Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

Вночі була наймасштабніша за весь час війни атака на Рівненську область. Летіло все, від БПЛА до ракет різного типу 

• Сумно 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

3 минуты назад, US7IGN сказал:

а чого ви у мене питаєте? :lol:

Ок, в Доща перепитаю. 

Але думаю, шо буде, щось в стилі, що до осені перелапають всіх ухилянтів, і 300 тис СЗЧешників, озброять лаперними сапатками і кинуть в останній штурм на Москву 😎

Посилання на коментар

32 минуты назад, vadimv сказал:

Нема сенсу порівнювати - Лана хороша, весела людина, а Вінка - людина, що вміє мислити.

Потрібно уточнити - я мав на увазі їх головні риси, але це зовсім не означає, що вони не мають інших позитивних моментів. Ще раз привіт усім знайомим. Ще й Точкіну додатково, пам'ятаю він поїхав до Монреалю. Принагідно, тут у мене така колізія, родичка, яка виїхала за відомою програмою (точно не пам'ятаю, щось типу Куает) повертається назад в Україну. І така історія - у її родини з нею напружені відносини, тому нічого достеменно невідомо - невже вона перейшла в якесь інше громадянство, бо розраховує знову їхати до Канади. Але, наскільки пам'ятаю по його постам - це майже нереальна тягомотина.

Може багатьом не дуже цікаво буде, але річ така - хоча я вже говорив за це - 2.5 років тому попав на інсульт, потім відновився досить непогано, але 2 роки тому зламав вертлюг і ходжу тепер з титановою пластиною в нозі і кульгаю з паличкою. На все є докі, знимкі КТ, рентгена і т.д. Бачу що дехто не вірить, але не завжди це трагічно. Мамі моєї куми вже 83 роки і вона перенесла 2 коматозних інсульта і ще щось в темі.

На завершення - ніби перевірка розказанног, знаю з трішки раніших часів, що пані Вінка пробувала перебратись до Мілану. Хотілось би знати, як зараз справа з цім питанням і ще раз побажати усіх благ!

Посилання на коментар

38 хвилин тому, vadimv сказав:

Тии не менш більше половини з них вирішили жити поза власною країною.

І після 7 жовтня 2023 їхня кількість тільки збільшилася.

То інша історія. Мова про те якщо є місце куди можна приїхати/повернутись то перспектив у такого народу незрівнянно більше ніж якщо такого місця немає

Посилання на коментар

21 хвилину тому, US7IGN сказав:

ще трохи, головне до осені протягнути :flag1:

До рішучого етапу, завершення будівництва чи страшного супу?

Як бачите, казка про бройлерний комбінат імені Луначарського справила на мене неябияке враження у 1993 )

18 хвилин тому, sergio сказав:

А що такого  осенью має відбутись, що кардинально все змінить?! Приліт інопланетян, які все пофіксять розглядати не будемо 😎

Курчат по осені порахують )

Змінено користувачем vadimv
Посилання на коментар

2 хвилини тому, sergio сказав:

Ок, в Доща перепитаю

Я з підорасами не розмовляю

Прокачування ваших підорасних скілів з вас людини не зробить, як із макиївських юристів чи яйцелизів - ви з тих, про кого написала алланек

• Лайк 6
  • Дякую 2
Посилання на коментар

8 хвилин тому, Дощ сказав:

якщо є місце куди можна приїхати/повернутись то перспектив у такого народу незрівнянно більше ніж якщо такого місця немає

Якось не чув, щоб цигани на цю тему співали тужливих пісень.

Посилання на коментар

3 хвилини тому, Дощ сказав:

ви з тих, про кого написала алланек

Що б не казала людина - вона завжди каже про себе )

Посилання на коментар

1 час назад, vadimv сказал:

Хренасе! Я как увидел дым над Крещатиком - сразу понял, чем это пахнет...

Люди ж різні, я вже писав за це - у моєї сусідки брат був на роботах за кордоном, мабуть, не якийсь там штукатур, бо працював тут податківцем. Повернувся відразу в Україну в лютому 22 -го року, як почалась гаряча фаза. Троє дітей у нього. Десь місяця вже два тому попав під дрон, кажуть - якби відразу змогли евакуювати, то би вижив.

Змінено користувачем kim chen lhoran
  • Лайк 1
  • Сумно 3
Посилання на коментар

6 хвилин тому, vadimv сказав:

Що б не казала людина - вона завжди каже про себе )

Я про вас нічого не писав, та і вона також, але помітив як ви відразу зреагували і взяли на себе - може маєте підстави

А втім, ваші довгограючі міжсобойчики лишайте між собою

• Дякую 1
Посилання на коментар

1 година тому, kim chen lhoran сказав:

Люди ж різні, я вже писав за це - у моєї сусідки брат був на роботах за кордоном, не якийсь там штукатур, бо працював тут податківцем. Повернувся відразу в Україну в лютому 22 -го року, як почалась гаряча фаза. Троє дітей у нього. Десь місяця вже два тому попав під дрон, кажуть - якби відразу змогли евакуювати, то би вижив.

З точки зору програми ДНК все правильно зробив 

1 година тому, Дощ сказав:

як ви відразу зреагували

А мене в інших темах зразу банять, коли я на неї реагую ) тому я там на неї більше не реагую ))

ваші довгограючі міжсобойчики лишайте між собою

Можна подумати, що це я за нею по всіх темах бігаю )

• Хаха 1
Посилання на коментар

14 хвилин тому, vadimv сказав:

Якось не чув, щоб цигани на цю тему співали тужливих пісень.

Не кожен схоче/зможе бути циганом, не думаю що вони - зразок для наслідування

Посилання на коментар

25 минут назад, Дощ сказал:

з вас людини не зробить, як із макиївських юристів

Макиївський юрист може бути банально хворий, та й він родом не з Макиївки, а з Волині. Мене трохі життя (хвороби) погаратало, але все ж пам'ятаю, що він своє авто навантажив амуніцією і відправив з волонтерами на фронт

Змінено користувачем kim chen lhoran
  • Лайк 1
Посилання на коментар

Глава Української держави Володимир Зеленський під час інтерв'ю для  ABC News заявив, що глава Кремля Владімір Путін може перемогти у війні, яку він розпочав проти України, за умови, якщо вона буде тривати багато років 

"Він може перемогти, тільки, якщо це буде дуже, дуже довга війна, яка триватиме багато років і без санкцій. Це те, чого Путін насправді хоче, оскільки йому потрібні будуть гроші для ведення війни. І він хоче сидіти в Кремлі до самої смерті", - наголосив президент.

Він вказав, що економіка Росії залежить від нафти та енергетики, тому потрібно якнайшвидше запровадити санкції.

"Ми втратили багато років. Вони (партнери - ред.) могли б запровадити енергетичні обмеження та граничні ціни на нафту — 30 доларів... І ми втратили три роки. Ми дали їм ці гроші", - зазначив Зеленський. 

Президент заявив, без надання допомоги Україні Сполученими Штатами Америки в Росії буде більше шансів, швидше за все, виграти війну.

"У нас буде більше втрат, набагато більше втрат... Без допомоги США, зокрема, ракет (до систем ППО - ред.), що буде? Більше людей загине", - додав він. 

Якщо санкції проти РФ просто зберегти як є, то їй вистачить грошей ще мінімум на 3 роки війни проти України

defence-ua.com/news/jakscho_sanktsiji_proti_rf_prosto_zberegti_jak_je_to_jij_vistachit_groshej_sche_minimum_na_3_roki_vijni_proti_ukrajini-19074.html

Змінено користувачем Александр Аврамчук
  • Хаха 2
Посилання на коментар

2 хвилини тому, Дощ сказав:

Не кожен схоче/зможе бути циганом, не думаю що вони - зразок для наслідування

Особисто я за те, щоб кожен мав змогу сам вирішувати свою долю

• Лайк 4
Посилання на коментар

13 хвилин тому, Александр Аврамчук сказав:

Глава Української держави Володимир Зеленський під час інтерв'ю для  ABC News заявив, що глава Кремля Владімір Путін може перемогти у війні, яку він розпочав проти України, за умови, якщо вона буде тривати багато років 

"Він може перемогти, тільки, якщо це буде дуже, дуже довга війна, яка триватиме багато років і без санкцій. Це те, чого Путін насправді хоче, оскільки йому потрібні будуть гроші для ведення війни. І він хоче сидіти в Кремлі до самої смерті", - наголосив президент.

Він вказав, що економіка Росії залежить від нафти та енергетики, тому потрібно якнайшвидше запровадити санкції.

"Ми втратили багато років. Вони (партнери - ред.) могли б запровадити енергетичні обмеження та граничні ціни на нафту — 30 доларів... І ми втратили три роки. Ми дали їм ці гроші", - зазначив Зеленський. 

Президент заявив, без надання допомоги Україні Сполученими Штатами Америки в Росії буде більше шансів, швидше за все, виграти війну.

"У нас буде більше втрат, набагато більше втрат... Без допомоги США, зокрема, ракет (до систем ППО - ред.), що буде? Більше людей загине", - додав він. 

Якщо санкції проти РФ просто зберегти як є, то їй вистачить грошей ще мінімум на 3 роки війни проти України

defence-ua.com/news/jakscho_sanktsiji_proti_rf_prosto_zberegti_jak_je_to_jij_vistachit_groshej_sche_minimum_na_3_roki_vijni_proti_ukrajini-19074.html

тобто зараз він не бачить такої тенденції?

довга війна - втрачаємо все

перемир'я - як нам кажуть, призведе до нової війни через 2-3-5 років і теж імовірновтратимо все (а звідки така впевненість?)

тобто в будь якому випадку втрачаємо все? 

і чому люди виїзджають? хм .. не знаю не знаю чому 

Зеля не враховує головного - всім чхати на наші втрати. Всі його сопливі пости і промови не мають ваги. Потрібно думати про країну самим. 

Змінено користувачем akineo
  • Лайк 1
Посилання на коментар

34 минуты назад, Дощ сказал:

Я з підорасами не розмовляю

Прокачування ваших підорасних скілів з вас людини не зробить, як із макиївських юристів чи яйцелизів - ви з тих, про кого написала алланек

Бути підаросом це зараз в тренді. Головне не бути гандоном. 😎

• Хаха 3
Посилання на коментар

та і вона також, але помітив як ви відразу зреагували

Нема ніяких міжсобойчиків, достатньо відкрити мій профіль та подивитись активність, в яких темах та як часто я пишу. Але в мене гарна пам'ять і я добре пам'ятаю, як було на початку повномасштабного  вторгнення, коли люди були розгублені, ці двоє, воно та Сержіо, дуже раділи, що ми тут дурні, а вони передбачливі та розумні. Тому така реакція на мене. Хай собі. Не звертайте уваги. 

1 година тому, kim chen lhoran сказав:

якби відразу змогли евакуювати, то би вижив.

А віддали поховати чи ні? Питаю, бо на початку навали загинули двоє моїх близьких родичів, то віддали на поховання одразу. В тому році в сусіда небіж загинув, то сказали чекати не менше пів року, поки віддадуть, щоб поховати.

Змінено користувачем allanek
  • Сумно 1
Посилання на коментар

9 годин тому, 7351 сказав:

Зеленському треба вибачатись, що

За відтермінування ракетної програми, за напад на опозицію за допомогою баклана, та призначених їм російських агентів, за розмінування півдня задля безперешкодного проїзду шатлів, за відвід військ з Гостомеля, за відсутність 4 бригад на півдні.  За покидання громадян на призволяще, коли уряд тікав на захід.

Прихований текст

Змінено користувачем Vinsol2009
  • Лайк 1
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

12 хвилин тому, kim chen lhoran сказав:

Макиївський юрист може бути банально хворий, та й він родом не з Макиївки, а з Волині. Мене трохі життя (хвороби) погаратало, але все ж пам'ятаю, що він своє авто навантажив амуніцією і відправив з волонтерами на фронт

ви все наплутали, мої батьки з Волині та Київщини, а народився я якраз в Макіївці, куди вони незадовго перед тим переїхали працювати. звісно на Волині я проводив багато часу і вплив діда та інших родичів звідти був більший за всю радянську школу, яка не буду брехати - гарно навчила кацапської)

а вчився я взагалі в Харкові. отакий географічний каламбур.

машина моя брала участь в постачанні переважно гуманітарних вантажів. але недовго, бо потім перейшли на вантажівки )

дякую що нагадали за гарні часи. я тоді ще вірив що то мало сенс.

про здоров'я краще не треба бо сумно.

• Дякую 1
Посилання на коментар

6 хвилин тому, sergio сказав:

Бути підаросом це зараз в тренді. Головне не бути гандоном. 😎

ви про клоунів забули:lol:

Посилання на коментар

3 хвилини тому, Vinsol2009 сказав:

За відтермінування ракетної програми, за напад на опозицію за допомогою баклана, та призначених їм російських агентів, за розмінування півдня задля безперешкодного проїзду шатлів, за відвід військ з Гостомеля, за відсутність 4 бригад на півдні.  За поширення громадян на призволяще, коли уряд тікав на захід.

Приховати вміст

за десятки тисяч громадян , котрі загинули в Маріуполі і інших містах під окупацією . тому що не були вчасно евакуйовані, тому що  Верховний порадив не панікувати і готуватися до шашликів. 

Сам в той час відсидів в бункері з своїми прихвостнями.   

• Лайк 2
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

1 хвилину тому, US7IGN сказав:

це зовсім інше. окрема каста. 

• Хаха 1
Посилання на коментар

6 минут назад, US7IGN сказал:

С почуттям гумору, в мене теж все добре, думаю, за потреби, міг би очолити навіть 95 квартал. А там далі куда крива американської мрії виведе. 😎

Посилання на коментар

1 година тому, allanek сказав:

Нема ніяких міжсобойчиків

Є тупа біганина по всіх темах в стилі ТП_бінго

воно та Сержіо, дуже раділи

Радіти з того, що вижив - це нормальна реакція здорового огранізму. 

ми тут дурні, а вони передбачливі та розумні

До цього 30 років я був дурним параноїком в постійній депресії, бо не бачив, у якій гарній країни живу. А коли починав попереджати про загрозу - зразу налітали розумні совкодрочери і починали чмирити в стилі ТП_бінго

Тому така реакція на мене.

Нє, на вас така реація, бо у мене гарна пам'ять і я добре пам'ятаю, як ви писали про ностальгію за совком, про те, що вам якісь параноїки заважають за ним ностальгувати порівнюючи совок з нацистами, а також про ваші завіряння, що ви перевзуватися і покидати Україну не збираєтесь.

Отже у мене питання - якого хєра ви поперлися в Європу, а не в курську область до своїх родичів по ностальгії?

Посилання на коментар

• irina1969 змінив заголовок на Росіяни принесли нам війну

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...