Dr.Yura Опубліковано: 22 травня Поділитись Опубліковано: 22 травня 1 годину тому, Знахарь сказав: А як ви потім просунете конектор? Ви ж не голий кабель отримаєте від постачальника інтернету, а патч-корд із конекторами. провайдер затяге оптику трубкою а вже в квартирі розварить Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Знахарь Опубліковано: 22 травня Поділитись Опубліковано: 22 травня 30 минут назад, Dr.Yura сказал: провайдер затяге оптику трубкою а вже в квартирі розварить Ще э провайдери у яких є персонал, що ходить по квартирах і здатен монтувати конектори на оптоволокно? Щось ТЦК не допрацювали. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Куркуль Опубліковано: 22 травня Поділитись Опубліковано: 22 травня 2 години тому, Знахарь сказав: А як ви потім просунете конектор? Ви ж не голий кабель отримаєте від постачальника інтернету, а патч-корд із конекторами. Ем... В квартирі коннектор підпаювати вже в середині. І в будинку батьків також. 1 година тому, Dr.Yura сказав: чим той кусок мякої трубки допоможе? то вже якщо по прямій залиште просто чистий отвір. по простому то взяти якусь трубку для води чи для прокладання кабелів 16 мм туди якраз нормально можна протягнути оптику чи utp може навіть разом Трубка як і гофра для захисту оптики щоб не терлася от грубу цеглу. Я просто не хочу свердлити великий отвір, оптика ж всього 3-4мм товщиною. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Shturman1 Опубліковано: В п'ятницю в 05:29 Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 05:29 то вже хоть водопровідну трубку візьміть мінімального діаметра. А то та харчова взагалі ні про що 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AndryG Опубліковано: В п'ятницю в 06:35 Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 06:35 19 годин тому, Куркуль сказав: Підкажіть будь ласка яку закладну в стіні для оптики (прямий участок 40см) робити? Найменша гофра в епіцентра аж 16мм - мені здається це занадто. Якщо прокласти харчову прозору трубку 6-8мм цього вистачить? Не економте. Закладних завжди мало і вони маленькі. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Васус Опубліковано: В п'ятницю в 07:19 Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 07:19 20 годин тому, Куркуль сказав: Підкажіть будь ласка яку закладну в стіні для оптики (прямий участок 40см) робити? Найменша гофра в епіцентра аж 16мм - мені здається це занадто. Якщо прокласти харчову прозору трубку 6-8мм цього вистачить? Прихований текст зайдіть в автомагазин і купіть автогофру меншого діаметру 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
denis-k Опубліковано: В п'ятницю в 07:24 Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 07:24 10 часов назад, Знахарь сказал: Ще э провайдери у яких є персонал, що ходить по квартирах і здатен монтувати конектори на оптоволокно? Щось ТЦК не допрацювали. провайдеры попадают под критичность (с условиями конечно), и таких сейчас очень много у которых работники с официальной бронью 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: В суботу в 12:54 Поділитись Опубліковано: В суботу в 12:54 В 22.05.2025 в 23:26, Знахарь сказал: Ще э провайдери у яких є персонал, що ходить по квартирах і здатен монтувати конектори на оптоволокно? Щось ТЦК не допрацювали. Не знаю звідки ви такий переляканий, але в мене чудово працює сервіс провайдера - хлопці в день подання заявки приїжджають. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дорофеев Сергей Опубліковано: В суботу в 18:22 Поділитись Опубліковано: В суботу в 18:22 В 22.05.2025 в 22:52, Dr.Yura сказал: туди якраз нормально можна протягнути оптику чи utp може навіть разом Мне смешно. Газ в стены нельзя замуровывать. Проблемма всегда в подключении колонки. Газовый шланг проходит по рабочей стенке. В штробищу закладывается 32-я канализационная труба с уголками 45° на концах. В неё проходит газовая шлангочка с гайкой. Горгаз принимал такие художества. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dr.Yura Опубліковано: В суботу в 22:00 Поділитись Опубліковано: В суботу в 22:00 3 години тому, Дорофеев Сергей сказав: Мне смешно. Газ в стены нельзя замуровывать. Проблемма всегда в подключении колонки. Газовый шланг проходит по рабочей стенке. В штробищу закладывается 32-я канализационная труба с уголками 45° на концах. В неё проходит газовая шлангочка с гайкой. Горгаз принимал такие художества. Що я смішного написав? Просто автор теми небажає бурити отвір під трубку 16 мм. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дорофеев Сергей Опубліковано: В неділю в 02:26 Поділитись Опубліковано: В неділю в 02:26 4 часа назад, Dr.Yura сказал: Що я смішного написав? Не обижайтесь. Я про размеры газового шланга и проволочка оптоволокна 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Diesel Draft Опубліковано: В понеділок в 21:55 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 21:55 Раніше планував зробити централізовану вентиляційну установку. Але зараз від неї відмовились. Хочу зробити закладні у вигляді гори в стіні під стіновий рекуператор Прана. Коли буде більше коштів і часу то планую що просто пробуримо отвір рівно і в по пустій гофрі (20ка) спустимо кабель до підрозетника. А там вже підключимо. В 3х кімнатах рекуператор прямо над розеткою. В одній кімнаті нажали так не сполучається і там гора опускається до підлоги, робить 2 повороти і піднімається до підрозетника за 1.5м. Нормальне рішення чи є якісь потенційні проблеми в підключенні рекуператора потім? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
shneider_vova Опубліковано: У вівторок в 05:13 Поділитись Опубліковано: У вівторок в 05:13 запустіть краще кабель в гофру зараз... з 2 поворотами можна не протягнути 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Energon Опубліковано: У вівторок в 08:07 Поділитись Опубліковано: У вівторок в 08:07 2 часа назад, shneider_vova сказал: запустіть краще кабель в гофру зараз... з 2 поворотами можна не протягнути Дивлячись яка довжина кабелю і які повороти. Якщо використати лубрикант з секс-шопу, то йде легче) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Diesel Draft Опубліковано: У вівторок в 09:24 Поділитись Опубліковано: У вівторок в 09:24 4 часа назад, shneider_vova сказал: запустіть краще кабель в гофру зараз... з 2 поворотами можна не протягнути Думав про таке. Але припускаю, що кабель впаде під час засперлювання. Я так зробив, щоб можна було просто пробурити гофру і зразу став доступний канал. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
andrey_ka Опубліковано: У вівторок в 09:58 Поділитись Опубліковано: У вівторок в 09:58 27 хвилин тому, Diesel Draft сказав: Думав про таке. Але припускаю, що кабель впаде під час засперлювання. Я так зробив, щоб можна було просто пробурити гофру і зразу став доступний канал. Робіть плавні переходи з вертикалі на горизонталь і все буде нормально. А якщо використати кабель ПВС , так взагалі без проблем. ПС. Прокладіть кабель-канал та зафіксуйте його , далі затягніть в нього кабель. Потім витягніть і можете зашпакльовувати. Так ви будете точно впевнені , що зможете затягнути його туди вдруге. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Energon Опубліковано: У вівторок в 11:18 Поділитись Опубліковано: У вівторок в 11:18 1 час назад, andrey_ka сказал: використати кабель ПВС По перше ПВС це не кабель). А якщо вже дуже хочеться гнучкості, є кабель ВВГ 3, чи 5 класу гнучкості 2 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
andrey_ka Опубліковано: У вівторок в 11:40 Поділитись Опубліковано: У вівторок в 11:40 16 хвилин тому, Energon сказав: По перше ПВС це не кабель). А якщо вже дуже хочеться гнучкості, є кабель ВВГ 3, чи 5 класу гнучкості Я звісно не спеціаліст по кабелях , але по-моєму ви щось не те кажете. 1 1 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Energon Опубліковано: У вівторок в 11:50 Поділитись Опубліковано: У вівторок в 11:50 9 минут назад, andrey_ka сказал: Я звісно не спеціаліст по кабелях , але по-моєму ви щось не те кажете. А чат GPT, що каже?) 2 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
andrey_ka Опубліковано: У вівторок в 11:53 Поділитись Опубліковано: У вівторок в 11:53 2 хвилини тому, Energon сказав: А чат GPT, що каже?) Без поняття. До чого тут ШІ ? 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Chatter Опубліковано: У вівторок в 12:06 Поділитись Опубліковано: У вівторок в 12:06 12 минут назад, andrey_ka сказал: До чого тут ШІ ? того, бо натуральний косячить 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
andrey_ka Опубліковано: У вівторок в 12:44 Поділитись Опубліковано: У вівторок в 12:44 13 хвилин тому, Chatter сказав: того, бо натуральний косячить Та я бачу. Сам по собі ПВС є проводом. Але , якщо його запихнути в захисну оболонку , він автоматично стане кабелем. Читайте визначення , що таке кабель. ПС.. Якщо ви вже косячите , то не обзивайте ВВГ кабелем , бо він нічим не відрізняється від ПВС , окрім як структурою жили. 1 2 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Chatter Опубліковано: У вівторок в 13:33 Поділитись Опубліковано: У вівторок в 13:33 (змінено) 49 минут назад, andrey_ka сказал: Сам по собі ПВС є проводом. Але , якщо його запихнути в захисну оболонку , він автоматично стане кабелем. Не стане Змінено У вівторок в 13:34 користувачем Chatter 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: У вівторок в 13:36 Поділитись Опубліковано: У вівторок в 13:36 (змінено) , Змінено У вівторок в 13:59 користувачем Vitaliy67 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
andrey_ka Опубліковано: У вівторок в 13:57 Поділитись Опубліковано: У вівторок в 13:57 9 хвилин тому, Chatter сказав: Не стане Так , дійсно не стане , визнаю свою помилку. Це дійсно в чистому вигляді не кабель , як і ВВГ і всі інші проводи які використовують для прокладання електропроводки в будинку. Якщо бути точним в термінах , то це кабельний виріб , а правильно називається - захищений провід , як і ВВГ та всі інші. Кабель це те , що прокладається в землі та під водою. 19 хвилин тому, Chatter сказав: Яке це має відношення до визначення терміну ? 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз