Фрай Опубліковано: 6 січня Поділитись Опубліковано: 6 січня Як сказати, я мав на увазі оце Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mastervovik Опубліковано: 6 січня Автор Поділитись Опубліковано: 6 січня 45 минут назад, Фрай сказал: Як сказати, я мав на увазі оце Що оце? Ферми? Так це як раз саме раціональне рішення для мого техзавдання. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 6 січня Поділитись Опубліковано: 6 січня (змінено) 17 хвилин тому, mastervovik сказав: Що оце? Ферми? Так, вірніше не самі ферми, а обʼєм який вони займають. Звичайно, що то лише моя думка, бо я ж не можу знати чому хазяїн зробив саме так, а не інакше. у будь-якому випадку заслуговує на повагу те, що ти незважаючи на все щось робиш, а не сидиш і ниєш як багато інших навколо. Змінено 6 січня користувачем Фрай 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 6 січня Поділитись Опубліковано: 6 січня (змінено) 1 година тому, mastervovik сказав: Що оце? Ферми? Так це як раз саме раціональне рішення для мого техзавдання. А це просто "оптічєскій обман зренія", чи там дійсно кілька сантиметрів прогиб? Змінено 6 січня користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mastervovik Опубліковано: 6 січня Автор Поділитись Опубліковано: 6 січня 27 минут назад, Фрай сказал: Так, вірніше не самі ферми, а обʼєм який вони займають. Так вони в загалі ні чого не займають, вони навпаки створюють корисний об'єм висячи в повітрі) Як що тебе бентежить їх висота, то це продовження існуючої покрівлі, як і планувалось. Нахил ідеальний, затрати мінімальні. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mastervovik Опубліковано: 6 січня Автор Поділитись Опубліковано: 6 січня 16 минут назад, vadimv сказал: А це просто "оптічєскій обман зренія", чи там дійскно кілька сантиметрів прогиб? Де? На фермі? На фермі це просто не можливо, вона скоріш обваится чим прогнется) На жб балках там є невеликий прогиб в розрахункових межах. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vstar Опубліковано: 21 квітня Поділитись Опубліковано: 21 квітня Вітаю! Володя не пропадайте з поля зору, продовжуйте звітувати. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз