Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

12 минут назад, sergio сказал:

Та тут без того відосика під Львовом вчора знов яких ось ТЦКашників арматурою хлопці відмудохали і забрали свого кореша. 

Якісь брехня про загиблого, чи ні?! 

https://www.facebook.com/share/p/17gshgKo3n/

У мене завжди закипала кров при перегляді відео з бусифікаторами. Мене більше дивує те, що на їхні дії раніше не почали реагувати радикальніше.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

"Святой Николай  .Ещё при жизни своей святитель Николай прославился как умиротворитель враждующих, защитник невинно осуждённых и избавитель от внезапной смерти.".

Мдаа-уж. Это же как нужно было сознание с головы на ноги перевернуть , чтобы " умиротворителя враждующих " поставить иконой для тех , кто идет  подобного себе человека убивать ???

Посилання на коментар

1 минуту назад, karbo сказал:

У мене завжди закипала кров при перегляді відео з бусифікаторами. Мене більше дивує те, що на їхні дії раніше не почали реагувати радикальніше.

Поки вони  когось пакують підійди шилом в колесо ткни. 

Посилання на коментар

6 минут назад, рыбак сказал:

"Святой Николай  .Ещё при жизни своей святитель Николай прославился как умиротворитель враждующих, защитник невинно осуждённых и избавитель от внезапной смерти.".

Мдаа-уж. Это же как нужно было сознание с головы на ноги перевернуть , чтобы " умиротворителя враждующих " поставить иконой для тех , кто идет  подобного себе человека убивать ???

А як в Україні можливо зробити ідею націоналістів провідною при реальній підтримці в межах допустимої похибки на виборах?

Змінено користувачем karbo
Посилання на коментар

3 минуты назад, sergio сказал:

Поки вони  когось пакують підійди шилом в колесо ткни. 

Ще таке шило не придумали. 

Я тут бачу як пакують айси нелегалів, але у них є повноваження, а тому якихось негативних відчуттів не появляється. Та і не на убій їх пакують.

Змінено користувачем karbo
Посилання на коментар

20 хвилин тому, Canton сказав:

Только ленивый меня не хуес...сил,

Бідолаха! Але не співчуваю, абтєкай! 

22 хвилини тому, Canton сказав:

когда сказал (и продолжу говорить), что мы на грани гражданской смуты...и она незбежна походу...

Влажниє мєчтьі вашої гнилої мішпухи! Чотири роки ти, Canton, тут чмокаєш і шамкаєш беззубим ротом про «гаражданскую войну».

Ось хєр ви дочекаєтесь, не з вашою кишкою, ви ж тільки тишком можете гадити і провокувати дурників на протистояння.

• Лайк 2
Посилання на коментар

2 години тому, 7351 сказав:

Тепер читаємо про вбивцю воїна ЗСУ, який для таких, як sergio є "інтнелігентний чувак, не уркаган".

Григорію Кедрук -- безробітний, переселенець з Харкова.

народився на Рівненщині, зареєстрований і жив у Харкові. Після 2022 переїхав до Львова.

Ніж використовував у побутових цілях.

image.thumb.png.53361fcfc5e047929c5af074687f2b2c.png

Ніде не працює, але, до слова, орендує помешкання в елітному районі Львова.

Напевно, ще і за Зеленського голосував.

Посилання на коментар

46 хвилин тому, рыбак сказав:

подобного себе человека

Вы считаете убийцу себе подобным?

Посилання на коментар

2 години тому, US7IGN сказав:

так хто все ж таки ніж приніс?

Воно може й важливо для конкретного хлопця, якого будуть судити, але ... З вашого дозволу, на ваше питання "хто приніс ніж" я погляну ширше:

Хто винен в тому, що сама ситуація виникла - коли один(імовірно хороший хлопець) вдарив іншого (також імовірно хорошого) ножем?
Як в демократичній країні, яка захищається від лютого зовнішнього ворога, внутрішні вороги довели до такого протистояння? 
Хто дозволив це, потакнув, не припинив свавілля?

Хто розхитував суспільство, встромлював клини між людьми: "ухилянт - не ухилянт", "справжній українець - не справжній українець", "порохобот - зелебот", мова тощо ?... Хто є бенефіціаром того, що в такому розхитаному суспільстві можна красти мільярди на зброї, фортифікаціях, ухилянтах, на крові громадян - і за це не буде покарання, бо "неначасі", бо зверху відмажуть?  Хто в медійному просторі відпрацьовує ці криваві гроші, сіє розбрат, покриваючи злодіїв відвертає увагу від реальних тяжких злочинів грою на емоціональному контенті?

І дійсно, ви лаконічно передали суть, яку я не розкрив і десятком рядків вище, одним влучним питанням:  "Так хто ж таки ніж приніс?". 

• Лайк 2
  • Сумно 1
Посилання на коментар

8 хвилин тому, DmiVady сказав:

Воно може й важливо для конкретного хлопця, якого будуть судити, але ... З вашого дозволу, на ваше питання "хто приніс ніж" я погляну ширше:

Хто винен в тому, що сама ситуація виникла - коли один(імовірно хороший хлопець) вдарив іншого (також імовірно хорошого) ножем?
Як в демократичній країні, яка захищається від лютого зовнішнього ворога, внутрішні вороги довели до такого протистояння? 
Хто дозволив це, потакнув, не припинив свавілля?

Хто розхитував суспільство, встромлював клини між людьми: "ухилянт - не ухилянт", "справжній українець - не справжній українець", "порохобот - зелебот", мова тощо ?... Хто є бенефіціаром того, що в такому розхитаному суспільстві можна красти мільярди на зброї, фортифікаціях, ухилянтах, на крові громадян - і за це не буде покарання, бо "неначасі", бо зверху відмажуть?  Хто в медійному просторі відпрацьовує ці криваві гроші, сіє розбрат, покриваючи злодіїв відвертає увагу від реальних тяжких злочинів грою на емоціональному контенті?

І дійсно, ви лаконічно передали суть, яку я не розкрив і десятком рядків вище, одним влучним питанням:  "Так хто ж таки ніж приніс?". 

Зараз вам у марафоні розкажуть усю правду:

2.jpg

Змінено користувачем Danylo Ivanov
  • Лайк 1
Посилання на коментар

Коломойський запрошує журналістів і представників громадськості в суд, буде робити заяву. 

Ого. Ничего себе, как девки заплясали. Владимир Саныч, а говорили тебе, не трогай сложившуюся вертикаль. Помяни мое слово - зря ты этот карточный домик под собой развалил. Ох, зря! 
Был бы Андрей Борисыч на месте, то, как уверяет нас пани Юлия - Бородатая Бабушка с такими заявами уже завтра нашла бы свою голову в тумбочке. 
А теперь, я так полагаю, мы мнооого интересного услышим.  
"Доживем до понедельника", как говорится 
Причем, некоторым - в прямом смысле. 
Ждем-с. (С)

photo_2025-12-06_18-58-35.jpg

• Хаха 1
Посилання на коментар

2 хвилини тому, Canton сказав:

Коломойський запрошує журналістів і представників громадськості в суд, буде робити заяву. 

Ого. Ничего себе, как девки заплясали. Владимир Саныч, а говорили тебе, не трогай сложившуюся вертикаль. Помяни мое слово - зря ты этот карточный домик под собой развалил. Ох, зря! 
Был бы Андрей Борисыч на месте, то, как уверяет нас пани Юлия - Бородатая Бабушка с такими заявами уже завтра нашла бы свою голову в тумбочке. 
А теперь, я так полагаю, мы мнооого интересного услышим.  
"Доживем до понедельника", как говорится 
Причем, некоторым - в прямом смысле. 
Ждем-с. (С)

photo_2025-12-06_18-58-35.jpg

3 ярди справжніх грошей може і не спишуть, а умовно-дострокове може і вийде )

Посилання на коментар

3 минуты назад, DmiVady сказал:

Хто в медійному просторі відпрацьовує ці криваві гроші, сіє розбрат, покриваючи злодіїв відвертає увагу від реальних тяжких злочинів грою на емоціональному контенті?

Так, тут же на форуме , страницей ранее. Один герой, почему не ясно,  АТО весна 2015 , в 2016 уволился, боев уже не было, но то такое. Второй 30-летний ухылянт,  еще и безработный сволочь. А по простому один мужик подрезал другого, но перестарался, не туда попал. И чего там было не знает никто, кроме участником, не ясно были там менты. Но раздули тему на всю страну. Два дня назад на Беличах два турка решали дела за бабу, один некисло второго порезал, вмешались прохожие , задержали того что с ножом, менты приехали, девочка с мальчиком зеленые, растерялись, толком не знали как реагировать. 

Посилання на коментар

4 хвилини тому, ks6 сказав:

Так, тут же на форуме , страницей ранее. Один герой, почему не ясно,  АТО весна 2015 , в 2016 уволился, боев уже не было, но то такое. Второй 30-летний ухылянт,  еще и безработный сволочь. А по простому один мужик подрезал другого, но перестарался, не туда попал. И чего там было не знает никто, кроме участником, не ясно были там менты. Но раздули тему на всю страну. Два дня назад на Беличах два турка решали дела за бабу, один некисло второго порезал, вмешались прохожие , задержали того что с ножом, менты приехали, девочка с мальчиком зеленые, растерялись, толком не знали как реагировать. 

Ну менти це ж не набу. А могли б теж відео викласти одразу з бодікамер. Щось мені каже що якби там програміст з ножем на тцкашників кидався то вже б кіно по марафону показували в хд якості ...

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...