Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Отчет о моей... ЖИЗНИ! :)

mastervovik

Рекомендовані повідомлення

Христос воскрес!

Для статистики: 5 травня, прокинувся з ранку +1, побіг одразу до винограду, весь практично знищений(. Таких піздніх заморозків не пам'ятаю, при тому що з середни квітня діти вже в басейні купаються. Виноград вже цвісти збирався, дві обробки пройшов...

IMG_20240505_111844.jpg

IMG_20240505_111927.jpg

• Конфуз 1
  • Сумно 12
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Капец

У меня пять кустов помидор на улице посажены - нормально все. Родителя рядом живут - виноград целый. 

К нам не дошло, хотя совсем рядом от тебя. Может из-за того, что гора прикрывает и река совсем рядом?

• Дякую 1
Посилання на коментар

В 06.05.2024 в 08:47, Dendnepr сказал:

Капец

У меня пять кустов помидор на улице посажены - нормально все. Родителя рядом живут - виноград целый. 

К нам не дошло, хотя совсем рядом от тебя. Может из-за того, что гора прикрывает и река совсем рядом?

Та я від річки метрів 300-400 по прямій, але в низині. Мені здаєтся що заморозки і тягнуться до річки долинами, а на буграх їх не буває.

• Лайк 3
Посилання на коментар

12 минут назад, mastervovik сказал:

Та я від річки метрів 300-400 по прямій, але в низині. Мені здаєтся що заморозки і тягнуться до річки долинами, а на буграх їх не буває.

Вдоль озера Куряче (Левобережный-3) все ирисы (цветы) стоят, как новорожденные, а чуть в сторону (метров 500-700), в направлении на запад - все сдохли, + крыжовник.

И не низина, и не гора. ХЗ, что это было

• Лайк 1
  • Дякую 1
Посилання на коментар

9 часов назад, mastervovik сказал:

Я від річці метрів 100. І рівень від річку 6-7 метрів. 

• Дякую 1
Посилання на коментар

То була не сама хололна, сьогодні прокинувся о 5, 0 градусів... Добило все що перший не вбив.

Я в шоці поліз класти цеглу,  великий заміс зробив, поклав майже свою денну норму, і в кінці коли розшивав побачив що шви сиплятся... Забув цемент в заміс кинуть на емоціях!:pozor:

А через пігмент не одразу побачив, з 5 до 11 клав, потім годину розбирав ...

• Сумно 6
Посилання на коментар

я раз так замес бетона на лестницу в погреб сделал. сразу  тоже не понял, бо песок закончился - я отсев серый добавил. долго вышкребал между опалубкой и арматурой

• Дякую 1
Посилання на коментар

10.05.2024 в 11:59, mastervovik сказав:

То була не сама хололна, сьогодні прокинувся о 5, 0 градусів... Добило все що перший не вбив.

Я в шоці поліз класти цеглу,  великий заміс зробив, поклав майже свою денну норму, і в кінці коли розшивав побачив що шви сиплятся... Забув цемент в заміс кинуть на емоціях!:pozor:

А через пігмент не одразу побачив, з 5 до 11 клав, потім годину розбирав ...

В нас так саме. Добряче побило. 

• Дякую 1
Посилання на коментар

• 5 місяців потому...

Привіт! У вас доступ до камер спостереження в нас на вулиці? 
Завтра якраз планую закінчити обкладання! На пьятницю вже пянка заплпнована :grin:

Фотки зараз пошукаю якісь...

Змінено користувачем mastervovik
  • Лайк 3
Посилання на коментар

Ось цікава фотка, в кладку пішло більше 50 кубів утеплювача, на фото частина що я докупляв коли зрозумів що не хватає))

IMG_20230425_142828.jpg

• Лайк 4
Посилання на коментар

Ось ще цікава фотка , там й будинок видно, це фото з реклами. Дожився що здавав літом територію для відпочинку тім хто вміє заробляти під час війни(

IMG_20240629_062746.jpg

• Лайк 3
Посилання на коментар

Десь так... Можу сказати що ми з дружиною прям в захваті, так подобаєтся результат! Це саме головне)

IMG_20241014_161015.jpg

IMG_20241014_161041.jpg

IMG_20241014_161158.jpg

IMG_20241014_161217.jpg

IMG_20241014_161359.jpg

• Лайк 17
  • Дякую 1
Посилання на коментар

Почав десь через пару тижнів після початку війни, як трошки оговтався і сімья в німеччину поїхала. Т.є війшло майже повних 3 сезони. 
Зараз вже після такої практики змігби вкаластись в повний сезон з березня по листопад, як що ні на що не відволікатися.
Все рбилось в одну морду, кожну цеглинку піднімав по драбинам та лісам, важко описати словами обєм роботи. З початку я навіть не представляв як я сам це все зроблю, робив щоб щось рбити)

• Лайк 14
Посилання на коментар

10 хвилин тому, mastervovik сказав:

Можу сказати що ми з дружиною прям в захваті, так подобаєтся результат! Це саме головне)

Це найголовніше! Сил та наснаги!

• Дякую 1
Посилання на коментар

• 2 тижні потому...
15.10.2024 в 16:36, mastervovik сказав:

Десь так... Можу сказати що ми з дружиною прям в захваті, так подобаєтся результат! Це саме головне)

Ще раз переглянув масштаби виконаного за останній період - вражає! На ту висоту підіймати матеріали з інструментами і це все в пару рук... , дуже потужно.

З наступного сезону перехід до внутрішніх комунікацій?

• Дякую 1
Посилання на коментар

13 часов назад, Vstar сказал:

Ще раз переглянув масштаби виконаного за останній період - вражає! На ту висоту підіймати матеріали з інструментами і це все в пару рук... , дуже потужно.

З наступного сезону перехід до внутрішніх комунікацій?

Маю надію що наступного сезону я буду стабільно зайнятий на якійсь стабільній роботі))

Осінній сезон продажів, який так і не розпочався , підтвердив необхідність змін(

я щоб дотягнути до осені, вже підробляв і на будівництві,  й ремонтував автівки й здавав територію а на життя сім'ї не вистачає, тільки в борги залазиш ще далі. Та вже і фізично і по віку та морально важко так розпилятись по всім фронтам. Як що не знайду стабільної роботи, а війна не закінчиться ( а я впевнений що вога не закінчиться), то взагалі прийдеться про продаж дому думати, а не про будівництво.

Але так, будівництво це мій антидепресант)) Буду переходити до внутрішніх робіт, на наступний сезон план мінімум - закінчити перегородки, утеплення даху, викласти трубу/грубу каміну та вентиляції, зварити сходи та інші дрібниці.

• Лайк 8
Посилання на коментар

10 часов назад, mastervovik сказал:

Маю надію що наступного сезону я буду стабільно зайнятий на якійсь стабільній роботі))

Тримайтеся. Думайте про перекваліфікацію.

Я, наприклад, в 58 років в 2023 році півшов вчитися на Data analyst, і вже через рік працюю Data інженером.

Теж полюбляю усе робити свіїми руками. Остання забавка це СЄС.

Став ловцем сонця))

• Лайк 7
  • Дякую 1
Посилання на коментар

3 часа назад, Gitan сказал:

Я, наприклад, в 58 років в 2023 році півшов вчитися на Data analyst, і вже через рік працюю Data інженером.

Став ловцем сонця))

А де навчалися?

Посилання на коментар

4 часа назад, Gitan сказал:

Став ловцем сонця))

В резюме так і написав, розглядаю перекваліфікацію в любу технічну галузь.

Але в мене є велике обтяження 10 років ФОП)) ейчари кажуть що це + вік практично ставлять хрест на моїй кар'єрі і привабливості як шукача не беручи до уваги навіть великий досвід.

Подивимось, думаю на крайняк буду проситись до якихось знайомих, благо їх багато хтось може та приютить. Але цей варіант розглядаю на крайній випадок, як що ні чого через ворк не знайду.

Посилання на коментар

16 минут назад, mastervovik сказал:

Але в мене є велике обтяження 10 років ФОП)) ейчари кажуть що це + вік практично ставлять хрест на моїй кар'єрі і привабливості як шукача не беручи до уваги навіть великий досвід.

Напиши в резюме что ты у себя работал как наемный сотрудник, а фоп потому что хозяин попросил :-)

• Дякую 1
Посилання на коментар

18 хвилин тому, mastervovik сказав:

В резюме так і написав, розглядаю перекваліфікацію в любу технічну галузь.

Подивимось, думаю на крайняк буду проситись до якихось знайомих, благо їх багато хтось може та приютить. Але цей варіант розглядаю на крайній випадок, як що ні чого через ворк не знайду.

Ну Ви ж на фопе не просто штаны протирали. Ценится не выслуга лет, а опыт и умения.

Хотя может выслуга лет в гос конторах важнее

• Дякую 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...