Дощ Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому 3 години тому, katso сказав: Ну так у тому й ідея – перекупити мумбу-юмбу щоб воювала за нас чи щонайменше не воювала за РФ, корейців перекупити, іранців, кого там ще. Ні зрозуміло що це буде не так прямо і просто, і потрібно в поєднанні з купою всього іншого - але я показав приклад у відповідь на неодноразові "нема грошей" де вони є У вас грошей не вистачить перекупити корейців з іранцями. Але проблема не в грошах як таких, а в принципах, про що й мова Насправді ми злидні - заберіть всі гроші у всіх наших корупціонерів, олігархів, зберіть все до купи і порівняйте з якоюсь португалією чи пакистаном, не кажучи з кацапами, хоча і вони злидні по світовим міркам - кого ви там зібрались перекупляти? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 5 годин тому, Вячеслав63 сказав: Зеленському - хана О, а шо такоє? Цей зламався несіть іншого? Вже навіть дороги шмигаля не гріють? Щось запізно очі відкрились. А нічого що війна за вікном і в раді стадо овець, повно безуглих. Паніка недоречна, термінова зміна влади зараз принесе більше шкоди ніж користі, х уйло лиш чекає моменту, тож поки оперуйте тим що є 1 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сарочка Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 6 годин тому, Фрай сказав: Ось вам і експерд, щоправда він чомусь не бачить взаємозвʼязку економіки з війною, но пробачим жертві дрібного схематозу, який чесно намагався працювати «в білу». )) Старий я, щоб іти тепер в криївки Та мусить хтось здійняти прапори! Так, мені соромно, що племіннику-морпіху тиждень назад прилетів fpv і 21-й день народження він зустрів у ліжку! Так, мені соромно, що сестра-медик у 52 роки пішла також у ЗСУ, а мене вже не беруть. Та на відміну від сцикунів мені хоча б соромно, хоча у свій час двічі не засцяв, але нікого з вас сцикунів не звинувачував і не плакав. Десь я таке писав? казав? чи може ви мої думки читали? Твоє життя і ти сам маєш зробити свій вибір! повторюсь для склизьких сцикунів-ухилянтів, не соромно зізнатись у тому, що тобі страшно бути вбитим, всім стрьомно і страшно! Соромно і гидко вихвалятись своїми обісраними трусами та звинувачувати у своїй сцикотності кого завгодно тільки не себе! Тобто, боїшся, страшно, ховаєшся від ТЦК? Не питання. Сиди собі мовчки і допомагай воїнам чим можеш, а не розганяй зраду виправдовуючи свою суччу сутність! Отака моя особиста думка. Я не хочу вас образити, але ви вже три рокі поспіль втрачаєте свій час життя на руснявих рашецілювальників дуп. Я дивлюсь вашому терпінню. Але навіщо, нема сенсу. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 7 годин тому, anabioz сказав: Як не зайду, а "на зарплаті" все строчать по графіку ... А де зарплату видають? 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) брати електроніки оголосили себе "генералами" кизячих військ і десять років воюють на боці кацапії 🙈 Змінено 3 години тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) 6 часов назад, Сарочка сказал: Я не хочу вас образити, але ви вже три рокі поспіль втрачаєте свій час життя на руснявих рашецілювальників дуп. Я дивлюсь вашому терпінню. Але навіщо, нема сенсу. сенс є - ви ж змінили орієнтацію з прокацапської Змінено 3 години тому користувачем Бездомный 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) 6 годин тому, Сарочка сказав: ви вже три рокі поспіль втрачаєте свій час життя на руснявих рашецілювальників дуп. Я дивлюсь вашому терпінню. Але навіщо, нема сенсу. Сенс у тому, що читачі бачать, що не «всьо пропало» і жити треба незважаючи на всі труднощі і складний період воєнного часу, що не всі навколо мудаки-ухилянти і зрадофіли, що більшості народу не все одно і він щось робить для спільної справи. Що влада ніколи не була у нас справді народною, що не треба бути наївними, сидіти в очікуванні манни небесної і поливати всіх лайном. Бо всі разом ми народ, нація, а не «нарід-поціновувач» зеленої плісняви чи шоколадного лайна. А саме це намагається подати місцева зрадофільська мішпуха сектантів каналізації. Та все ж таки треба періодично робити собі відпочинок від теми, занадто вона токсична. ( Змінено 3 години тому користувачем Фрай 3 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 10 годин тому, Бездомный сказав: Це ж не той Єгипет - араби до того Єгипту не мають жодного відношення . Вчора перекинулися парою слів з місцевим турком - він не одразу зрозумів, що таке Egypt, зате одразу зрозумів Misr ) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 6 годин тому, Сарочка сказав: Я не хочу вас образити, але ви вже три рокі поспіль втрачаєте свій час життя на руснявих рашецілювальників дуп. Так раніше ж витрачав його на участь у побудові музею вов і стадіону і мені чЛеніна. Ну й на стрільбу по воронах. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 23 хвилини тому, Бездомный сказав: брати електроніки оголосили себе "генералами" кизячих військ і десять років воюють на боці кацапії 🙈 Все, як Аліса Селезньова розказувала... 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 15 хвилин тому, Бездомный сказав: 6 годин тому, Сарочка сказав: Але навіщо, нема сенсу. сенс є - ви ж змінили орієнтацію з прокацапської Недавно зустрічався з одним товаришем, дружина українка, троє дітей, сам він росіянин, але по розумінню ситуації і власному вкладу у спільну перемогу він набагато більший українець ніж місцева гнилота. Каже не раз вже хотілось набити рило таким «українцям» у компаніях після певної дози, коли співбесідник показує свої прогнилі анти-українські нутрощі. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 3 хвилини тому, Фрай сказав: Каже не раз вже хотілось набити рило таким «українцям» у компаніях Звісно це ж легше, ніж набити рило своїм співвітчизникам, в тому числі ***лу 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
loader Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 3 хвилини тому, Фрай сказав: Недавно зустрічався з одним товаришем, дружина українка, троє дітей, сам він росіянин, але по розумінню ситуації і власному вкладу у спільну перемогу він набагато більший українець ніж місцева гнилота. Каже не раз вже хотілось набити рило таким «українцям» у компаніях після певної дози, коли співбесідник показує свої прогнилі анти-українські нутрощі. Тримає кабачний фронт, хоче бити морди таким самим як сам, відчувається хароший руській) А який контингент по вашому зараз тусить? Спробуйте іноді читати що пишете. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 35 хвилин тому, Бездомный сказав: брати електроніки оголосили себе "генералами" кизячих військ і десять років воюють на боці кацапії 🙈 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
loader Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 35 хвилин тому, Бездомный сказав: брати електроніки оголосили себе "генералами" кизячих військ і десять років воюють на боці кацапії 🙈 От якось інтуїтивно я не дивився цю хуєту в дитинстві. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 4 хвилини тому, loader сказав: От якось інтуїтивно я не дивився цю хуєту в дитинстві. Виявилось, що про джельсаміно, треба було дивитися. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 15 минут назад, Фрай сказал: Недавно зустрічався з одним товаришем, дружина українка, троє дітей, сам він росіянин, але по розумінню ситуації і власному вкладу у спільну перемогу він набагато більший українець ніж місцева гнилота. Каже не раз вже хотілось набити рило таким «українцям» у компаніях після певної дози, коли співбесідник показує свої прогнилі анти-українські нутрощі. кацап , українець - то не кров , і навіть - не завжди основна мова - то різні цінності , різні алгоритми мислення Змінено 2 години тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 8 хвилин тому, loader сказав: От якось інтуїтивно я не дивився цю хуєту в дитинстві. ...де професор їздить на москвичі 2140, а у неповнолітнього сина водія власний мопед і двоповерховий гараж ) ХЗ, що там автори сценарію курили )) Змінено 2 години тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 20 минут назад, ozor сказал: перша серія - шедевр поза часом . друга - вже зкотилася у совдепівську лайно-проаганду . співали не електроніки - співала камбурова Змінено 2 години тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 14 минут назад, vadimv сказал: ...де професор їздить на москвичі 2140, а у неповнолітнього сина водія власний мопед і двоповерховий гараж ) ХЗ, що там автори сценарію курили )) ну це ж жанр "фантастика" , а не "реалізм" - спроба осмислити майбутнє - ШІ , антропомофних роботів .... При чому реалізм на кацапії визначають словом "чернуха" Змінено 2 години тому користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 7 хвилин тому, Бездомный сказав: ну це ж жанр "фантастика" , а не реалізм - спроба осмислити майбутнє Як на мене, так це саме совдепівська лайно-пропаганда, бо я добре пам'ятаю, яка прірва розділяла у совку професорів та водіїв. Це були різні касти. Де професори їздили як мінімум на 2103-2106 (або на волзі). А мати двоповерховий гараж (кращій, ніж у Стіва Джобса чи Білла Гейтса) син водія не міг апріорі. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 10 минут назад, vadimv сказал: Як на мене, так це саме совдепівська лайно-пропаганда, бо я добре пам'ятаю, яка прірва розділяла у совку професорів та водіїв. Це були різні касти. Де професори їздили як мінімум на 2103-2106 (або на волзі). А мати двоповерховий гараж (кращій, ніж у Стіва Джобса чи Білла Гейтса) син водія не міг апріорі. і пропаганда в тому числі - будь яке кіно - в тому числі ( і в першу чергу ) - пропаганда . а радянське/кацапське - й поготів Змінено 2 години тому користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 9 годин тому, Дощ сказав: О, а шо такоє? Цей зламався несіть іншого? Вже навіть дороги шмигаля не гріють? Щось запізно очі відкрились. А нічого що війна за вікном і в раді стадо овець, повно безуглих. Паніка недоречна, термінова зміна влади зараз принесе більше шкоди ніж користі, х уйло лиш чекає моменту, тож поки оперуйте тим що є Ви щось собі нафантазували. Я мав на увазі, що на наступних виборах йому нічого не світить, тільки і всього. А, щодо очей, то я і вам намагався їх відкрити, що зовсім не важливе прізвище очільника корумповано-олігархічної системи, а ви все тримаєтеся за минуле. Дороги, до речі, при Порошенку-Гройсману почали будуватися. Чи там не було відкатів? Змінено 1 година тому користувачем Вячеслав63 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 8 минут назад, vadimv сказал: Як на мене, так це саме совдепівська лайно-пропаганда, бо я добре пам'ятаю, яка прірва розділяла у совку професорів та водіїв. Це були різні касти. Де професори їздили як мінімум на 2103-2106 (або на волзі). А мати двоповерховий гараж (кращій, ніж у Стіва Джобса чи Білла Гейтса) син водія не міг апріорі. Не факт. Это мог быть водитель на мясокомбинате или на какой-нибудь базе с доступом к дефициту или задействованный в хищениях. Приемщик стеклотары или музыкант в ресторане могли себя чухать по деньгам не хуже профессора. 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Скромный прораб Опубліковано: 1 година тому Автор Поділитись Опубліковано: 1 година тому 14 минут назад, Бездомный сказал: і пропаганда в тому числі - будь яке кіно - в тому числі - пропаганда . а радянське/кацапське - й поготів Твоё желание обратить внимание на себя, выделенным текстом, уже не работает, тут дурачёк один был, так он слова в одном предложении раскрашивал в разные цвета, запомнился. Попробуй))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз