Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Питання з електрики, що не потребують окремої теми

sanykrimea

Рекомендовані повідомлення

17 минут назад, DmiVady сказал:

Ти, судячи з попереднього тексту, хочеш захистити інвертор, щоб під час наявності мережі через нього не проходила вхідна напруга (тобто щоб інвертор не був “проброшений” через мережу). Це логічно: тоді він не працює як лінійно-інтерактивний UPS, а просто відпочиває, не гріється й не ризикує від перевантаження сторонніми споживачами."

ИИ нужно перепроверять ну или хотя бы давать ему конкретные модели инверторов, людям кстати тоже :-)

Если речь идет про последнее время распространенные инверторы, то они этого ничего не делают, когда есть сеть работают через байпас (внутренний авр) примерно такой как вы хотите купить

Есть онлайн инверторы они получают сеть конвертируют ее в напряжение дс потом назад конвертируют в 220 тоесть постоянно выравнивают напряжение

Есть лайн интерактив те если по простому со встроенным стабилизатором 

Вот про последние два это справедливо, но я на 99.9% уверен что это не ваш случай

• Дякую 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Інвертори: ISolar-SMH-II-4.2KW або Must pv18-3024 vpk

ШІ слухати не хочу - боюся, що він перемудрує: хоче зробити з контакторами - здорожчує схему на рівному місці, тож нехай осторонь постоїть, повчиться) Наші тямучі інженери, з роботи, вже поза доступом, тож на форумі пошукаю рішення.

Must pv18-3024 півтора року стоїть на роботі напряму до мережі. Але він у виробничому приміщені, його гудіння нікому не заважає, та і великих токів там зазвичай нема. Хоча варили трошки - витримав, хоч і крехтів) 
З ISolar-SMH-II-4.2KW я ще не працював - його перевірили/налаштували та поклали в запас - рік лежав на складі, не знадобився.

Змінено користувачем DmiVady
Посилання на коментар

1 час назад, DmiVady сказал:

Інвертори: ISolar-SMH-II-4.2KW або Must pv18-3024 vpk

они оба когда есть сеть, просто работают через байпас

1 час назад, DmiVady сказал:

Але він у виробничому приміщені, його гудіння нікому не заважає

вас же вроде в это время в доме нет

я не знаю как эти но тот что у меня был срне он вентиляторами во время байпаса не крутил, только во время заряда акб или работы от акб

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...