Вячеслав63 Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 3 хвилини тому, Vinsol2009 сказав: Він і вам в штанці наклав? Та як би ж тільки мені. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому В начале февраля Люшен навестил меня в моей квартирке в одном из корпусов министерства на Паризерплац. Достав из кармана клочок бумаги, он протянул его мне со словами: «Знаете ли вы, какой отрывок из «Майн кампф» цититуется сейчас наиболее часто?» Я прочитал: «Задача дипломатии состоит не в том, чтобы обречь народ на героическую гибель, а в том, чтобы спасти его. Для достижения этой цели оправданы любые средства, и отказ от них должен восприниматься как преступное пренебрежение своим долгом». Люшен протянул мне второй листок — оказалось, он нашел и другую подходящую цитату: «Престиж государства не может быть самоцелью, поскольку в таком случае любая тирания была бы священной и неприкосновенной. Если государственная власть ведет нацию к гибели, то каждый человек не просто имеет право восстать против такой власти, в этом состоит его долг» «И тогда к высшему суду призовут всех, кто сегодня, обладая властью, нарушает права и законы, ведет свой народ к нищете и гибели и в то время, когда страдает родина, ценит свою жизнь превыше жизни народа». (с) 1 1 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому (змінено) 12 хвилин тому, US7IGN сказав: В начале февраля Люшен навестил меня в моей квартирке в одном из корпусов министерства на Паризерплац. Достав из кармана клочок бумаги, он протянул его мне со словами: «Знаете ли вы, какой отрывок из «Майн кампф» цититуется сейчас наиболее часто?» Я прочитал: «Задача дипломатии состоит не в том, чтобы обречь народ на героическую гибель, а в том, чтобы спасти его. Для достижения этой цели оправданы любые средства, и отказ от них должен восприниматься как преступное пренебрежение своим долгом». Люшен протянул мне второй листок — оказалось, он нашел и другую подходящую цитату: «Престиж государства не может быть самоцелью, поскольку в таком случае любая тирания была бы священной и неприкосновенной. Если государственная власть ведет нацию к гибели, то каждый человек не просто имеет право восстать против такой власти, в этом состоит его долг» «И тогда к высшему суду призовут всех, кто сегодня, обладая властью, нарушает права и законы, ведет свой народ к нищете и гибели и в то время, когда страдает родина, ценит свою жизнь превыше жизни народа». (с) И ваще лучше выбрать простого парня из народа, не замеченного в скандалах, чем больного диабетом олигарха. Хотьпаржом. Змінено 6 годин тому користувачем Vinsol2009 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 1 час назад, Вячеслав63 сказал: Так було багато разів, але щоб хтось відповів - не пам'ятаю такого. чтоб это произошло нужна статья в УК, либо доказательство умышленности ну или тупо по беспределу нарисовать (это и не хотят делать забесплатно). Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 6 хвилин тому, Бармалей сказав: чтоб это произошло нужна статья в УК, либо доказательство умышленности ну или тупо по беспределу нарисовать (это и не хотят делать забесплатно). Є статті "по необережності". Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Danylo Ivanov Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 1 година тому, US7IGN сказав: ті хто його знають особисто ще до бізнес та політичної кар'єри, не дуже про нього гарної думки. але думаю проблема не ньому та інших "слугах", а в тому що вони ніколи б не піднялися без відповідних умов. ну запит на таких у суспільства, що поробиш. то ж їжте, не обляпайтеся... І я не гарної, бо він за підвищення податків у 24-му проголосував, і ще по політичній лінії зашкварений. Тоді я йому й написав, що з підарами пити не буду) Але трошки користі від нього в сегменті малого РЕБ було. Мабуть, дядька, вирішив урівноважить користь шкодою. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 4 минуты назад, Вячеслав63 сказал: Є статті "по необережності". так она про другое и должны быть жертвы либо серьезные последствия от непосредственных действий-участия...а тут как бы да, озвучили, но ведь ущерб не от действий участника, а третьи лица...не юрист, грамотно не могу озвучить - так своими словами написал) так что только общественное порицание а вот человек официально имеющий доступ к гостайне - тут да, есть наказания Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 6 хвилин тому, Danylo Ivanov сказав: якось кремль погано промальований і без вогню 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому я вот тут подумал - а если зализнонепридатного главой ОП, а главу в дипломаты вместо залужного что будут делать порохоботы? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
loader Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому Ну шо, на Тернопіль ракети навів депутат від Слуги народу. Працюють просто непокладаючи рук. t.me/operativnoZSU/197170 1 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому unn.ua/news/try-ukrainski-aes-vtratyly-pidkliuchennia-do-vysokovoltnykh-linii-pislia-ataky-rf-19-lystopada І це ще морозів немає. Потужна відповідь мабуть відкладається бо підступні антикорупційні органи зламали виробництво фламінгів Fire Point — Штілерман поскаржився на витік документів через дії антикорупціонерів / NV share.google/upzqYwaX8xRac36sn 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 1 година тому, DmiVady сказав: І я не гарної, бо він за підвищення податків у 24-му проголосував, і ще по політичній лінії зашкварений. Тоді я йому й написав, що з підарами пити не буду) Але трошки користі від нього в сегменті малого РЕБ було. Мабуть, дядька, вирішив урівноважить користь шкодою. До речі, щось давно не чути про збірку дронів та ребів на кухнях. Знову люди потужну команду підводять... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 5 хвилин тому, US7IGN сказав: Потужна відповідь мабуть відкладається А чим палаючі НПЗ не відповідь? Від того, що рядовий кацап буде без світла, війна не закінчиться, бо вони звикли жити у лайні. А от без нафто баксів довго не повоюють. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому (змінено) 12 хвилин тому, US7IGN сказав: До речі, щось давно не чути про збірку дронів та ребів на кухнях. Знову люди потужну команду підводять... Ой, дядьку, на кухнях зараз збирають тільки ті РЕБи, яки йдуть в держконтрактах та кодифіковано, і за які, сподіваюсь, скоро візьмуть за сраку чергового "міндіча". Хоча було б непогано вже оприлюднити, та тягти до відповідальності, бенефіціара десятків-сотень схем маленьких міндічів, ога 😉 Про роботу і захист тими "держребами" не буду - держтаємниця 😜 Ну а тру-виробники, в гаражах, роблять зараз такє (трошки можна, це з відкритих, тільки Федієнку не кажіть): Антидрон.MOV Антидрон 2.MOV Звісно, воно коштує трошки інших грошей. Змінено 4 години тому користувачем DmiVady 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 1 годину тому, loader сказав: Ну шо, на Тернопіль ракети навів депутат від Слуги народу. Працюють просто непокладаючи рук. t.me/operativnoZSU/197170 Відповідь нардепа Народний депутат Олександр Федієнко від фракції «Слуга Народу» прокоментував скандал в ефірі «Київ24». Він заперечив звинувачення у розкритті секретної інформації. За його словами, відео, яке обговорюється, було знято «десь в середині літа» в Києві, а не у жовтні, і не у Тернополі. Депутат також стверджує, що виставка була звичайною, і на ній не демонструвалося нічого секретного, а сам нардеп прийшов туди як звичайний відвідувач. «Я мав дозвіл на зйомку і нічого таємного не публікував… Коли я знімаю такі сюжети, я завжди питаю дозволу у людей, де я знімаю. Це була виставка, там нічого таємного, закритого чи ще чогось я точно не оприлюднював Хтось, мабуть, бреше. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 6 годин тому, hause сказав: То що буде по Дніпру? , "так и было задумано, такая линия партии" ... 🤣 якщо по Дніпру, то ще +100 км вглиб Кабами знищать все, і 30 км буде мертва зона з автоматичним пошуком цілей фпв дрованами Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 8 хвилин тому, akineo сказав: якщо по Дніпру, то ще +100 км вглиб Кабами знищать все, і 30 км буде мертва зона з автоматичним пошуком цілей фпв дрованами Ні, це принизливо glavred.net/world/v-es-vystupili-protiv-mirnogo-plana-ssha-iz-za-unizitelnyh-trebovaniy-reuters-10717268.html?utm_source=ukrnet_news Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому Звісно не така потужна дипломатія, але набагато ефективніша edition.cnn.com/2025/11/20/middleeast/jets-chips-clean-slate-mbs-trump-saudi-intl Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
loader Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 1 годину тому, Вячеслав63 сказав: Відповідь нардепа Народний депутат Олександр Федієнко від фракції «Слуга Народу» прокоментував скандал в ефірі «Київ24». Він заперечив звинувачення у розкритті секретної інформації. За його словами, відео, яке обговорюється, було знято «десь в середині літа» в Києві, а не у жовтні, і не у Тернополі. Депутат також стверджує, що виставка була звичайною, і на ній не демонструвалося нічого секретного, а сам нардеп прийшов туди як звичайний відвідувач. «Я мав дозвіл на зйомку і нічого таємного не публікував… Коли я знімаю такі сюжети, я завжди питаю дозволу у людей, де я знімаю. Це була виставка, там нічого таємного, закритого чи ще чогось я точно не оприлюднював Хтось, мабуть, бреше. Ви відео своїми очима дивились, слова про конкретний завод чули? З цікавого - проходиш співбесіду в мілтек, імя не скажемо, місце не скажемо, що робити не скажемо, поліграф, купа інтервю без жодних деталей. Хуй з слуги народу - нічого секретного не було викладу відос. Змінено 1 година тому користувачем loader 4 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 минуту назад, loader сказал: Ви відео своїми очима дивились, слова про конкретний завод чули? Ага... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 5 хвилин тому, loader сказав: Ви відео своїми очима дивились, слова про конкретний завод чули? Так відео вже видалене. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Я казав про вплив Коломойського на вибори, а покійний Балашов каже про "Льовочкіна і Ко" Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз