Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

3 часа назад, МаТраС сказал:

по ходу украхїнців на м ясо, а чорноморді будуть заміщати і стануть колись громадянами України))

focus.ua/uk/economics/726169-kriza-na-rinku-praci-ukrajinski-kompaniji-naymayut-robitnikiv-z-indiji-ta-bangladesh

https://www.facebook.com/reel/1346039233923567

Ну почитал, увидел что это

Цитата

переважно це різноробочі, логісти, водії та зварювальники

Гы, поставили рядом разнорабочего, логиста, водителя и сварщика. Что ж хирурга и летчика не добавили?

Девочки с гуманитарным образованием дорвавшиеся до управления мира через захват соцсетей погубят человечество 🤣

• Сумно 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

3 хвилини тому, katso сказав:

Ну почитал, увидел что это

Гы, поставили рядом разнорабочего, логиста, водителя и сварщика. Что ж хирурга и летчика не добавили?

Девочки с гуманитарным образованием дорвавшиеся до управления мира через захват соцсетей погубят человечество 🤣

Я теж проорав ,коли логіста побачив. Представив собі якусь обізяну,яка трохи знає мову і ні хера не знає ні країни, ні нюансів логістом...наші сурові водії поб ють відразу)) тут не Європа з лояльністью

Змінено користувачем МаТраС
  • Лайк 1
Посилання на коментар

1 хвилину тому, МаТраС сказав:

Я теж проорав ,коли логіста побачив. Представив собі якусь обізяну,яка трохи знає мову і ні хера не знає ні країни, ні нюансів логістом...наші сурові водії поб ють відразу)) тут не Європа з лояльністью

ніт. вони просто захоплять галузь і якась випадкова біла мавпа с ПТСР буде вимушена слідувати їх правилам. перевірено айтишниками де всі вчать та спілкуються на індігшліш )

до того ж чорні на пізділово всім аулом приходять. у вас ще буде можливість це перевірити. це не потужні - разом нас багато, нас не подолати

• Лайк 1
Посилання на коментар

Только что, МаТраС сказал:

Тут не совсем так.

Во-первых, да, на рынке украинской логистики есть ряд компаний делающих "удаленную диспетчеризацию американско-канадско-европейских траков" используя нашу молодежь, которая говорит по английски - robota.ua/company11996034/vacancy10823001?ref=search&cre=search_new&pos=dkp_search_new.

Во вторых, да там проскакивает и "не наша" молодежь, поскольку удаленная работа она такая.

Но самое главное, что логисты - это не обезьяны, работал я с индусами как-то, уровень очень и очень, и "завезти в страну" их уж точно не получится - они сами кого хочешь куда хочешь завезут, ну и зарплаты у них... европейские.

Змінено користувачем katso
Посилання на коментар

2 хвилини тому, katso сказав:

Тут не совсем так.

Во-первых, да, на рынке украинской логистики есть ряд компаний делающих "удаленную диспетчеризацию американско-канадско-европейских траков" используя нашу молодежь, которая говорит по английски - robota.ua/company11996034/vacancy10823001?ref=search&cre=search_new&pos=dkp_search_new.

Во вторых, да там проскакивает и "не наша" молодежь, поскольку удаленная работа она такая.

Но самое главное, что логисты - это не обезьяны и "завезти в страну" их не получится - они сами кого хочешь куда хочешь завезут, ну и зарплаты у них... европейские.

Я про внутрішню логістику

Посилання на коментар

13 хвилин тому, US7IGN сказав:

до того ж чорні на пізділово всім аулом приходять. у вас ще буде можливість це перевірити. це не потужні - разом нас багато, нас не подолати

Вірю. Нормальна в цілому країна була. Тепер буде залупа полтавська

Посилання на коментар

Только что, МаТраС сказал:

Я про внутрішню логістику

ну, толковый логист разберется и во внутренней. Только нафиг оно ему нужно сюда ехать и какой должен быть уровень зарплаты для этого?

Посилання на коментар

8 хвилин тому, katso сказав:

ну, толковый логист разберется и во внутренней. Только нафиг оно ему нужно сюда ехать и какой должен быть уровень зарплаты для этого?

Не знаю.,який там зараз рівень зарплати. В 2011 знаю в одній мережі АЗС дівчинка непогану ставку мала і процент . Мій клієнт працює в крупному агрохолдингу логістом. Бронь не дають. Шукає роботу. А тому ж емігранту  по фіг на тцк

Посилання на коментар

Що там у варшавському жк твориться?) в платній стоянці багато вільних місць?)

t.me/AndriyuKK/53340

Змінено користувачем МаТраС
Посилання на коментар

На четвертий рік війни через територію України по нафтопроводу «Дружба» все ще транзитується до 12 млн тон нафти щорічно.

_8389316908230524872_n.jpg

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...