dvr002 Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому я так зрозумів, що Трамп відмовив нам у ракетамх? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому (змінено) 12 хвилин тому, vadimv сказав: there are no wrong answers Змінено 9 годин тому користувачем US7IGN 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому Село рядом с городом. Участковый позвонил мужику, телефон знал, до этого были какие-то моменты. Попросил подойти, что-то уточнить. Мужик, без задней мысли, 57 с хвостиком , пошел. Уже неделю, как служит. Подробности не знаю, вроде какая-то нужная специальность у него. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому (змінено) 4 часа назад, Canton сказал: Президент США Дональд Трамп заявив, що наразі не розглядає можливість передачі крилатих ракет "Томагавк" Україні. "Наразі ми не розглядаємо передачу "Томагавків" Україні" (С) Також президент Америки заявив, що не бере участь у дискусіях щодо заморожених активів Росії "Я цим не займаюся. Наскільки я розумію, Європа і Росія ведуть переговори. Я в цих переговорах не беру участі". (С) А ще Трампа запитали, що стало б останньою краплею, яка доведе, що російський диктатор Володимир Путін не хоче завершувати війну проти України. "Немає ніякої "останньої краплі". Іноді потрібно дозволити конфлікту вигоріти. Вони воюють, і воюють між собою. Іноді потрібно просто дозволити, щоб усе дійшло до кінця" (С) нічого нового з часів , коли янкі були зовнішніми ініціаторами , замовниками , та кінцевими бенефіціарами Голодомору та Гулаг Змінено 5 годин тому користувачем Бездомный 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 6 хвилин тому, dvr002 сказав: я так зрозумів, що Трамп відмовив нам у ракетамх? з точки зору психіатрії це скоріше прояви масового психозу. бредові ідеї одного надпотужного лідора якимось дивним чином транслюються в голови прихильників, які вважають їх реальними. отже, оголошується тиждень психіатрії 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Оконщик Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 25 минут назад, dvr002 сказал: я так зрозумів, що Трамп відмовив нам у ракетамх? Америка всегда кинет. Я ж тут уже это писал. Ничего нового , со сменой президента, не бывает. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 22 хвилини тому, Оконщик сказав: Америка всегда кинет. Я ж тут уже это писал. Ничего нового , со сменой президента, не бывает. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому (змінено) 46 хвилин тому, ks6 сказав: Село рядом с городом. Участковый позвонил мужику, телефон знал, до этого были какие-то моменты. Попросил подойти, что-то уточнить. Мужик, без задней мысли, 57 с хвостиком , пошел. Уже неделю, как служит. Подробности не знаю, вроде какая-то нужная специальность у него. Є ВОС які навіть бронь не спасає від мобілізації, перелік є в законі(чи як там воно в них називається). В нас працював інженер, дуже розумний дядько (два космічних движки його розробки у космосі літають, неукраїнських, звісно). Так він три роки відбивався від ТЦК і юристами офіційно й неофіційно не давали забрати. За Тису його теж не випустили, а втікачем йому не було сенсу, хіба що політичним. Змінено 9 годин тому користувачем DmiVady кацапізми виправляю) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dr.Yura Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 1 година тому, dvr002 сказав: я так зрозумів, що Трамп відмовив нам у ракетамх? Ми завершимо цю війну за кілька місяців. Путін прагне вести бізнес зі США та «заробити багато грошей для Росії», — Трамп Також він заявив, що поки не планує передавати Україні ракети Tomahawk. bJinPSeMHefANUEx.mp4 t.me/batalionmonako/49701 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 29 хвилин тому, Dr.Yura сказав: Ми завершимо цю війну за кілька місяців. Путін прагне вести бізнес зі США та «заробити багато грошей для Росії», — Трамп Також він заявив, що поки не планує передавати Україні ракети Tomahawk. bJinPSeMHefANUEx.mp4 1 \u041c\u0411 · 0 завантажень t.me/batalionmonako/49701 Знову надіються на поразку України. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому (змінено) 14 часов назад, Бездомный сказал: хто там сміявся з плану Моргентау ? елка людожерка вдруге зановорила про повернення 90-х www.kommersant.ru/doc/8162187 Набиуллина: ЦБ пытается ( ) не допустить возвращения экономики в 90-е Банк России проводит денежно-кредитную политику с целью, в том числе, не допустить возвращения ситуации 90-х годов. Об этом заявила глава регулятора Эльвира Набиуллина. На пленарном заседании Госдумы она напомнила, что в те годы «мы хлебнули по полной программе». «Вы прекрасно помните, что было с экономическим ростом, с инвестициями ... тотальная колонизация экономики, финансовой системы, вы помните условные единицы в магазинах»,— сказала Набиуллина. Она подчеркнула, что проводимая Центробанком «в период перегрева спроса» политика «как раз направлена на то, чтобы снова там не оказаться». 3.11.2025 - 09:48 90-е уже здесь. Вчера прошёлся по нашему блошиному рынку, в Севастополе, на 5-м, народ продаёт последнее, ношеную одежду, предметы интерьера, игрушки. Такого количества продавцов с 90-х не видел. Змінено 8 годин тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 10 хвилин тому, Бездомный сказав: 90-е уже здесь. Хєр там 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 1 час назад, outdoor24 сказал: Хєр там Там-это где? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому (змінено) 18 минут назад, sergio сказал: Там-это где? ну то відповідь на репост поста з гівносеваса Змінено 5 годин тому користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 29 минут назад, Бездомный сказал: ну то відповідь на репост поста з гівносеваса Если бы Вы побродили на Петровке в Киеве в выходные, на похожем рынке, то тоже может сложится мнение что Киев капец. Блошиный рынок вообще отдельная республика со своими товарами. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
юра84 Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 17 часов назад, vadimv сказал: По-друге, проводити такі "експерименти" на живих людях абсолютно неетично, за це треба виганяти копняками з посади. https://www.facebook.com/Kharkov.City/videos/зеленский-выгнал-секретаря-горсовета-борисполя-со-встречи/2252217421523442/ 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
юра84 Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 3 минуты назад, ks6 сказал: Если бы Вы побродили на Петровке в Киеве в выходные, на похожем рынке, то тоже может сложится мнение что Киев капец. Блошиный рынок вообще отдельная республика со своими товарами. В Одесі теж, скинути фото? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 12 хвилин тому, юра84 сказав: https://www.facebook.com/Kharkov.City/videos/зеленский-выгнал-секретаря-горсовета-борисполя-со-встречи/2252217421523442/ так воно ж хворе через свою неповноцінність, недолуге та тупеньке. уявіть як би воно мститися почало Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
pump Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 38 минут назад, юра84 сказал: https://www.facebook.com/Kharkov.City/videos/зеленский-выгнал-секретаря-горсовета-борисполя-со-встречи/2252217421523442/ Даун-нэцке, ты б еще вспомнил времена Царя Соломона. 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Телесистемы Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 5 часов назад, DmiVady сказал: Є ВОС які навіть бронь не спасає від мобілізації, перелік є в законі(чи як там воно в них називається) В мене ВОСка ППОшника, був в своєму ТЦК місяць тому, щось так на мене вяло подивились, мабуть не потрібні зараз ППОшники 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) 35 хвилин тому, Телесистемы сказав: В мене ВОСка ППОшника, був в своєму ТЦК місяць тому, щось так на мене вяло подивились, мабуть не потрібні зараз ППОшники Теж, 072103, поки ще був настрій - на початку війни, запропонували лопатою пісок покидати біля військкомату 😉 ППО мало було, розрахунки були з офіцерів і то на всіх техніки не вистачало. А зараз, на нові системи, молодих навчають, мабуть. Воно і правильно - молоді й навчаються швидше, реакція краще та витривалість. Діди потрібні у піхоті, бажано 50+))) Змінено 3 години тому користувачем DmiVady 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 1 минуту назад, DmiVady сказал: Діди потрібні у піхоті, бажано 50+ ))) а 60+ в саперы на разминирование...можно даже без оборудования, лишь с лопатой ))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yukon Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 37 минут назад, Телесистемы сказал: В мене ВОСка ППОшника, був в своєму ТЦК місяць тому, щось так на мене вяло подивились, мабуть не потрібні зараз ППОшники Рекомендую проїхатись у сонячне Закарпаття)))) 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 3 хвилини тому, Бармалей сказав: а 60+ в саперы на разминирование...можно даже без оборудования, лишь с лопатой ))) Перехоплювачами дронів ще можна 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 1 минуту назад, US7IGN сказал: Перехоплювачами дронів ще можна так высоко они не подпрыгнут...хотя...если при разминировании будет над пролетать шахед...может и получится его сбить))) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз