kim chen lhoran Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 2 часа назад, sergio сказал: Було років 12 тому, до - 25°С. В мене навіть водяна труба в стіні замерзла. Це як поламаний годинник 2 рази на добу покаже правильний час. Оголошували виняткові холода кожного разу зимою і колись так дійсно станеться. Змінено 2 години тому користувачем kim chen lhoran 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому Навпаки наче, все тепліші і тепліші. Втому році зими то три тижні було Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 52 хвилини тому, Vinsol2009 сказав: І в чому вона полягає, у тому, що я викриваю справжню сутність так званих націоналістів? Що там чутно про героя Бенюка новенького? Де воює? Ваша суть в тому. що ви елементарну грамоту не можете засвоїти, а вдаєте з себе розумного. І не треба лити лайно на свободівців. Вони воюють добровольцями з 2014-ого. Є окремий батальйон "Свободи", який завжди на найгарячіших ланках фронту.Зараз на Покровсько-Добропільському напрямку. patrioty.org.ua/blogs/na-pokrovsko-dobropilskomu-napriamku-pole-boiu-ie-velykoiu-siroiu-zonoiu--kapitan-nhu-569590.html І Тягнибок воює і всі його родичі-чоловіки. Його син отримав поранення під Бахмутом. А де сини сивочолого, де батальйон "ЄС"? Навіщо ви агітуєте за це лайно? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 3 хвилини тому, kim chen lhoran сказав: Це як поламаний годинник 2 рази на добу покаже правильний час. Оголошували виняткові холода кожного разу зимою і колись так дійсно станеться. У синоптиків зараз все хитріше. Я вже не раз це спостерігав у їхніх двотижневих, місячних прогнозах. Вони можуть давати два абсолютно різних прогнози - якийсь та й справдиться. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 2 часа назад, US7IGN сказал: Ворог готує масштабну атаку на Україну. Як повідомляють в Інституті вивчення війни (ISW), до нових масованих ударів росіяни готуються щонайменше місяць. Головною ціллю, ймовірно, стане українська енергетика. На думку аналітиків, нова масштабна атака може відбутися вже найближчими днями. Як зауважують у ISW, протягом вересня ворог накопичував ракети, тож найближчим часом може відбутися хвиля масованих ударів. Це з нами буде принаймні до кінця зими. А найбільш прозорливі прогнозисти, такі як наприклад Жданов відкрили старий календар і зкумекали - днями у пуйла річниця, значить може бути посилення обстрілів. Але це така сама істина, що відбувається із зіпсутим годинником. Змінено 2 години тому користувачем kim chen lhoran Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 2 години тому, sergio сказав: Вони вже і так намети встаноавлють, щоб оповіщення проводити. Як трохи приморозить, можна на них вивіски поміняти на пункти незламності. І народ тепленьким приймати. 😎 ех, а колись передвиборчі палатки ставили. Ялька, Яникович... Змінено 2 години тому користувачем akineo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 2 години тому, US7IGN сказав: Ворог готує масштабну атаку на Україну. Як повідомляють в Інституті вивчення війни (ISW), до нових масованих ударів росіяни готуються щонайменше місяць. Головною ціллю, ймовірно, стане українська енергетика. На думку аналітиків, нова масштабна атака може відбутися вже найближчими днями. Як зауважують у ISW, протягом вересня ворог накопичував ракети, тож найближчим часом може відбутися хвиля масованих ударів. today.ua/482832-vorog-gotuyetsya-vzhe-misyac-rf-mozhe-zavdati-masshtabnogo-udaru-najblizhchimi-dnyami/ лідор запише нові відосики, чи використає за минулі роки? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 24 хвилини тому, kim chen lhoran сказав: до кінця зими. в 24 році нам в травні роз'єбали енергетику. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому прутін і маленька переможна війна в Україні , або бліцкріг - Київ за три дні Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 година тому, Бармалей сказав: зализнонепридатный Виключений з обліку. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
katso Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 2 часа назад, akineo сказал: це ж скільки контенту буде для сопливих відео на стражданнях звичайних людей. замість того, щоб у всьому був порядок і з розумом, буде повна срака , і все заради сопливих відео Я на полном серьезе иногда думаю что некоторые события организованы медиагигантами с целью срубить бабала на просмотрах, других объяснений нет Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
loader Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 02.10.2025 в 08:13, hause сказав: Крім солдафонів Залужного і Білецького нам вже пропихають Тігіпка - можливо війні скоро кінець ну і вибори на горизонті замаячили... " Bogdan Butkevych Буквально ще одна думка з приводу раптового виходу тігіпка з політичного анабіозу. Якби я був російським спецслужбістом і переді мною поставили завдання знайти обличчя для так званого грузинського сценарію для України, яке має очолити soft-проросійську силу, у мене би не було жодного сумніву, що це за прізвище. Ні, не медведчук. Так, це тігіпко. Та й не вперше, власне. І просто прикиньте, наскільки добре він підходить на роль українського Іванішвілі. І вжахніться. Конструктивний мільярдер. З флером успішного бізнесмена. "Він прийшов будувати, а не воювати". Десь ми це все вже бачили, еге ж? На питання, навіщо це йому, не буду оригінальним. Бабло. Дуже велике. І марнославство. І комплекс меншовартості перед пропозиціями з москви." Людині яка віддасть голос за тігіпка можна бити в їбало цеглою. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 1 година тому, Вячеслав63 сказав: Тягнибок Про Бенюка щось не побачив... Огляд від ШІ +2 Українською ім'я пишеться як В'ячеслав, із використанням апострофа, що відповідає чинному правопису та правилам української мови. Написання "Вячеслав" без апострофа є помилковим і порушує правила вимови, оскільки апостроф відокремлює звуки "й" та "а", що входять до складу "я" після приголосного. І давно ви стали українцем? Змінено 1 година тому користувачем Vinsol2009 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 18 хвилин тому, loader сказав: Людині яка віддасть голос за тігіпка можна бити в їбало цеглою. А за блазня ні? Какая разніца? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 33 хвилини тому, loader сказав: Людині яка віддасть голос за тігіпка можна бити в їбало цеглою. А пару відсотків сєпарів знайдеться. Навіть, війна не навчила. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Програма лояльності Двоє 15-річних сирійських мігрантів зґвалтували 19-річного чеського туриста, загрожуючи йому ножем на головному вокзалі Дрездена, Німеччина. Вони також пограбували його, відібравши 300 євро. Схожий випадок стався рік тому на вокзалі в Мюнхені, де афганець зґвалтував п'яного 18-річного польського туриста, який був непритомний. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 54 минуты назад, akineo сказал: 24 році нам в травні роз'єбали енергетику. Енергетика (електрика) це передусім тепло, без тепла у січні може загинути маса хворих і стареньких, а вже у травні такого не може бути. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 56 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 56 хвилин тому 47 минут назад, katso сказал: Я на полном серьезе иногда думаю что некоторые события организованы медиагигантами с целью срубить бабала на просмотрах, других объяснений нет Завжди винні діячі різного плану, яки наймають і медіа- для кваліфікованого розводу піп'ла. Це заробляння грошей прямою оманою, самий ганебний бізнес, бо бізнесмени деколи торгують нормальним товаром, а медіа гіганти ніколи. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 56 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 56 хвилин тому 10 хвилин тому, kim chen lhoran сказав: Енергетика (електрика) це передусім тепло, без тепла у січні може загинути маса хворих і стареньких, а вже у травні такого не може бути. сьогодні з товаришем на цю тему розмовляли. він вважає що люди будуть скоріше помирати в квартирах ніж щось робити для власного порятунку. в крайньому випадку умовний USAID навезе допомоги. сам він затарився консервами та газовими балончиками та збирається спостерігати 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 55 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 55 хвилин тому Тільки що, kim chen lhoran сказав: а медіа гіганти ніколи. там взагалі цікаво подивитися хто ними насправді володіє 😉 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 49 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 49 хвилин тому 5 минут назад, US7IGN сказал: ам він затарився консервами та газовими балончиками та збирається спостерігати До газового балончика пасує хоча б якесь керамічний огрівач. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 40 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 40 хвилин тому 7 хвилин тому, kim chen lhoran сказав: До газового балончика пасує хоча б якесь керамічний огрівач. зігрітися то одне, а якщо вода та каналізація замерзнуть то інше. також буде цікаво подивитися на досвід Донецька звісно. літом воду в діжках возили та тримали на вулицях, а що взимку будуть робити? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 6 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 6 хвилин тому 49 хвилин тому, US7IGN сказав: сьогодні з товаришем на цю тему розмовляли. він вважає що люди будуть скоріше помирати в квартирах ніж щось робити для власного порятунку. в крайньому випадку умовний USAID навезе допомоги. сам він затарився консервами та газовими балончиками та збирається спостерігати Варік. В 90х майже не було опалення. Ми газовою духовкою топили Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 3 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 3 хвилини тому 1 година тому, МаТраС сказав: Програма лояльності Двоє 15-річних сирійських мігрантів зґвалтували 19-річного чеського туриста, загрожуючи йому ножем на головному вокзалі Дрездена, Німеччина. Вони також пограбували його, відібравши 300 євро. Схожий випадок стався рік тому на вокзалі в Мюнхені, де афганець зґвалтував п'яного 18-річного польського туриста, який був непритомний. Это ж по каким закоулкам надо лазить и как нахерячиться, чтобы трахнули в людном месте. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 2 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 2 хвилини тому 1 година тому, Vinsol2009 сказав: Про Бенюка щось не побачив... Огляд від ШІ +2 Українською ім'я пишеться як В'ячеслав, із використанням апострофа, що відповідає чинному правопису та правилам української мови. Написання "Вячеслав" без апострофа є помилковим і порушує правила вимови, оскільки апостроф відокремлює звуки "й" та "а", що входять до складу "я" після приголосного. І давно ви стали українцем? Подивися краще в дзеркало. І спитай себе коли ти почав спілкуватися на форумі українською. А я і мої пращури завжди були українцями.І в школу мене батьки віддали в українську, хоча поруч були і російські. Хай ми розмовляли не чистою українською, а суржиком, але ж не кацапською. як переважна більшість харків'ян. А що в свідоцтві про народження, а потім і в паспорті записано Вячеслав, так то не до мене питання. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз