katso Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 3 часа назад, МаТраС сказал: по ходу украхїнців на м ясо, а чорноморді будуть заміщати і стануть колись громадянами України)) focus.ua/uk/economics/726169-kriza-na-rinku-praci-ukrajinski-kompaniji-naymayut-robitnikiv-z-indiji-ta-bangladesh https://www.facebook.com/reel/1346039233923567 Ну почитал, увидел что это Цитата переважно це різноробочі, логісти, водії та зварювальники Гы, поставили рядом разнорабочего, логиста, водителя и сварщика. Что ж хирурга и летчика не добавили? Девочки с гуманитарным образованием дорвавшиеся до управления мира через захват соцсетей погубят человечество 🤣 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 3 хвилини тому, katso сказав: Ну почитал, увидел что это Гы, поставили рядом разнорабочего, логиста, водителя и сварщика. Что ж хирурга и летчика не добавили? Девочки с гуманитарным образованием дорвавшиеся до управления мира через захват соцсетей погубят человечество 🤣 Я теж проорав ,коли логіста побачив. Представив собі якусь обізяну,яка трохи знає мову і ні хера не знає ні країни, ні нюансів логістом...наші сурові водії поб ють відразу)) тут не Європа з лояльністью Змінено 2 години тому користувачем МаТраС 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 1 хвилину тому, МаТраС сказав: Я теж проорав ,коли логіста побачив. Представив собі якусь обізяну,яка трохи знає мову і ні хера не знає ні країни, ні нюансів логістом...наші сурові водії поб ють відразу)) тут не Європа з лояльністью ніт. вони просто захоплять галузь і якась випадкова біла мавпа с ПТСР буде вимушена слідувати їх правилам. перевірено айтишниками де всі вчать та спілкуються на індігшліш ) до того ж чорні на пізділово всім аулом приходять. у вас ще буде можливість це перевірити. це не потужні - разом нас багато, нас не подолати 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
katso Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) Только что, МаТраС сказал: Я теж проорав ,коли логіста побачив. Представив собі якусь обізяну,яка трохи знає мову і ні хера не знає ні країни, ні нюансів логістом...наші сурові водії поб ють відразу)) тут не Європа з лояльністью Тут не совсем так. Во-первых, да, на рынке украинской логистики есть ряд компаний делающих "удаленную диспетчеризацию американско-канадско-европейских траков" используя нашу молодежь, которая говорит по английски - robota.ua/company11996034/vacancy10823001?ref=search&cre=search_new&pos=dkp_search_new. Во вторых, да там проскакивает и "не наша" молодежь, поскольку удаленная работа она такая. Но самое главное, что логисты - это не обезьяны, работал я с индусами как-то, уровень очень и очень, и "завезти в страну" их уж точно не получится - они сами кого хочешь куда хочешь завезут, ну и зарплаты у них... европейские. Змінено 2 години тому користувачем katso Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 2 хвилини тому, katso сказав: Тут не совсем так. Во-первых, да, на рынке украинской логистики есть ряд компаний делающих "удаленную диспетчеризацию американско-канадско-европейских траков" используя нашу молодежь, которая говорит по английски - robota.ua/company11996034/vacancy10823001?ref=search&cre=search_new&pos=dkp_search_new. Во вторых, да там проскакивает и "не наша" молодежь, поскольку удаленная работа она такая. Но самое главное, что логисты - это не обезьяны и "завезти в страну" их не получится - они сами кого хочешь куда хочешь завезут, ну и зарплаты у них... европейские. Я про внутрішню логістику Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 13 хвилин тому, US7IGN сказав: до того ж чорні на пізділово всім аулом приходять. у вас ще буде можливість це перевірити. це не потужні - разом нас багато, нас не подолати Вірю. Нормальна в цілому країна була. Тепер буде залупа полтавська Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
katso Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому Только что, МаТраС сказал: Я про внутрішню логістику ну, толковый логист разберется и во внутренней. Только нафиг оно ему нужно сюда ехать и какой должен быть уровень зарплаты для этого? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 8 хвилин тому, katso сказав: ну, толковый логист разберется и во внутренней. Только нафиг оно ему нужно сюда ехать и какой должен быть уровень зарплаты для этого? Не знаю.,який там зараз рівень зарплати. В 2011 знаю в одній мережі АЗС дівчинка непогану ставку мала і процент . Мій клієнт працює в крупному агрохолдингу логістом. Бронь не дають. Шукає роботу. А тому ж емігранту по фіг на тцк Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) Що там у варшавському жк твориться?) в платній стоянці багато вільних місць?) t.me/AndriyuKK/53340 Змінено 1 година тому користувачем МаТраС Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Видишь фламинго? И я нет...но они есть))) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Danylo Ivanov Опубліковано: 56 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 56 хвилин тому На четвертий рік війни через територію України по нафтопроводу «Дружба» все ще транзитується до 12 млн тон нафти щорічно. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз