razzil Опубліковано: 25 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 25 жовтня 2024 зранку вже було 21.7, думав ввечері перший раз пічку розтопити, але до вечора до 22 піднялася температура, то ще почекаю. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 1 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 1 листопада 2024 Товарищи кто на Харьковском живет в Киеве, подскажите включили отопление!? Вчера был на квартире у дитяти, новый ЖК, отопление от города. Открыл кран на теплосчетчике, открыл батареи, спустил воздух, забурлило внутри, но тепла нет) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 1 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 1 листопада 2024 16 хвилин тому, DimaF сказав: подскажите включили отопление!? якщо віж Єврореконструкції - то так 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Danylo Ivanov Опубліковано: 1 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 1 листопада 2024 В 22.10.2024 в 18:54, Vikctor сказал: Не знаю як ви рахували, але це хіба що у випадку халявних дрів. Якщо що, то в мене опалення на електриці. І скільки кВт взимку за місяць набігає? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 1 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 1 листопада 2024 3 минуты назад, Danylo Ivanov сказал: І скільки кВт взимку за місяць набігає? По різному. В середньому біля 2000кВтг 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Danylo Ivanov Опубліковано: 1 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 1 листопада 2024 (змінено) 34 минуты назад, Vikctor сказал: По різному. В середньому біля 2000кВтг У мене приблизно так само, до 1700-1800 кВт*г в зимові місяці. Змінено 1 листопада 2024 користувачем Danylo Ivanov Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Made in USSR Опубліковано: 2 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 2 листопада 2024 (змінено) вы шо мерзните ? пипец. у меня газа в ОКТЯБРЕ ушло 200 м. куб. это 2000 квт. ВЫ шо там в термосах живете *?😁 Змінено 2 листопада 2024 користувачем Made in USSR 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 2 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 2 листопада 2024 1 час назад, Made in USSR сказал: вы шо мерзните ? пипец. у меня газа в ОКТЯБРЕ ушло 200 м. куб. это 2000 квт. ВЫ шо там в термосах живете *?😁 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
voglya Опубліковано: 2 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 2 листопада 2024 2 часа назад, Made in USSR сказал: вы шо мерзните ? пипец. у меня газа в ОКТЯБРЕ ушло 200 м. куб. это 2000 квт. ВЫ шо там в термосах живете *?😁 Третий (или четвертый?) день как ВЫКЛЮЧИЛИ котел. Сейчас в доме 20-21. Старый дом - шлакоблок облицованный кирпичом, деревянные окна (не стеклопакеты). На кухне постоянно открыта форточка для кошки. Правда, как темнеет - ставни закрываем, так спокойнее )))) Харьков. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дашуля Опубліковано: 2 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 2 листопада 2024 В 01.11.2024 в 14:43, DimaF сказал: Товарищи кто на Харьковском живет в Киеве, подскажите включили отопление!? Вчера был на квартире у дитяти, новый ЖК, отопление от города. Открыл кран на теплосчетчике, открыл батареи, спустил воздух, забурлило внутри, но тепла нет) Так включили. В мене така ж сама проблема була, опалення по будинку дали,але знизу було,а верхні ні. Подзвонила в ЖЕК і сантехнік зтравив повітря. Бо в нас в будинку два контури,от другий і не грів 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dendnepr Опубліковано: 2 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 2 листопада 2024 3 часа назад, Made in USSR сказал: вы шо мерзните ? пипец. у меня газа в ОКТЯБРЕ ушло 200 м. куб. это 2000 квт. ВЫ шо там в термосах живете *?😁 У Вас есть мемориал "Вечный огонь"? Вчера протопили "евро" буржуйкой часа три. Сегодня никто не просит отопления. 22.1 сейчас на первом этаже. Так это сегодня ветер дует. И проветриваем Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Made in USSR Опубліковано: 2 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 2 листопада 2024 любим что бы было комфортно ,тепло. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
tayatlas Опубліковано: 3 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 3 листопада 2024 В 02.11.2024 в 16:20, Made in USSR сказал: вы шо мерзните ? пипец. у меня газа в ОКТЯБРЕ ушло 200 м. куб. это 2000 квт. ВЫ шо там в термосах живете *?😁 Ох, ну ни фига ж себе..... Вы весь двор с прилегающей территорией пытаетесь отопить ? Или у вас хоромы замковой постройки 13-15 веков из камня ? Такого расхода газа я у себя не помню с зимы 19-20 года.... и то в самый холодный месяц когда температура в отдельные дни опускалась до минус 20-23 ..... Последние годы зимы выдавались куда теплее и расход в 200 кубов/месяц стал недостижим.... что в общем-то радует..... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Made in USSR Опубліковано: 3 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 3 листопада 2024 ну не знаю .......ну не получается мало . А Вы знаете сколько надо газа что бы принять 1 ванну ? отвечу ; куб - полтора . 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 3 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 3 листопада 2024 9 минут назад, Made in USSR сказал: ну не знаю .......ну не получается мало . А Вы знаете сколько надо газа что бы принять 1 ванну ? отвечу ; куб - полтора . Вспомнил как мы в детстве дурачились Алло это вас директор зоопарка тревожит у вас горячая вода есть? - да Ну тогда мы завтра к вам слона купать приведем - ааа пошел ты.... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 4 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 4 листопада 2024 12 часов назад, tayatlas сказал: расход в 200 кубов/месяц стал недостижим. О какой площади идет речь? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
razzil Опубліковано: 4 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 4 листопада 2024 25.10.2024 в 15:55, razzil сказав: зранку вже було 21.7, думав ввечері перший раз пічку розтопити, але до вечора до 22 піднялася температура, то ще почекаю. Середньодобова впала до 5, автоматика здалася і сказала треба. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
normal Опубліковано: 4 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 4 листопада 2024 16.10.2024 в 11:15, normal сказав: Я коту вже давно включив своє опалення на терасі, інакше гад посеред ночі дереться "пустіть в хату" і мене буде... Прихований текст А я забрав коврик у кота і переставив у підвал під ємності з майбутнім вином, бо вчора обірвав три останні сорти винограду, а у підвалі всього +14 і може не заграти, якщо пропаде виноград це капець... а кіт не пропаде, він гад вже чує сніг і цілий день в хаті никається )) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
tayatlas Опубліковано: 4 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 4 листопада 2024 10 часов назад, DimaF сказал: О какой площади идет речь? 100 м2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dendnepr Опубліковано: 4 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 4 листопада 2024 (змінено) 2 часа назад, normal сказал: А я забрав коврик у кота і переставив у підвал під ємності з майбутнім вином, бо вчора обірвав три останні сорти винограду, а у підвалі всього +14 і може не заграти, якщо пропаде виноград це капець... а кіт не пропаде, він гад вже чує сніг і цілий день в хаті никається )) Є чудові дріжджі, які грають і при 14 градусах. І навіть при 10. В мене в льоху 12 зараз. Вишня досі грає Змінено 4 листопада 2024 користувачем Dendnepr Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadym petrov Опубліковано: 5 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 5 листопада 2024 В 03.11.2024 в 21:41, tayatlas сказал: Ох, ну ни фига ж себе..... Вы весь двор с прилегающей территорией пытаетесь отопить ? Или у вас хоромы замковой постройки 13-15 веков из камня ? Такого расхода газа я у себя не помню с зимы 19-20 года.... и то в самый холодный месяц когда температура в отдельные дни опускалась до минус 20-23 ..... Последние годы зимы выдавались куда теплее и расход в 200 кубов/месяц стал недостижим.... что в общем-то радует..... 185кв, утепление дома не самое лучшее, Киев, 152 куба за прошлый месяц Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
tayatlas Опубліковано: 6 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 6 листопада 2024 В 04.11.2024 в 21:46, Dendnepr сказал: Є чудові дріжджі, які грають і при 14 градусах. І навіть при 10. В мене в льоху 12 зараз. Вишня досі грає И что это за дрожжи такие чудесные, если не секрет ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dendnepr Опубліковано: 6 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 6 листопада 2024 Досить популярні. Lalvin EC 1118 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadym petrov Опубліковано: 6 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 6 грудня 2024 привет Киев, сколько сейчас на котле ставите С? у меня 47 град стоит неделю где-то, и вдруг, хата начала остывать:( 1 эт теплые полы, 2 эт батареи, утепление хрень Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 6 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 6 грудня 2024 6 минут назад, vadym petrov сказал: привет Киев, сколько сейчас на котле ставите С? у меня 47 град стоит неделю где-то, и вдруг, хата начала остывать:( 1 эт теплые полы, 2 эт батареи, утепление хрень Ну це ж неможливо порівняти насправді, бо немає двох однакових будинків. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз