Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Питання з електрики, що не потребують окремої теми

sanykrimea

Рекомендовані повідомлення

51 минуту назад, Roma_Z сказал:

Якщо вірно зрощумі, то інвертор на 12 кВт не зможе пропускати більшої потужності тривалий час.  Можливо ліпше тоді розглядати 20 кВт інвертор, щоб нічого не переробляти.

Вам же наче дали потрібне посилання, де легко знайти що 3-фазний деє 12кВт в байпасі "пропускає" 45А по кожній з фаз. Невже потрібно більше?

• Дізлайк 2
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

36 хвилин тому, Vikctor сказав:

Вам же наче дали потрібне посилання, де легко знайти що 3-фазний деє 12кВт в байпасі "пропускає" 45А по кожній з фаз. Невже потрібно більше?

А не на всі фази?

Посилання на коментар

12 часов назад, Roma_Z сказал:

Якщо вірно зрощумі, то інвертор на 12 кВт не зможе пропускати більшої потужності тривалий час.  Можливо ліпше тоді розглядати 20 кВт інвертор, щоб нічого не переробляти.

По нормальному, нужно брать инвертор равный заведенной мощности в дом.

Тогда не надо ничего выдумывать.

• Лайк 2
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

14 часов назад, anabioz сказал:

А не на всі фази?

Звичайно ні.

92827742_.thumb.png.592506b7f7659263df9c32c7c7521917.png

Змінено користувачем Vikctor
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

4 часа назад, DimaF сказал:

По нормальному, нужно брать инвертор равный заведенной мощности в дом.

Тогда не надо ничего выдумывать.

Офігезна порада. Навіть не знаю чи є необхідність заперечувати - це ж не мої гроші. Скажу лишень що в мене 32А ввідний автомат і відповідно доступно для довготривалого користування 22кВтг, але ще не було ситуації щоб я когось обмежував у використанні електроприладів з 10кВт інвертором. Зрозуміло що це за умови, що електрокотел не зарезервований. А 20кВт 3-фазний деє безумовно існує, але купити його на алібабі не так вже й легко. Як тут не в курсі. Це я вже про ціну мовчу.

Посилання на коментар

16 хвилин тому, Vikctor сказав:

Скажу лишень що в мене 32А ввідний автомат і відповідно доступно для довготривалого користування 22кВтг, але ще не було ситуації щоб я когось обмежував у використанні електроприладів з 10кВт інвертором.

Яка сумарна потужність всіх електроприладів в робочому режимі та сумарний стартовий струм?

Змінено користувачем Игорь&Ира
Посилання на коментар

8 минут назад, Игорь&Ира сказал:

Яка сумарна потужність всіх електроприладів в робочому режимі та сумарний стартовий струм?

Побіг рахувати - волосся назад.

• Хаха 1
Посилання на коментар

19 годин тому, Vikctor сказав:

Порада на 13тис.грн.😁

Якщо світ клином зійшовся на Хагері, то так, але є й інші виробники :)

Змінено користувачем volomoto
Посилання на коментар

15 хвилин тому, Vikctor сказав:

Побіг рахувати - волосся назад.

Скажу за себе: в мене 3 фази по 40А, а сумарно навіть 10 кВт не набереться.

Посилання на коментар

7 минут назад, volomoto сказал:

Якщо світ клином зійшовся на Хагері, то так, але є й інші виробники :)

Просто якось так склалося, що хагер серед інших пристойних виробників вважається найдешевшим саме за позиціями ПЗВ та діф. атоматів.. Не знаю як наразі, але коли формував щити собі то порівнював з леграндом та АВВ і економія була вражаюча.

Посилання на коментар

1 час назад, Vikctor сказал:

Офігезна порада.

А что не так?

Тогда не надо у самого себя работать электриком.

Посилання на коментар

Хто знає, де знайти заглушки для коробів з лічильником? Чи тільки ввечері у сусідів зняти?

Спойлер

IMG20260111123252.thumb.jpg.330d09b2e54e12366c244086a8de8eff.jpg

IMG20260111141142.thumb.jpg.7d1ce39a0e5700992f314698fc4f5626.jpg

Змінено користувачем Crazy
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

29 минут назад, Crazy сказал:

Хто знає, де знайти заглушки для коробів з лічильником? Чи тільки ввечері у сусідів зняти?

Скрыть контент

Тільки у сусідів.

• Сумно 1
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

2 часа назад, Crazy сказал:

Показать контент

Можно на 3д принтері роздрукувати 

• Лайк 1
Посилання на коментар

23 години тому, Vikctor сказав:

Просто якось так склалося, що хагер серед інших пристойних виробників вважається найдешевшим саме за позиціями ПЗВ та діф. атоматів.. Не знаю як наразі, але коли формував щити собі то порівнював з леграндом та АВВ і економія була вражаюча.

Є ЕТІ, є хороший китай, який не гірше того ж хагера.

