Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

3 минуты назад, US7IGN сказал:

та я взагалі не розумію чому монобільшість ніяк не прийме простий закон що громадянство тільки тим хто служить, інших позбавити власності і всіх прав та роздати громадянам :flag1:

Это уже грубо и не по европейски( Я не гражданин Эстонии, спокойно купил и владею недвижимостью в Нарве

Змінено користувачем Скромный прораб
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

14 хвилин тому, Александр Аврамчук сказав:

якби ви мали дійсно критичне мислення

Саме так! Якби у вас воно було присутнє то ви б не писали тупу хню по висерам рашапропаганди ідентичною з вашою сектою,

і не писали люту хню про мене:

Цитата

а не тупо підтримували чинну владу

Бо ще не було у нас такої влади яку б я підтримував та ще й тупо.

Більш того, я за Зе не голосував і на відміну від перевзутих це зафіксовано одразу, здається ще у день виборів. image.png.f8c07cf6e94e3af66278a4bcc1e8229a.png

я не повірив тоді і впевнився далі, що "паніковскій нас всєх продаст..."

Крім того, на відміну від аврамчуків з вінсолами трохи знайомий з персонажами з телевізора, з політичною кухнею, процесами і тд, вірити не можна нікому, іноді навіть собі.

• Хаха 1
Посилання на коментар

5 хвилин тому, Скромный прораб сказав:

Это уже грубо и не по европейски( Я не гражданин Эстонии, спокойно купил и владею недвижимостью в Нарве

та бачу синку що ти не українець (с)

• Дякую 1
  • Хаха 4
Посилання на коментар

21 хвилину тому, Скромный прораб сказав:

Воевать должны исключительно добровольцы.

Какой бред! :pozor:

Посилання на коментар

5 минут назад, US7IGN сказал:

та бачу синку що ти не українець (с)

Зависит от того, какой смысл вложено в «не украинец»

• Хаха 1
Посилання на коментар

13 минут назад, Фрай сказал:

ИСКЛЮЧИТЕЛЬНО! Иначе ты лицемер, негодяй и подлец

Змінено користувачем Скромный прораб
  • Лайк 1
Посилання на коментар

10 минут назад, Фрай сказал:

Чому? Є професійні військові, є інші силовики, які давали присягу , включно с військовими пенсіонерами. Ці мають воювати за стандартну зарплату військового 2021 року. Це їх обов'язок. Інших добровільно за гроші, які всіх влаштують.Що тут не так?. 

• Лайк 2
  • Хаха 1
Посилання на коментар

1 час назад, US7IGN сказал:

та я взагалі не розумію чому монобільшість ніяк не прийме простий закон що громадянство тільки тим хто служить, інших позбавити власності і всіх прав та роздати громадянам :flag1:

Тоді раптово з'ясується що громадян в країні не так і багато)))

Посилання на коментар

1 хвилину тому, юра84 сказав:

Тоді раптово з'ясується що громадян в країні не так і багато)))

так їх багато і не треба

Посилання на коментар

2 години тому, pump сказав:

щьоб крали нащадки ригів -

5-6 ригівських ефективних менеджерів у опі.

Посилання на коментар

"НАБУ веде війну проти України", Політтехнолог Володимир Петров - піарник Януковича, заброньований зараз від війни у Києві. 

Володимир Петров вважає, що НАБУ веде війну на боці РФ, проводячи розслідування щодо корупції в енергетиці.

Як інформує Цензор.НЕТ, про це він заявив в одному з ефірів. Джерело: censor.net/ua/v3584400

Що відомо про Петрова?

За даними ЗМІ, в часи президентства Віктора Януковича Петров влаштовував акції проти опозиції.

У травні 2013 року до протестувальників мітингу "Вставай, Україно!" виїхав бронетранспортер, а на активістів та журналістів напали наймані молодики, одним з яких був Вадим Тітушко. Володимир Петров спочатку визнав, що орендував машину для акції. Але потім це заперечував.

За даними ЗМІ, у часи президентства Віктора Януковича компанія Петрова працювала на Банкову. Відомо, що у перерві між виборами Петров працював проти опозиційних до Януковича журналістів.

До 2014 року та після Петров просував антиукраїнські наративи та вів ефіри з відверто проросійськими особами.

У 2014 році Петров знущався із заяв української влади, що Росія відкрито вторглася.

Змінено користувачем kim chen lhoran
Посилання на коментар

Дика ганьба на увесь світ

Все. Маски зірвано. Король голий.

Свита Зеленського вночі дала втекти з країни його другу Міндічу, до якого зранку прийшло НАБУ з обшуком по корупції на мільйони в Енергоатомі.

В ці хвилини, як і вся крана, слухаю плівки, які опублікували НАБУ щойно.

Міндіч і ко на базі Міненерго організували схему з мільйонним відкатами з компаній аби ті могли постачати послуги для Енергоатому.

Ні, я не дивуюсь їхньому цинізму, що в жовтні вони піднімали суму відкатів для них з 10 до 15 % за будівництво захисних споруд для енергетики. Тоді, коли ми вже всі сиділи без світла, бо ворог обстоював енергетику.

Ні, я не дивуюсь їхньому цинізму, що цапа відбувайла за провал в енергетиці в той самий період вирішили спихнути на Кудрицького.

Ні, я навіть не дивуюсь тому, що в схемі не лише ділки Зеленського але і колишні правоохоронці, які вели розслідування по розстрілах Героїв Небесної Сотні та Гонгадзе.

Ні, я навіть не дивуюсь, що в фігуранта НАБУ зараз на обшуках знаходить документи в папках від служби безпеки президента рсосіі 

Я дивуюсь лише тому, що Зеленський не розуміє, що непокараний Міндіч може стати для нього:

Вотергейтським скандалом для Ніксона

корупційним скандалом для канцлера Австріі Курца

офшорним скандалом для премʼєра Ісландії Гуннлаугссон

Всі вони втратили свої свої посади. Але пішли з них самі. Війна ж захищає Зеленського на посаді.

Але війна не стирає памʼять.

ЩО за 24 години повинен би зробити Зеленський і його Уряд з Парламентом?

Повернути до України Міндіча. Завдяки ГУР. Так як було з Чернишовим. Або СБУ залучайте, як у випадку з ОПЗЖ Христенком.

Звільнити з посади міністра юстиції Галущенка, за перебування якого на посаді міністра енергетики замутили цю корупційну схему.

Звільнити з посади діючу міністерку енергетики Світлану Гринчук.

Скликати позачергове засідання РНБО, на якому визначити перелік усіх осіб, які відповідальні за енергетичну безпеку країни із офіційними поясненнями для країни усього, що ми сьогодні почули. Але давайте там без згадок про Кудрицького. Країна - ж не ідіоти.

Чекаємо. Давайте там швидко, хлопці, бо це усе дика ганьба на увесь світ.

Просто покидьки, просто покидьки Джерело: https://censor.net/ua/b3584244

Посилання на коментар

5 хвилин тому, hause сказав:

В ці хвилини, як і вся крана, слухаю плівки, які опублікували НАБУ щойно.

з мого досвіду в звичайних кримінальних справах докази не те що до кінця слідства не публікують, з ними навіть адвокату не дають ознайомитися. а тут НСРД, які до суду часто не дають. я вже не кажу про пряму заборону розкриття відомостей досудового розслідування в КПК :lol:

так що слухайте, слухайте...

Посилання на коментар

unn.ua/news/operatsiia-midas-pravookhorontsi-zadokumentuvaly-peredachu-koshtiv-chernyshovu

так же на самого можна вийти :lol:

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...