих майже 3000 кВт? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
beavis Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 4 години тому, Фрай сказав: У минулому році міняв лічильник з виносом і старий не дав демонтувати, хотів порівняти. Сьогодні перевірив показники і цікава історія, на старому на 110 кВт більше ніж на новому. Це що ж виходить, якщо він брехав з самого початку то за 11 років додав мені зайвих майже 3000 кВт? Якщо новий електронний, а старий "механічний", то новий просто рахує те, що старий не помічав. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дорофеев Сергей Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому (змінено) 1 час назад, beavis сказал: старий "механічний", то новий просто рахує те, що старий не помічав. 6 часов назад, Фрай сказал: на старому на 110 кВт більше ніж на новому. Может уважаемый Фрай что то перепутал?😀 Змінено 8 годин тому користувачем Дорофеев Сергей 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 4 години тому, beavis сказав: Якщо новий електронний, а старий "механічний", то новий просто рахує те, що старий не помічав. Саме цього я і очікував, але вийшло все навпаки. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
beavis Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 4 години тому, Фрай сказав: Саме цього я і очікував, але вийшло все навпаки. А, то я неуважно прочитав. тоді хз) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Игорь&Ира Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 4 години тому, Фрай сказав: Саме цього я і очікував, але вийшло все навпаки. Яка група точності та яка періодичність повірки старого? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
patamu Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 13 часов назад, Фрай сказал: У минулому році міняв лічильник з виносом і старий не дав демонтувати, хотів порівняти. Сьогодні перевірив показники і цікава історія, на старому на 110 кВт більше ніж на новому. Це що ж виходить, якщо він брехав з самого початку то за 11 років додав мені зайвих майже 3000 кВт? Возможно старый считал без учета перекоса по фазам если прибор на 0,4 КВ, (то есть потребление по самой нагруженной и на три умножил). Возможно различные классы точности приборов. Возможно при первичной поверке механического немного "прикрутили" себе в плюс. Вариантов масса. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 49 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 49 хвилин тому (змінено) Ні, однофазне, тут я від трифазного одразу відмовився, категорично. 35 хвилин тому, Игорь&Ира сказав: Яка група точності та яка періодичність повірки старого? Ігоре, яка там точність?)) звичайний лічильник За 11 років повірку не проходив, тому й міняв щоб не чекати коли змусять, заодно додав трохи потужності. Буду вважати, що то він не одразу так почав рахувати, нерви коштують дорожче! Змінено 27 хвилин тому користувачем Фрай Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
patamu Опубліковано: 37 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 37 хвилин тому 10 минут назад, Фрай сказал: Ігоре, яка там точність?)) звичайний лічильник На вашем приборе учета указано что класс точности - 1. То есть для него допустимо отклонение +/- 1% от реального потребления. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз