vov@n Опубліковано: У вівторок в 15:55 Поділитись Опубліковано: У вівторок в 15:55 так само за серпень 2025 оплатили боржок (Київська область) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tinka Опубліковано: 19 годин тому Поділитись Опубліковано: 19 годин тому виділили мені 10 квт на 1 фазу, оплатила 5 квт додаткових, оплатила розробку проекту на внутрішні мережі, на вимір заземлення на будинку. Обираю двонаправленний лічильник і модем. Можете порекомендувати який хороший і відносно не дорогий? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AndryG Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 14 годин тому, Tinka сказав: виділили мені 10 квт на 1 фазу, оплатила 5 квт додаткових, оплатила розробку проекту на внутрішні мережі, на вимір заземлення на будинку. Обираю двонаправленний лічильник і модем. Можете порекомендувати який хороший і відносно не дорогий? На проект мереж це вас розвели як і на заземлення. Вибір лічильника залежить від мережі сбору даних з лічильника: GSM, PLC... Це треба уточнити у надавача послуг комерційного обліку. Як не хочете платити зайві гроші, то питайте у них посилання на пункт Кодексу і не платіть одразу, в спитайте людей... 10кВт - це вам пощастило. Хай буде моральною компенсацією за дурні проекти. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 22 хвилини тому, AndryG сказав: 10кВт - це вам пощастило. Хай буде моральною компенсацією за дурні проекти. У чому щастя? Зараз плати і тобі дають 11кВт без усіляких проблем. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 2 часа назад, AndryG сказал: 10кВт - це вам пощастило. А можна розвинути думку? 2 часа назад, AndryG сказал: На проект мереж це вас розвели як і на заземлення. Ну тут не посперечаєшся. Слава яйцям в мене ДТЕК і зазвичай вони не дають вибору, а вказують або конкретну модель лічильника і ціну при покупці в них, або перелік моделей лічільників, яки вони готови прийняти від вас, якщо ви хочете придбати їх на стороні. Змінено 2 години тому користувачем Vikctor Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 3 години тому, AndryG сказав: 10кВт - це вам пощастило. в мене 7kW, автомат на 40А. При споживанні 6kW напруга падає до 180v. В РЕС так і говорили, шо при слабкій лінії сенсу купляти більше немає. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AndryG Опубліковано: 52 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 52 хвилини тому 58 хвилин тому, yur43 сказав: в мене 7kW, автомат на 40А. При споживанні 6kW напруга падає до 180v. В РЕС так і говорили, шо при слабкій лінії сенсу купляти більше немає. Хитрожопий РЕМ у вас, як і у всіх Згідно договору на постачання вони повинні забезпечити напругу/потужність. Користуються незнанням людей законів і казки розказують. Скарга в НКРЕКП творить дива. 3 години тому, Фрай сказав: У чому щастя? Зараз плати і тобі дають 11кВт без усіляких проблем. Можуть закрутити "потрібно провести модернізацію ліній. нема технічної можливості". Та, якщо жадібність взяла своє і підписали угоду на 10кВт, то можна тепер писати скарги "де мої 10 кВт".На сайті держеергонагляду є підборка скарг і результатів - цікаво почитати, за людей порадіти. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
k-master Опубліковано: 21 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 21 хвилин тому 24 хвилини тому, AndryG сказав: Хитрожопий РЕМ у вас, як і у всіх Згідно договору на постачання вони повинні забезпечити напругу/потужність. Користуються незнанням людей законів і казки розказують. Скарга в НКРЕКП творить дива. Можуть закрутити "потрібно провести модернізацію ліній. нема технічної можливості". Та, якщо жадібність взяла своє і підписали угоду на 10кВт, то можна тепер писати скарги "де мої 10 кВт".На сайті держеергонагляду є підборка скарг і результатів - цікаво почитати, за людей порадіти. Якщо приєднання стандартне то вони можуть крутити що завгодно, але у кодексі системи розподілу написано що таке стандартне приєднання і ціни на нього. Якщо підключили то повинно бути бо у вартість стандартного приєднання входить модернізація мереж. Але усі системи рахуються з коефіцієнтом використання котрий завжди менше одиниці. І коли електроенергія є постійно то те що на 100 кВт потужності стоїть трансформатор на 50 кВт нікому не заважає за винятком ситуацій коли наприклад будинок з електроплитами та усі 31-го грудня вирішили щось приготувати. Але навіть в такому випадку зазвичай вистачає. А от коли електроенергії нема то коли її вмикають то усі починають користуватись на усю замовлену потужність і починаються проблеми. У кращому випадку низька напруга, у поганому дим з трансформаторів. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AndryG Опубліковано: 9 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 9 хвилин тому (змінено) 12 хвилин тому, k-master сказав: Якщо приєднання стандартне то вони можуть крутити що завгодно, але у кодексі системи розподілу написано що таке стандартне приєднання і ціни на нього. Якщо підключили то повинно бути бо у вартість стандартного приєднання входить модернізація мереж. Але усі системи рахуються з коефіцієнтом використання котрий завжди менше одиниці. І коли електроенергія є постійно то те що на 100 кВт потужності стоїть трансформатор на 50 кВт нікому не заважає за винятком ситуацій коли наприклад будинок з електроплитами та усі 31-го грудня вирішили щось приготувати. Але навіть в такому випадку зазвичай вистачає. А от коли електроенергії нема то коли її вмикають то усі починають користуватись на усю замовлену потужність і починаються проблеми. У кращому випадку низька напруга, у поганому дим з трансформаторів. У мене і до війни на нашій дохлій лінії в обід 257В було влітку. В минулому році зробив зелений тариф на 6кВт. Більше 3кВт в обід я продати не можу і це в будинку 258В. У кожного другого на вулиці СЕС стоять. Є кілька по 30Квт на загальній лінії. А у нас на вулиці один сіп протягнутий на обідві сторони вулиці, до ТП хз скільки метрів. З однієї сторони, у нас в країні біда з енергетикою - сиди і радій, що маєш, не скаржись. А з іншої сторони - РЕМу насрать на лінії, на споживачів, на обов'язки і війна, в даному випадку, тут ні до чого. Змінено 8 хвилин тому користувачем AndryG Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз