Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Зелений тариф в кожен дім

gespenster

Рекомендовані повідомлення

так само за серпень 2025 оплатили боржок (Київська область)

• Лайк 2
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

виділили мені 10 квт на 1 фазу, оплатила 5 квт додаткових, оплатила розробку проекту на внутрішні мережі, на вимір заземлення на будинку. Обираю двонаправленний лічильник і модем. Можете порекомендувати який хороший і відносно не дорогий?

Посилання на коментар

14 годин тому, Tinka сказав:

виділили мені 10 квт на 1 фазу, оплатила 5 квт додаткових, оплатила розробку проекту на внутрішні мережі, на вимір заземлення на будинку. Обираю двонаправленний лічильник і модем. Можете порекомендувати який хороший і відносно не дорогий?

На проект мереж це вас розвели як і на заземлення. Вибір лічильника залежить від мережі сбору даних з лічильника: GSM, PLC... Це треба уточнити у надавача послуг комерційного обліку.

Як не хочете платити зайві гроші, то питайте у них посилання на пункт Кодексу і не платіть одразу, в спитайте людей...

10кВт - це вам пощастило. Хай буде моральною компенсацією за дурні проекти.

• Лайк 1
Посилання на коментар

22 хвилини тому, AndryG сказав:

10кВт - це вам пощастило. Хай буде моральною компенсацією за дурні проекти.

У чому щастя?

Зараз плати і тобі дають 11кВт без усіляких проблем.

Посилання на коментар

2 часа назад, AndryG сказал:

10кВт - це вам пощастило. 

А можна розвинути думку?

2 часа назад, AndryG сказал:

На проект мереж це вас розвели як і на заземлення.

Ну тут не посперечаєшся.

Слава яйцям в мене ДТЕК і зазвичай вони не дають вибору, а вказують або конкретну модель лічильника і ціну при покупці в них, або перелік моделей лічільників, яки вони готови прийняти від вас, якщо ви хочете придбати їх на стороні.

Змінено користувачем Vikctor
Посилання на коментар

3 години тому, AndryG сказав:

10кВт - це вам пощастило.

в мене 7kW, автомат на 40А. При споживанні 6kW напруга падає до 180v. В РЕС так і говорили, шо при слабкій лінії сенсу купляти більше немає.

Посилання на коментар

58 хвилин тому, yur43 сказав:

в мене 7kW, автомат на 40А. При споживанні 6kW напруга падає до 180v. В РЕС так і говорили, шо при слабкій лінії сенсу купляти більше немає.

Хитрожопий РЕМ у вас, як і у всіх :) Згідно договору на постачання вони повинні забезпечити напругу/потужність. Користуються незнанням людей законів і казки розказують. Скарга в НКРЕКП творить дива.

3 години тому, Фрай сказав:

У чому щастя?

Зараз плати і тобі дають 11кВт без усіляких проблем.

Можуть закрутити "потрібно провести модернізацію ліній. нема технічної можливості". Та, якщо жадібність взяла своє і підписали угоду на 10кВт, то можна тепер писати скарги "де мої 10 кВт".На сайті держеергонагляду є підборка скарг і результатів - цікаво почитати, за людей порадіти.

Посилання на коментар

24 хвилини тому, AndryG сказав:

Хитрожопий РЕМ у вас, як і у всіх :) Згідно договору на постачання вони повинні забезпечити напругу/потужність. Користуються незнанням людей законів і казки розказують. Скарга в НКРЕКП творить дива.

Можуть закрутити "потрібно провести модернізацію ліній. нема технічної можливості". Та, якщо жадібність взяла своє і підписали угоду на 10кВт, то можна тепер писати скарги "де мої 10 кВт".На сайті держеергонагляду є підборка скарг і результатів - цікаво почитати, за людей порадіти.

Якщо приєднання стандартне то вони можуть крутити що завгодно, але у кодексі системи розподілу написано що таке стандартне приєднання і ціни на нього. Якщо підключили то повинно бути бо у вартість стандартного приєднання входить модернізація мереж. Але усі системи рахуються з коефіцієнтом використання котрий завжди менше одиниці. І коли електроенергія є постійно то те що на 100 кВт потужності стоїть трансформатор на 50 кВт нікому не заважає за винятком ситуацій коли наприклад будинок з електроплитами та усі 31-го грудня вирішили щось приготувати. Але навіть в такому випадку зазвичай вистачає. А от коли електроенергії нема то коли її вмикають то усі починають користуватись на усю замовлену потужність і починаються проблеми. У кращому випадку низька напруга, у поганому дим з трансформаторів.

• Лайк 2
Посилання на коментар

12 хвилин тому, k-master сказав:

Якщо приєднання стандартне то вони можуть крутити що завгодно, але у кодексі системи розподілу написано що таке стандартне приєднання і ціни на нього. Якщо підключили то повинно бути бо у вартість стандартного приєднання входить модернізація мереж. Але усі системи рахуються з коефіцієнтом використання котрий завжди менше одиниці. І коли електроенергія є постійно то те що на 100 кВт потужності стоїть трансформатор на 50 кВт нікому не заважає за винятком ситуацій коли наприклад будинок з електроплитами та усі 31-го грудня вирішили щось приготувати. Але навіть в такому випадку зазвичай вистачає. А от коли електроенергії нема то коли її вмикають то усі починають користуватись на усю замовлену потужність і починаються проблеми. У кращому випадку низька напруга, у поганому дим з трансформаторів.

У мене і до війни на нашій дохлій лінії в обід 257В було влітку. В минулому році зробив зелений тариф на 6кВт. Більше 3кВт в обід я продати не можу і це в будинку 258В. У кожного другого на вулиці СЕС стоять. Є кілька по 30Квт на загальній лінії. А у нас на вулиці один сіп протягнутий на обідві сторони вулиці, до ТП хз скільки метрів. З однієї сторони, у нас в країні  біда з енергетикою - сиди і радій, що маєш, не скаржись. А з іншої сторони - РЕМу насрать на лінії, на споживачів, на обов'язки і війна, в даному випадку, тут ні до чого.

Змінено користувачем AndryG
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...