Kotic Опубліковано: 19 квітня Поділитись Опубліковано: 19 квітня 22 часа назад, mib сказал: имхо без разницы, ну разве что не поливать после обработки я раза 3 за сезон обрабатываю, можно гольф можно лентур у них действующее вещество одинаковое, беру то что есть в наличии Обприскувати по нескошеній траві. Після обробки газону траву не косити впродовж 3-х діб Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Телесистемы Опубліковано: 19 квітня Поділитись Опубліковано: 19 квітня 57 минут назад, Kotic сказал: Обприскувати по нескошеній траві. Після обробки газону траву не косити впродовж 3-х діб так, сьогодні придбав гольф, теж саме прочитав але вчора покосив вперше в сезоні мабуть,тиждень дам газону відпочити, а потім дам гольф, а ще через тиждень - підкормку Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 19 квітня Поділитись Опубліковано: 19 квітня 1 час назад, Kotic сказал: Обприскувати по нескошеній траві. Після обробки газону траву не косити впродовж 3-х діб Имхо без разницы, просто если сразу после покоса, площадь листа меньше, а если сразу скосить то опять таки все что на скошеном не сработает Так что чуть хуже будет эффективность, но самой траве ничего не будет, если конечно ее не вчера посеяли Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 19 квітня Поділитись Опубліковано: 19 квітня У мене питання...коли є тварина в домі, як тоді з гербіцидами? Зі старим песиком таких проблем не було, але зараз молода і жвава, і все хоче запхнути до рота(( зрозуміло, що коли буду обробляти то не випускаю, але скільки ще треба зачекати? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kvintich Опубліковано: 20 квітня Поділитись Опубліковано: 20 квітня 12 часов назад, irina1969 сказал: У мене питання...коли є тварина в домі, як тоді з гербіцидами? Зі старим песиком таких проблем не було, але зараз молода і жвава, і все хоче запхнути до рота(( зрозуміло, що коли буду обробляти то не випускаю, але скільки ще треба зачекати? На вечір обробляєте, зранку гарно проливаєте. І можна пускати бігати. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Гаврило Капецький Опубліковано: В суботу в 13:26 Поділитись Опубліковано: В суботу в 13:26 27.07.2012 в 11:31, =YaSto= сказав: вот и мы наконец угомонились с огородом - решили часть земли засадить газоном нужны советы, бо ранее этим вообще не занимались первое - какой брать? на сегодня полно вариантов... по своему опыту напишите кто чего сеял и как места два - одно между молодыми деревьями, где со временем станеть тень и есть полностью солнечная площадка в 2-3 сотки под активный детский отдых (футбол, тенис, бадминтон ну и просто полежать:D) какие виды газона лучше сеять, какие по Вашему опыту более неприхотливы и жизнеспособны, у меня нет желания с утра до ночи поливать или тратить кучу денег на автоматический полив, по мне - не разумно Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз