ozor Опубліковано: 5 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 5 листопада 2024 Якою? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 5 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 5 листопада 2024 (змінено) 14 годин тому, ozor сказав: Якою? Якою машиною? Тією самою ) Яка не потребує зупинок на півгодини-годину через кожні 250-300 км, прокладання маршруту чітко по зарядним станціям, резервування портів, і в якій спина не пріє на дермантині і сонце не пече потилицю через скляну стелю. І в якій навіть круглий руль є, а не якийсь огризок. Змінено 6 листопада 2024 користувачем vadimv 1 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
seksinika Опубліковано: 5 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 5 листопада 2024 От куда же другая то возьмётся). Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 5 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 5 листопада 2024 7 хвилин тому, seksinika сказав: От куда же другая то возьмётся). Главное - зачем? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
seksinika Опубліковано: 5 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 5 листопада 2024 Главное за что), а за чем можно придумать))). Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 6 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 6 листопада 2024 8 годин тому, seksinika сказав: Главное за что), а за чем можно придумать))). Та это явление давно известно: Цитата "Я видел генералов - они пьют и едят нашу смерть. Их дети сходят с ума то того, что им нечего больше хотеть. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 6 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 6 листопада 2024 (змінено) 12 часов назад, vadimv сказал: Главное - зачем? марно поясняти те ходячому цитатнику ТП бінго Змінено 6 листопада 2024 користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 6 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 6 листопада 2024 (змінено) 12 часов назад, seksinika сказал: Главное за что), а за чем можно придумать))). пункт 4 ТП бінго - "нищеброд , ньітик , обиженка , зол на женский род"(с) Змінено 6 листопада 2024 користувачем Бездомный 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 10 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 10 листопада 2024 У США тим, хто хотів би швидше пережити майбутній термін Трампа, стали пропонувати 4-річні кругосвітні круїзи під назвою «Промотай вперед». Круїз all-inclusive охопить 140 країн світу з усіх континентів. Ціна - 256 тис. дол за одномісну каюту і 320 тис. за двомісну каюту. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Zak Опубліковано: 10 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 10 листопада 2024 1 час назад, vadimv сказал: У США тим, хто хотів би швидше пережити майбутній термін Трампа, стали пропонувати 4-річні кругосвітні круїзи під назвою «Промотай вперед». Круїз all-inclusive охопить 140 країн світу з усіх континентів. Ціна - 256 тис. дол за одномісну каюту і 320 тис. за двомісну каюту. Цікаво хто цільова аудіторія цього круїзу? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 10 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 10 листопада 2024 5 хвилин тому, Zak сказав: Цікаво хто цільова аудіторія цього круїзу? Бейонс, Тейлор Свіфт etc ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
seksinika Опубліковано: 10 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 10 листопада 2024 Вот Вадим, махнули бы в турне а), было бы о чем писать вечерам))), а то Испания уже как то не того. 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gonchik Опубліковано: 11 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 11 листопада 2024 16 часов назад, Zak сказал: Цікаво хто цільова аудіторія цього круїзу? «Остановите планету, я сойду». Люди, що вживають цю фразу, отримали шанс) 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 11 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 11 листопада 2024 19 хвилин тому, Gonchik сказав: «Остановите планету, я сойду». Люди, що вживають цю фразу, отримали шанс) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 13 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 13 листопада 2024 Повінь у провінції Малага в Іспанії Евакуація через загрозу розливу річки Кампанілья, тисячі людей залишають свої домівки. Торгові центри El Corte Inglés у Малазі та Марбельї тимчасово закриті через підтоплення. Річка Гуадалевін несе бурхливі потоки через ущелину Ель-Тахо. Червоний рівень тривоги оголошено для Малаги та Торремоліноса. Евакуйовано 3 тисячі осіб вздовж річки Гуадальорсе. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 13 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 13 листопада 2024 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
loader Опубліковано: 13 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 13 листопада 2024 03.11.2024 в 14:30, allanek сказав: приїхавши в Польщу через 2,5 роки, бачу відчутну різницю у відношенні до українців тоді і зараз. Ну дружина з дітьми поверталась через 2.5 міс після початку поіномаштабки, на кордоні поляки не були надто чемними. Ще раз : дружина з 2 дітьми, не бугай чи мажор. І не в черзі за соціалкою, а на кордоні назад. Тому не треба рожевих фарб, вони звісно і помагали багато, але і відношення було різним. Це треба спокійно сприймати. 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
loader Опубліковано: 13 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 13 листопада 2024 47 хвилин тому, vadimv сказав: Повінь у провінції Малага в Іспанії Евакуація через загрозу розливу річки Кампанілья, тисячі людей залишають свої домівки. Торгові центри El Corte Inglés у Малазі та Марбельї тимчасово закриті через підтоплення. Річка Гуадалевін несе бурхливі потоки через ущелину Ель-Тахо. Червоний рівень тривоги оголошено для Малаги та Торремоліноса. Евакуйовано 3 тисячі осіб вздовж річки Гуадальорсе. Живемо в такій реальності де це тягне максимум на тур тріп. Червоний рівень тривоги, ха-ха. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 14 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 14 листопада 2024 2 години тому, loader сказав: назад. Тому не треба рожевих фарб, вони звісно і помагали багато, але і відношення було різним. Де ви їх побачили - рожеві фарби? Була констатація факту і не більше. Рожевий колір, взагалі, то не моє, в любих сенсах. І до чого иут допомога? В розповіді ьуло лише про проходження митниць. 2 години тому, loader сказав: . Ще раз : дружина з 2 дітьми, не бугай чи мажор. І не в черзі за соціалкою, а на кордоні назад До чого тут бугай чи мажор? Або соціалка? Ну і ми біули в Польщі 2, 5 місяці на початку повномасштабки. Теж нічого не оформлювали, ніякої соціалки, ні там, ні тут. Про що це повинно казати? Що ми бугаї чи мажори? Не зрозуміла ваш допис і яке він має відношення до моєї розповіді? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
loader Опубліковано: 14 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 14 листопада 2024 5 годин тому, allanek сказав: Не зрозуміла ваш допис і яке він має відношення до моєї розповіді? Допис до того що нічого не змінилось. І не треба губи дути що там щось за 2 роки мінялось, бо якісь там причини. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 14 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 14 листопада 2024 (змінено) 54 хвилини тому, loader сказав: І не треба губи дути Напрям, в якому "губи дути" самі зрозумієте ? І ще. Впродовж 14 років маю можливість спостерігати за життям в Польщі зблизька, тож що мені казати з цього приводу буду вирішувати я. Кому не подобається, може написати свої враження. Мається на увазі, що враження про поляків, а не про те, що я думаю з цього приводу. Змінено 14 листопада 2024 користувачем allanek Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
loader Опубліковано: 14 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 14 листопада 2024 7 хвилин тому, allanek сказав: Напрям, в якому "губи дути" самі зрозумієте ? Так ви ж дуєте, розповідаєте байки для бідних. Тому самі в тому напрямку і пензлюйте. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 14 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 14 листопада 2024 Я, поки " попензлювала" до Польщі, потім "попензлюю" далі, щоб вибрати країну, де сподобається жити. Тож в нас різні напрямки "пензлювання". Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 14 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 14 листопада 2024 9 годин тому, loader сказав: Живемо в такій реальності де це тягне максимум на тур тріп. Червоний рівень тривоги, ха-ха. Та я з вами згодний, що порівняно з ракетами і шахедами це так, прикольна розвага. Просто якщо хтось надумає сюди їхати, то краще без авто. Ну, щоб не переживати, якщо його змиє в море, як у наших знайомих у Валенсії. І селитися краще на верхніх поверхах. Ото й всі перестороги. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 14 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 14 листопада 2024 знайомий з дружиною нещодавно народили третю дитину та виїхали до Норвегії 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз