Фрай Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 4 години тому, murava сказав: Тобто ситуація вже така плачевна, що необхідне пряме втручання донорів в фінансування армії, ...Причина мабуть або в економіці Ось вам і експерд, щоправда він чомусь не бачить взаємозвʼязку економіки з війною, но пробачим жертві дрібного схематозу, який чесно намагався працювати «в білу». )) 8 годин тому, murava сказав: Вот Фрай - в окопах Старий я, щоб іти тепер в криївки Та мусить хтось здійняти прапори! Так, мені соромно, що племіннику-морпіху тиждень назад прилетів fpv і 21-й день народження він зустрів у ліжку! Так, мені соромно, що сестра-медик у 52 роки пішла також у ЗСУ, а мене вже не беруть. Та на відміну від сцикунів мені хоча б соромно, хоча у свій час двічі не засцяв, але нікого з вас сцикунів не звинувачував і не плакав. 8 годин тому, murava сказав: А хто не хоче підставляти голову за потужний режим зеленскава - тот зрадник, його нужно убіть і забить Десь я таке писав? казав? чи може ви мої думки читали? Твоє життя і ти сам маєш зробити свій вибір! повторюсь для склизьких сцикунів-ухилянтів, не соромно зізнатись у тому, що тобі страшно бути вбитим, всім стрьомно і страшно! Соромно і гидко вихвалятись своїми обісраними трусами та звинувачувати у своїй сцикотності кого завгодно тільки не себе! Тобто, боїшся, страшно, ховаєшся від ТЦК? Не питання. Сиди собі мовчки і допомагай воїнам чим можеш, а не розганяй зраду виправдовуючи свою суччу сутність! Отака моя особиста думка. Змінено 6 хвилин тому користувачем Фрай 6 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 2 години тому, Александр Аврамчук сказав: Стрілочник: Коломойський став на захист Міндіча й розповів свою версію подій Втікач та головний підозрюваний в корупцій справі у сфері енергетики свого часу зустрічався з донькою бізнесмена, але пара розійшлася. Коломойський каже, що в нього з Міндічем хороші стосунки Коломойський назвав Міндіча "хорошим хлопцем" Ігор Коломойський заступився за Тимура Міндіча, який є одним з головних підозрюваних в справі про розкрадання в "Енергоатомі". Бізнесмен стверджує, що нібито на Міндіча намагаються скинути чужу провину. Каже, що захищають "когось значно важливішого". Таку заяву Коломойський зробив на судовому засіданні по його справі, яке відбулося 14 листопада. Бізнесмен, який перебуває у СІЗО вже 2 роки, вважає, що Міндіча роблять "стрілочником" у корупційній історії - тобто покладають на нього відповідальність за провину, вчинену кимось важливішим. Коломойський назвав Міндіча "хорошим хлопцем". Також розповів, що спілкувався з ним до початку цього скандалу, й у них були хороші стосунки. "Я вважаю, що Міндіч - це стрілочник, взагалі жодного стосунку не має", - сказав бізнесмен. Якщо Міндич - шістка, то вище вже тільки Єрмак і Зеленський. Зеленському - хана, але ці пілвки вилізли не просто так. Можливо, зовнішнє управління політичними процесами в Україні. Хоча, можуть бути, і свої претенденти на владу, яких на влаштовує Зеленський. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 22 години тому, katso сказав: Якщо взяти усі їх гроші до купи - то це наша професійна армія з такою оплатою що туди ломляться з усього світу найманці за нас повоювати так що бусіфвкація вже непотрібна. Але в цій справі теж буде конкуренція ... мумби-юмби проти колумбійців - хто кого? ... ще б бажано, щоб все це якомога далі від України було Прихований текст мумби.MP4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Скромный прораб Опубліковано: 1 година тому Автор Поділитись Опубліковано: 1 година тому 33 минуты назад, Фрай сказал: Ось вам і експерд, щоправда він чомусь не бачить взаємозвʼязку економіки з війною, но пробачим жертві дрібного схематозу, який чесно намагався працювати «в білу». )) Старий я, щоб іти тепер в криївки Та мусить хтось здійняти прапори! Так, мені соромно, що племіннику-морпіху тиждень назад прилетів fpv і 21-й день народження він зустрів у ліжку! Так, мені соромно, що сестра-медик у 52 роки пішла також у ЗСУ, а мене вже не беруть. Та на відміну від сцикунів мені хоча б соромно, хоча у свій час двічі не засцяв, але нікого з вас сцикунів не звинувачував і не плакав. Десь я таке писав? казав? чи може ви мої думки читали? повторюсь для склизьких сцикунів-ухилянтів, не соромно зізнатись у тому, що тобі страшно бути вбитим, всім стрьомно і страшно! Соромно і гидко вихвалятись своїми обісраними трусами та звинувачувати у своїй сцикотності кого завгодно тільки не себе! Тобто, боїшся, страшно, ховаєшся від ТЦК? Твоє життя і ти сам маєш зробити свій вибір! Сиди собі мовчки і допомагай воїнам чим можеш, а не розганяй зраду виправдовуючи свою суччу сутність! Отака моя особиста думка. Вот гонит((( 1 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Я теж прийшов до думки, що євреї з грошима втекли, а українці (чи ті, хто мають не єврейське прізвище і паспорти) сядуть. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому До речі, непогано: Reuters: Українська атака зупиняє експорт нафти з російського Novo, що впливає на 2% світової пропозиції. І що летіло і долетіло: Цитата Після масованої атаки БПЛА та ракет «Нептун» російський порт Новоросійськ тимчасово припинив відвантаження нафти - це близько 2,2 млн барелів/добу. Це один із найпотужніших ударів по нафтовій інфраструктурі РФ за останні місяці. На тлі ризиків для поставок світові ціни на нафту зросли більш ніж на 2%. Український Генштаб підтвердив застосування крилатих ракет і морських/повітряних дронів, а також окремі удари по НПЗ у Саратовській області та паливній базі в Енгельсі. ❕ «Транснєфть» була змушена зупинити прокачку нафти до порту. Також пошкоджено два нафтові причали терміналу Шесхарис (1 і 1А), які обслуговують танкери до 140 тис. тонн. Постраждав танкер Arlan під прапором Сьєрра-Леоне. Відоси можна тута глянути: t.me/exilenova_plus/13863 6 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 годину тому, 7351 сказав: рашаропагандони навіть не паляться... Ухилянти, що відкрито працюють на підорів(росію) рашапропагандонами, роблять вигляд, що не розуміють, що Україна зараз воює з однією з найбільших армій світу в умовах майже повного припинення фінансуваня від США після приходу Трампа. m.facebook.com/story.php?story_fbid=3834137046883352&id=100008612829760 Я шось не розумію, так смерека чи буцигарня.. Що передбачає державна зрада? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 44 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 44 хвилини тому Але виникає питання: а як українськими міністрами, віцепрем'єрами, людьми, які керували енергетикою, які мали посадові обов'язки, які є членами Ради національної безпеки і, перепрошую, оборони України. Тобто людьми допущеними до секретної таємниці, пов'язаний із самою можливістю виживання чи не виживання держави у наступний період війни з Росією. Як цими людьми могла керувати людина без будь-яких взагалі повноважень? От всі тут люблять створювати конспірологічні теорії навколо ролі Андрія Єрмака, але президент України і сам говорить, що керує країною за допомогою кількох менеджерів, а не за допомогою парламенту і уряду, у взаємодії з якими мав би діяти керівник парламентсько-президентської республіки", - Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
katso Опубліковано: 34 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 34 хвилини тому Только что, DmiVady сказал: Але в цій справі теж буде конкуренція ... мумби-юмби проти колумбійців - хто кого? ... ще б бажано, щоб все це якомога далі від України було Показать контент мумби.MP4 3 \u041c\u0411 · 0 загрузок Ну так в том и идея - перекупить мумбу-юмбу чтоб воевала за нас или как минимум НЕ воевала за РФ, корейцев перекупить, иранцев, кого там еще. Нет понятно что это будет не так вот прямо и просто, и нужно в купе с кучей всего другого - но я показал пример в ответ на неоднократные "нету денег" где они есть 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 25 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 25 хвилин тому (змінено) 9 хвилин тому, katso сказав: Ну так в том и идея - перекупить мумбу-юмбу чтоб воевала за нас или как минимум НЕ воевала за РФ, корейцев перекупить, иранцев, кого там еще. Нет понятно что это будет не так вот прямо и просто, и нужно в купе с кучей всего другого - но я показал пример в ответ на неоднократные "нету денег" где они есть Я понял, извините, если что не так, что использовал ваш пост для иллюстрации) Увидел с утра этот видос и вспомнил вашу идею. Это не первый видос с импортом у в российских войсках - достаточно часто попадаются. Кстати, своё ворьё Путин заставил нанимать войска за наворованное ещё в 22-м году - Рогозинские и подобные "чвк", и работало. Змінено 25 хвилин тому користувачем DmiVady 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
katso Опубліковано: 14 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 14 хвилин тому (змінено) Только что, Vinsol2009 сказал: Як цими людьми могла керувати людина без будь-яких взагалі повноважень? Неужто в жизни ни разу не встречали фирму с директором, главбухом, юристами, менеджерами и прочим штатом но где все принципиальные решения принимает дядя Вася у которого ни трудовая в этой фирме не лежит, ни в уставных документах не значится, так заезжает иногда всегда на новой машине, но все на фирме знают что главный именно он? Змінено 12 хвилин тому користувачем katso 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз