Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

9 хвилин тому, dvr002 сказав:

Прошедшая ночь показала, что мы способны защитить территорию НАТО и ее воздушное пространство, — Генсек НАТО

Особенно если  атакуют   Имитаторы. 

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

20 хвилин тому, DmiVady сказав:

Упаковками їсти? )

Щоб гліцин пройшов гематоенцефалічний бар'єр та подіяв треба трошки більші дози ніж таблетка.

А так згоден, погано не буде, один з найбільш вивчених ноотропів, сам практикую.

Просто для нормального дозування краще купити на айХербі, і в порошку дешевше, ну і  ... лікар ) щоб пояснив, що і як.

Ніхто ж не каже жерти разом з упаковкою , блістером та інструкцією щодо застосування))

я ж лікаря поставила на перше місце)) а цей препарат я вживала з перервами і знаю, що він не призводить до звикання, легко так би мовити соскочити і що він має накопичувальний єфект, і тому до лікаря, а от потім вже можна вмазатись, так би мовити.

• Лайк 1
Посилання на коментар

1 година тому, US7IGN сказав:

треба перепровіряти за допомогою ШІ :lol:

Якщо  форумі і ШІ не допоможуть- мій кум - судмедексперт вже найточнішу пораду дасть. Ніхто з пацієнтів поки не скаржився.

• Хаха 4
Посилання на коментар

8 хвилин тому, MaxS сказав:

Якщо  форумі і ШІ не допоможуть- мій кум - судмедексперт вже найточнішу пораду дасть. Ніхто з пацієнтів поки не скаржився.

острологи оголосили тиждень знахарів :flag1:

• Хаха 1
Посилання на коментар

24 хвилини тому, irina1969 сказав:

Ніхто ж не каже жерти разом з упаковкою , блістером та інструкцією щодо застосування))

я ж лікаря поставила на перше місце)) а цей препарат я вживала з перервами і знаю, що він не призводить до звикання, легко так би мовити соскочити і що він має накопичувальний єфект, і тому до лікаря, а от потім вже можна вмазатись, так би мовити.

www.instagram.com/reel/DNGtfJwMCJ9/?igsh=MXhpbTdid3JuMXJ0Mw==

• Хаха 1
Посилання на коментар

Німеччина передає дві повні системи Patriot, перші пускові вже в Україні - Пісторіус

www.ukrinform.ua/rubric-ato/4034633-persi-puskovi-ustanovki-novih-patriot-uze-v-ukraini-pistorius.html

image.thumb.png.f0c0ecff4f3a043e5b3708fc0257d8c8.png

Посилання на коментар

1 годину тому, Александр Аврамчук сказав:

ШІ практолога 

ПрАктолог - той, що практикує?

Посилання на коментар

Там всі такі ідіоти?

Трамп не бачить причин економічно ізолювати Росію, - Венс

"Президент (США, – ред.) дуже відкритий як з європейцями, так і з росіянами, що він не бачить причин економічно ізолювати Росію, окрім продовження конфлікту. Він хоче, щоб вбивства припинилися", – сказав Венс.

Він стверджує, що глава Білого дому готовий до вигідних економічних угод з РФ, які стосуються нафти, газу та мінералів.

За словами Венса, ймовірне мирне врегулювання дозволить розвивати Штатам економічні відносини з Києвом і Москвою, і "відверто, якщо ми матимемо кращі економічні відносини (...) це може стати найкращою гарантією довготривалого миру" у Східній Європі.

"Якби у нас були найкращі економічні відносини у Східній Європі, це могло б стати найкращою гарантією довгострокового миру, бо коли у тебе хороші економічні відносини з людьми, ти не захочеш руйнувати це буквально, починаючи нову війну. Давайте створимо економічну співпрацю між РФ, Україною та США та підготуємо ґрунт для довгострокового, міцного миру", – заявив американський віцепрезидент.

• Хаха 1
  • Сумно 1
Посилання на коментар

2 години тому, irina1969 сказав:

Просто я про те, що робоче дозування для дорослого 2-5 грамів, як раз упаковка ціною у 120 грн за один-два вечора, не економно, як на мене)
Толерантність розвивається, звикань нема. Інструкція гарна, в плані: "не зроби поганого", тямучий психіатр назначить трошки по іншому, ну то таке.
Аби допомогло.

* в жмені волоського горіха приблизно 300 мг гліцина (0,8-0,9гр на 100 грамів) 

Змінено користувачем DmiVady
  • Лайк 1
  • Дякую 1
Посилання на коментар

44 хвилини тому, DmiVady сказав:

Просто я про те, що робоче дозування для дорослого 2-5 грамів, як раз упаковка ціною у 120 грн за один-два вечора, не економно, як на мене)
Толерантність розвивається, звикань нема. Інструкція гарна, в плані: "не зроби поганого", тямучий психіатр назначить трошки по іншому, ну то таке.
Аби допомогло.

* в жмені волоського горіха приблизно 300 мг гліцина (0,8-0,9гр на 100 грамів) 

Цей рік врожаю нема, геть увесь померз. Будемо жерти пігулки.

• Дізлайк 1
Посилання на коментар

Тільки що, Vinsol2009 сказав:

Цей рік врожаю нема, геть увесь померз. Будемо жерти пігулки.

і не ьільки горіх-все на фіг померзло... дійсно,комусь важка зима буде..

• Сумно 1
Посилання на коментар

2 часа назад, Vinsol2009 сказал:

Особенно если  атакуют   Имитаторы. 

Сбивать пенопластовую ХНЮ ракетами по 1.2 ляма президентов

photo_2025-09-10_17-29-56.jpg

Посилання на коментар

8 хвилин тому, Canton сказав:

Сбивать пенопластовую ХНЮ ракетами по 1.2 ляма президентов

photo_2025-09-10_17-29-56.jpg

вам же вище написали що то навчання

Посилання на коментар

10 хвилин тому, МаТраС сказав:

і не ьільки горіх-все на фіг померзло... дійсно,комусь важка зима буде..

🥔,огірків, 🍅, капусти, 🍆, перцю, цибулі, петрушки, буряка повно.

Вродив навіть виноград із резервних бруньок. Привіт пані Ірині.

Кріпу чомусь нема, хоч завжди було, як гною..

Картопля 15, цибуля 16 у чувалах на трасі.

• Лайк 1
Посилання на коментар

Спільнота

Ґвара Медіа

Важливе

Голова Харківської ОВА Синєгубов має прозвітувати у Верховній Раді щодо ймовірних розкрадань на фортифікаціях – антикорупціонери

Анна Веклич- 08 Вересня 2025 | 14:02

Олег Синєгубов під час брифінгу 16 травня / Фото: Анна Веклич, Ґвара Медіа

Голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов має прозвітувати у Верховній Раді щодо можливих розкрадань під час будівництва фортифікацій у прифронтових регіонах.

Про це повідомляє Антикорупційний центр «Межа».

За даними організації, минув рік після відкриття кримінального провадження щодо зловживань у Харківській області, однак Синєгубова жодного разу не викликали до парламенту.

За оцінками «Межі», понад 400 мільйона гривень Харківська ОВА перерахувала фіктивним фізичним особам-підприємцям (ФОП). 

«Департамент ХОВА укладав прямі договори, без тендерів на постачання деревини з щойно створеними фірмами та ФОПами з ознаками фіктивності», — йдеться у повідомленні.

За даними антикорупційного центру, серед тих, з ким підписували угоди, були люди без відповідного досвіду: працівники заводів, сільськогосподарські робітники, особи із судимостями та навіть чоловік, засуджений за крадіжку пляшки алкоголю. Більшість підприємців були пов’язані між собою та не сплачували податок на додану вартість, що призвело до втрат бюджету на десятки мільйонів гривень.

У «Межі» наголошують, що подібні схеми свідчать про системність зловживань чиновників на будівництві укріплень, що впливає на обороноздатність країни та життя військових.

Попри відкриті провадження, жоден чиновник Харківської ОВА не отримав підозри.

Посилання на коментар

Комунальне підприємство “Харківзеленбуд” оголосило про закупівлю на 3 млн грн щодо капітального ремонту елементів благоустрою території по вул. Нескорених, 60, (вул.Героїв Праці)

Посилання на коментар

4 часа назад, DmiVady сказал:

Без зайвого ризику можна рекомендувати тільки: збалансоване харчування, сон та легкі фізичні вправи (прогулянки) за пару годин до сну.

я і згоден і не згоден. в ідеальному світі так, але ж коли індивід вливає в себе 0,5-0,7 віскі  - він особливо не париться, а по шкоді це гірше ніж вміст доброї частини аптеки. тому я декому (не всім, звичайно, а здоровим чоловікам, які потім не будуть мене звинувачувати в випадку чого) можу порекомендувати дещо, як рибячий жир, вітаміни, нікотинову кислоту для ліпідного профілю, статіни, метформін, певний протокол ГЗТТ, чим іноді можна розігнатись (модафініл, кофеїн, ефедрин) а чим притормозитись (гідазепам, тріттіко).   ну не будеш ти в нашому буремному світі на кожен пук і пчих аналізи робити. але слід памятати що здоровя це один з наших основних ресурсів, і ставитись до нього потрібно відповідно, торгуватись, коли витрачаєш. не порада

• Дякую 1
Посилання на коментар

Центр Протидії Корупції 

2 год ·

На фото - новий заступник секретаря РНБО Рустема Умєрова. Відповідний указ про призначення Давида Алояна підписав президент Володимир Зеленський.

Алоян з 2017 року вів підприємницьку діяльність, продаючи одяг. Потім трохи працював у київському філіалі американської логістичної компанії.

Далі був карколомний успіх: в 2021 році Алоян потрапив до Мінстратегпрому, де за 4 роки подолав шлях від провідного спеціаліста до цілого заступника міністра з питань євроінтеграції.

Батьки в цей час вели бізнес на окупованій українській території. Батько – Манвел Алойович Алоян має чинний паспорт рф та вів бізнес з продажу кави та чаю в так званій лнр впродовж 2023 року.

Мати – Кадзе Маджиті Алоян вела таку ж діяльність з 2023 року та припинила 1 вересня 2025 року, саме перед призначенням сина на посаду заступника Умєрова.

Також Кадзе Алоян у 2017 та 2018 роках щонайменше двічі перетинала пункт пропуску з так званою днр на авто, яке потім оформили на Давида Алояна.

У 2025 році Давид Алоян придбав нежитлове приміщення у Софіївській Борщагівці під Києвом площею 132 квадрати в позику на 5,88 млн грн у ймовірно громадянина рф Серожа Кокляна.

Цікаво, що позика тільки на рік, тобто до травня 2026 року Алоян має виплатити майже 6 млн грн, хоча його офіційна зарплата за 2024 рік становила трохи менше 700 тисяч грн.

А що СБУ? Нічого підозрілого? Все ок з цим призначенням?

Поки детективу НАБУ та його батьку закидають бізнес з рф, підтасовуючи Узбекистан Дагестаном, та безпідставно утримуючи в СІЗО вже півтора місяця – новим заступником секретаря РНБО стає людина, батьки якої не один рік вели бізнес на окупованій рф території.

• Хаха 1
Посилання на коментар

нам би говорити. в нас Крим віджали в свій час і реакція не те щоб була бурхливою

Посилання на коментар

Тільки що, US7IGN сказав:

З чепушиліна та мотороли сміялися? Вам ще буде такого ...

Бог Буданов все бачить

Посилання на коментар

18 годин тому, porterlv сказав:

А Ви не думайте, а соображайте. І займайтесь якоюсь корисною роботою. То й дурне в голову не лізтиме. 

а потім хоп хей ла-ла-ла - в бусик за-па-ку-ва-ли хлопака 

Посилання на коментар

18 годин тому, katso сказав:

Та нормально вийшло. Так само як Кулеба рік тому казав що тікати за кордон айайай - www.ukrinform.ua/rubric-society/3857096-kuleba-pro-povernenna-colovikiv-zza-kordonu-ce-pitanna-spravedlivosti.html а сьогодні... ну всі в курсі.

Как там говорят - "пацан своему слову хозяин - захотел дал, захотел забрал отбратно"

ваші ставки? повернеться курва чи ні?) 

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...