Посилання на коментар

В мене одну заглушку вкрали. У сусідів не піднялась рука знімати. Знайшов по дорозі додому через місяць - може й моя. Але дуже швидко і її вкрали. Шукав купити - не знайшов

• Лайк 1
Посилання на коментар

3 часа назад, Offroad сказал:

Шукав купити - не знайшов

amperok.com.ua/ru/kryshka_pid_odnofaznyj_lichylnyk_dlja_kde-2?srsltid=AfmBOoo2wqMM8AbmDPVIEnOTbeYNsLCjNLWDt4_Lvcq7-Jxw9qjYOLU5rzY

Может эта подойдет?

Посилання на коментар

Дякую, але ні. Велика по формі - не те абсолютно. Мала конструктивно схожа, але не думаю, що 2 різні виробники зроблять однакові заглушки з розмірами/пазами/замками

Посилання на коментар

7 часов назад, Offroad сказал:

Дякую, але ні. Велика по формі - не те абсолютно. Мала конструктивно схожа, але не думаю, що 2 різні виробники зроблять однакові заглушки з розмірами/пазами/замками

Большую выбросить. У них скидки идут от 30 тысяч штук заказа. Видно для энергонадзоров. Не думаю чтоб кто то придумывал новый,стандарт лючка. Проще существующий скопировать. Смотрите. Там цена полторы пачки сигарет

Посилання на коментар

В 07.01.2026 в 21:28, igorrius сказал:

ну и EVE продает свои ячейки именно с алюминиевыми шинами , то нкон их меняет на луженые зачем то

Взагалі-то ні один виробник комірок не продає їх із шинами: лазерне приварювання клем відбувається у дилерів

зображення.png

• Лайк 2
Посилання на коментар

Підкажіть в чому може бути проблема - коли працює генератор, то варто зарядну станцію увімкнути у розетку як електрика від генератора циклічно зникає і з'являється. Якщо зарядну станцію з розетки вимкнути, то все ОК і генератор працює як слід. При цьому зарядна станція може бути обмежена 300 Вт на заряд. А генератор 3 кВт. Вимикав в будинку майже все, залишав хіба що газовий котел та освітлення - варто увімкнути в розетку зарядну станцію і електрика зникає, через секунду з'являється. Але іноді, вмикаю зарядну станцію і о диво - вона заряджається без проблем і може 2 години заряджатися без питань, при тому потужність заряду можу виставити і на 1000Вт і все рівно працює. 

Дякую

Посилання на коментар

То якісь магнітні бурі чи якась нова зброя? Останній тиждень просто винос мозку з дурними/дивними питаннями/ситуаціями по електриці. 

ЛюдЯм як пороблено... :( 

• Дізлайк 1
Посилання на коментар

5 минут назад, porterlv сказал:

просто винос мозку з дурними питаннями

Це ви мені? Щось не так?

Посилання на коментар

5 хвилин тому, LITMANENko сказав:

Це ви мені? Щось не так?

За кого Ви себе вважаєте? Звичайно не тільки Вам. :) 

З інженерної точки зору описане вами звучить як дурня... Або сильно не хватає вихідних даних і повноти картини чи розуміння ситуації з вашого боку. 

От ви вмикаєте, електрика зникає, а як на то реагує генератор? Таки зникає чи просідає з відповідною реакцією генератора? Генератор справді 3 кіловатний чи китаєць з написом "3000"? 

• Дізлайк 1
Посилання на коментар

1 час назад, porterlv сказал:

З інженерної точки зору описане вами звучить як дурня

Я також так вважав, тому це вже роки два тягнеться і я не парився. Коли з'являється електрика, то зарядна станція швидко заряджається, так що генератор не дуже й потрібен. Але сьогодні мені знайомий каже - у мене проблема з генератором і зарядною станцією. Я питаю а що таке? Він каже та все працює, аж поки у розетку не вставиш зарядну станцію і одразу циклічно пропадає електрика. Тю кажу, як під копірку мій випадок. А він живе в іншій області, має інший генератор і іншу зарядну станцію. То я і подумав, що мабуть це відома проблема і рішення давно всі знають, ну як ні то ні, продовжу заряджатися від основної електрики.

Мій генератор Hyundai HHY 3050F, підключений через Hager SF463 на вуличному щиті, в будинку працює і газовий котел і насос у свердловині 50м, і мікрохвильовка і кавоварка. Ну не все разом звісно, а от зарядна станція на дисплеї показує input 300 Вт і все помирає варто тільки вмикнути в розетку. Буквально тільки контакти торкнулись і електрика зникає. При тому що в будинку я для тестування вимикаю майже все. Тобто це точно не перенаватаження. Генератор не реагує ніяк, звук такий само як при холостій роботі. Якщо дивитись у щиток в самому будинку, то гаснуть Зубри, але я не знаю вони гаснуть через те що від генератора немає електрики чи це вони вирубають мережу. Думаю що вони ні до чого, бо на їх дисплеях 230В, то ж їм немає чого спрацьовувати (начебто). Ну так чи інакше, питання скоріш риторичне, як це щось дивне і немає ідей, то і чорт з ним.

Змінено користувачем LITMANENko
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...