standov Опубліковано: 4 години тому Автор Поділитись Опубліковано: 4 години тому (змінено) Хм, але-ж вони прям дуже не вигідні наче, в перерахунку на квтг. Доречі, як я зрозумів то 3000 пілон зняли з виробництва, чогось. 2000 та 5000 є Змінено 4 години тому користувачем standov 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 13 хвилин тому, standov сказав: Хм, але-ж вони прям дуже не вигідні наче, в перерахунку на квтг. Так, з вашою комплектацією не порівняти, але слава богу хоч такі і слава богу, що вчасно прочитав і відмовився від літієвих збірок, запропонували ці по 1125 і все одно не шкодую. Хто скаже дорого то нагадаю, це був листопад-грудень 2022 і у вільному продажу взагалі нічого не було (( Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 3 години тому Автор Поділитись Опубліковано: 3 години тому 12 минут назад, Фрай сказал: Так, з вашою комплектацією не порівняти, але слава богу хоч такі і слава богу, що вчасно прочитав і відмовився від літієвих збірок, запропонували ці по 1125 і все одно не шкодую. Хто скаже дорого то нагадаю, це був листопад-грудень 2022 і у вільному продажу взагалі нічого не було (( Та не, питання не про комплектацію як таку, я більше про то що 4шт 2000 коштували значно більше за 3шт 3000 при тій саме фактично ємності. Ну наявність в 22му то звісно да, купляли що було, я за 3000 їздив "в гаражі" на чайку до якогось мутного тіпа, виглядало то все максимально кримінально зі сторони) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
LAT Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 22 хвилини тому, standov сказав: Та не, питання не про комплектацію як таку, я більше про то що 4шт 2000 коштували значно більше за 3шт 3000 при тій саме фактично ємності. Ну наявність в 22му то звісно да, купляли що було, я за 3000 їздив "в гаражі" на чайку до якогось мутного тіпа, виглядало то все максимально кримінально зі сторони) До Сергія? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому Вертаючись до теми то я б докупив ще полички і не ризикував, на них вже можна до 100кг (преміум) А на звичайні рейки як у вас здається по 10-25кг при умові, що вони 2мм Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 3 години тому Автор Поділитись Опубліковано: 3 години тому 10 минут назад, LAT сказал: До Сергія? Не пам'ятаю) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 3 години тому Автор Поділитись Опубліковано: 3 години тому 1 минуту назад, Фрай сказал: Вертаючись до теми то я б докупив ще полички і не ризикував, на них вже можна до 100кг (преміум) А на звичайні рейки як у вас здається по 10-25кг при умові, що вони 2мм Воно теоретично по геометрії має витримувати бо там конструкція на скручування, і метал не зовсім фольга Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
LAT Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому Тільки що, standov сказав: Не пам'ятаю) Бо я привіз купу Пілонів з Дрогобича на Чайки. І собі пару штук. Може і вам вони дісталися. Зараз буду здавати свої 3000 тих часів і потроху іх міняти на 5000. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 3 години тому Автор Поділитись Опубліковано: 3 години тому 3 минуты назад, LAT сказал: Бо я привіз купу Пілонів з Дрогобича на Чайки. І собі пару штук. Може і вам вони дісталися. Зараз буду здавати свої 3000 тих часів і потроху іх міняти на 5000. Куди здавати?) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
LAT Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 1 година тому, standov сказав: Куди здавати?) На ОЛХ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз